Zastosowana autokorekta
~~Zielonkawa Budleja napisał(a): ''Tak się bawi Solidarność. Nagranie wyciekło do sieci
To prawdopodobnie nigdy nie miało ujrzeć światła dziennego. Do internetu wyciekło nagranie z imprezy NSZZ Solidarność KWK Sośnica zorganizowanej z okazji Dnia Kobiet. Wideo pojawiło się na oficjalnym profilu organizacji.
Impreza w NSZZ Solidarność KWK Sośnica
Jak przekazał serwis Silesia24, w weekend poprzedzający Dzień Kobiet, 4 marca, NSZZ Solidarność KWK Sośnica zorganizowało specjalną imprezę tylko dla pań. Zapewniono muzykę, dobre jedzenie napoje oraz... występ męskich striptizerów.''
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
takie imrezki za ''związkowe''...;D
a frajerstwo niech się składa...;D
~~Jasiu napisał(a): Obejrzałem filmik spod schodów smoleńskich i w pierwszej chwili zrobiło mi się starszego dziada szkoda.
Trzęsący się ze złości i bezsilności Kaczyński przepycha się z wyzywającymi go ludźmi, ewidentnie czymś przejęty.
A potem poczytałem o kontekście tej sytuacji i skończyło się współczucie.
Ten pomnik to nie grób, a już na pewno nie prywatny grób brata Jarosława Kaczyńskiego.
To postawiony z naruszeniem prawa symbol zawłaszczania państwa.
Arena wieloletniego kłamstwa - że samolot zniszczyła bomba, a prezydenta zabił Putin, a pewnie nawet Putin we współpracy z Tuskiem.
Skoro ludzie będący długo u władzy, przez lata czuli, że mają prawo oskarżać o morderstwo, inni ludzie - , mają prawo w miejscu publicznym kłaść wieniec z napisem o zupełnie innej treści.
Winą za katastrofę obarcza się Lecha Kaczyńskiego, który zmusił pilota do lądowania.
To wciąż oskarżenie mniejszego kalibru niż „spiskował z Putinem, aby zabić prezydenta”.
Kaczyński przywykł, że może przemocą kneblować poglądy dla siebie niewygodne i to stawia go bliżej standardów putinowskich niż nam wszystkim wmawia.