M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Panie Lucjanie .Wklejony przez pana film o aferze FOZZ co panu powiedział?
Prawdę o okresie tzw . transformacji ustrojowej , widzę że zbyt trudny aby Pan to zrozumiał .
~~Bolecnauta napisał(a): Na drugim? No tak bo pan zajmuje pierwsze.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nasturcja pnąca napisał(a)
Pisać o Tobie DEBIL to jakby nic nie napisać , czerwona zarazo .
Skrytykowałem Kaczyńskiego i Tuska , ślepcze naucz się czytać ze zrozumieniem .
Czy ja gdzieś pana obrażam? Wyzywam? Więc dlaczego pan to robi? Gdzie pan skrytykował Kaczyńskiego? Może pan powtórzyć?
~~Bolecnauta napisał(a): A jednak to za trudny dla pana temat. Niech pan napisze w kilku słowach jaką prawdę panu pokazał tylko konkretnie. A nie jakieś dyrdymały .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Na drugim? No tak bo pan zajmuje pierwsze.
Łżesz jak bura suka aby przejść do bazarowych pyskówek ? taki miałeś cel pisząc kłamstwa , dewiza Tuska - kłamać , i jeszcze raz kłamać aby jedno kłamstwo przykryć drugim .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nasturcja pnąca napisał(a)
Pisać o Tobie DEBIL to jakby nic nie napisać , czerwona zarazo .
Skrytykowałem Kaczyńskiego i Tuska , ślepcze naucz się czytać ze zrozumieniem .
Czy ja gdzieś pana obrażam? Wyzywam? Więc dlaczego pan to robi? Gdzie pan skrytykował Kaczyńskiego? Może pan powtórzyć?
Oj co za nieszczęście , Bolecnauta zmienił się w Kuflika .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): A jednak to za trudny dla pana temat. Niech pan napisze w kilku słowach jaką prawdę panu pokazał tylko konkretnie. A nie jakieś dyrdymały .
Dałeś się poznać jako ten dla którego żadna prawda nie jest prawdą , napisz prawdę za ilu tu " pracujesz " . Robisz sztuczny tłok .
~~Bolecnauta napisał(a): Ach ten Tusk . Ach ten Wałęsa. A teraz zarzuca mi pan łgarstwa nawet próbując wyzywać. Niech pan mi pokaże gdzie uciekłem do bazarowej pyskówki? Śmiało .