~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): M21W2 napisał(a): Fofsycja napisał - Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?
Tak forsycjo znasz dobrze mojego brata który rzeczywiście kieruje się nienawiścią , tak zerwał ze mną wszystkie kontakty .
Mogę Tobie to wszystko wytłumaczyć , mało tego pozwolę Tobie abyś moje słowa napisał publicznie a ja wezmę za nie pełną odpowiedzialność , chciałbym raz na zawsze skończyć z pisaniem o moich sprawach rodzinnych przez wścibskich ludzi takich jak Ty .
Mój telefon - 696207676 - zadzwoń powiedz gdzie mam przyjechać aby Ci to
wyjaśnić zrobię to niezwłocznie .
Mam nadzieję że podejmiesz wezwanie , jeżeli nie to raz na zawsze zamilcz w tym temacie .
Zawsze winny się tłumaczy więc nie pisz bzdur ,że to twój brat jest taki nienawistny .
A niby kiedy mam otrzymać to ,,wezwanie " jak nie masz mojego adresu .
Przeczytaj jakie pytanie zadałeś - DLACZEGO TWÓJ MŁODSZY BRAT CIĘ NIENAWIDZI - skąd to wiesz ? drugie CZY MÓGŁBYM TOBIE TO WYTŁUMACZYĆ ? tak mogę nie mam nic do ukrycia .
Podałem nr .telefonu czyżbyś nie umiał z tego skorzystać abyśmy się umówili gdzie mamy się spotkać .
Podejrzewam niemal ze stu procentową pewnością kim jesteś " Forsycjo " a może san escobarze jeżeli się mylę podaj swój nr. telefonu , na pewno zadzwonię .