~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): ale pierdo-lety...;D
czy to czasem nie Lucuś nie popierdziela cały czas ''na wstecznym''? ;D
czy to nie on ciągle pieprzy o przeszłości a nie przyszłości?
więc ogarnij się w tym co piszesz ...
Wszyscy na forum dyskutujący z tobą piszą , filipinki , pierdo-loty i tym podobne , wbij sobie do głowy to co
zalecasz wszystkim adwersarzom , ogarnij się w tym co piszesz , kiedy ty wreszcie " Januszku dziecino " dorośniesz .
Twoje wpisy można porównać do tego : - Januszek pociągnął Kasie za włosy , Kasia poskarżyła się nauczycielce ,
Januszek wezwany odpowiada : - to nie ja prozę pani to Kaśka mnie szarpie za włosy .
A teraz na poważnie , Janusz jak dostaje pytanie o przeszłość piszę o przeszłości , tobie piszą o teraźniejszości ty
użyję twojego sloganu ," uciekasz od odpowiedzi jak zbity pies " .
Ostatnio piszę co nam szykują euro kołchoźnicy , piszę do czego doprowadziła decyzja eurokratów otwierając granice na bezcłowy eksport płodów rolnych do państw UE po ataku Putina na Ukrainę w lutym 2022 ty nie odnosisz się do
tych tematów , uruchamiasz swój bełkot , PiS to , PiS tamto , Morawiecki to , Macierewicz tamto , jesteś
strasznie monotematyczny .
Wklejam wypowiedź eksperta o zagrożenia jakie niesie za sobą wprowadzenie europejskiego zielonego ładu dla Polski
i Polaków ty uciekasz od tematu teraźniejszości i przyszłości , nie połapałeś się dlaczego zadałem tobie
pytanie " co sądzisz o eksporcie płodów rolnych z Ukrainy do Polski " , wiedziałem że odpowiesz tak samo
jak oceniają to Polscy rolnicy protestujący przeciwko temu eksportowi , co ty odpowiedziałeś , "prawdziwi
rolnicy nie protestują " bezczelnie ich obrażając , nie tylko ich , wszystkich co wspierają " nieprawdziwych " rolników to
są te Himalaje hipokryzji w twoim wydaniu
Słusznie krytykujesz Morawieckiego i PiS że przyłożyli rękę do tego unijnego bałaganu związanego z
europejskim zielonym ładem , nie wiesz lub nie chcesz wiedzieć że ostatecznie oprzytomnieli , przyznali się
do błędu , przyznali że rację miała Suwerenna Polska i Konfederacja krytykując PiS a szczególnie Morawieckiego
i Wojciechowskiego za ich wiarę w nierealną wizję przedstawioną w europejskim nieładzie .
Zadałeś mi pytanie : - " czy jesteś za tym by według słów jednego z tych których popierasz oddać Ukraińcom nawet ostatnią koszulę ..." , dlaczego nie podałeś nazwiska tego co chce oddać ostatnią koszulę Ukraińcom , jakbyś wymienił
od razu straciłby moje poparcie , jak byś zapomniał to przypominam , jestem narodowcem popieram tych
co dążą do utworzenia silnego , niepodległego i niezależnego państwa polskiego .
Do czego dąży obecna koalicja 13 grudnia dowiesz się jak poczytasz o zmianach w traktacie unijnym oaz założeniach
zielonego europejskiego nieładu , ja ci tego nie napiszę , znam twoją odpowiedź , filipinki , bzdury i te de , i te p .
W roku 2004 nie do takiej Unii jaka jest obecnie wstąpiliśmy , ja mam czyste sumienie , nie głosowałem za przystąpieniem .