M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Lucjanie przełam się i obejrzyj " Zieloną granicę ".
Przyszedłeś z pomocą Januszowi , rozumiem , obaj jesteście siebie warci .
Przemku zaskoczyłeś mnie , obejrzałeś ten paszkwil szkalujący ludzi którzy nas chronią i bronią , skomentuj co o tym sądzisz wtedy Tobie odpowiem .
*********************************************************************************************************************************
Lucjanie , dwa zdania i trzy tezy.Wszystkie trzy nieprawdziwe i niestety napastliwe.
Pierwsza " Przyszedłeś z pomocą "
Druga " obaj jesteście siebie warci "
Trzecia " paszkwil szkalujący ludzi".
Nie chcę komentować . Jedynie zaakcentowałem Twój sposób oceny innych ludzi.
I dlatego zaproponowałem Ci film abyś dał sobie szansę i wtedy ocenisz o czym tam mowa.
Oraz jeszcze jedno . : To tylko wybory , to nie wojna . Którakolwiek partia wygra będzie musiała rządzić W IMIENIU WSZYSTKICH POLAKÓW Lucjanie. Nie tylko tych swoich. Retoryka wojny , nietolerancji , nienawiści to nie ta droga.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ach ten Tusk . Ach ten Wałęsa. A teraz zarzuca mi pan łgarstwa nawet próbując wyzywać. Niech pan mi pokaże gdzie uciekłem do bazarowej pyskówki? Śmiało .
Link do sondażu wszystko wyjaśni , zapewniam , przeproszę jak dostanę ten link moim zdaniem do nie istniejącego sondażu .
~~Bolecnauta napisał(a): Piszę za siebie .
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ach ten Tusk . Ach ten Wałęsa. A teraz zarzuca mi pan łgarstwa nawet próbując wyzywać. Niech pan mi pokaże gdzie uciekłem do bazarowej pyskówki? Śmiało .
Link do sondażu wszystko wyjaśni , zapewniam , przeproszę jak dostanę ten link moim zdaniem do nie istniejącego sondażu .
Przeprosi pan? Za tą burą sukę też?
?
PanM napisał(a): W IMIENIU WSZYSTKICH POLAKÓW Lucjanie. Nie tylko tych swoich. Retoryka wojny , nietolerancji , nienawiści to nie ta droga.
~~Bolecnauta napisał(a): Przeprosi pan? Za tą burą sukę też?
~~Złocista Metasekwoja napisał(a): cały czas czytam ...cały czas piszę ...
abyś miał pewność że ja to ja to dodam jeszcze....hahahahahaha...
czy teraz jestem wiarygodny?
PanM napisał(a): I dlatego zaproponowałem Ci film abyś dał sobie szansę i wtedy ocenisz o czym tam mowa.
Zastosowana autokorekta