Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Czerwonozłota Miodunka niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 8:40
Dobra takie hahaha czy ja czy haha to jest wszystko śmiszne ale pytanie jest, otóż masz pytanie do odpowiedzi, czy rachunki za prąd płacisz wstecz czy do przodu bo według ministerki płacisz wstecz, ale rachunek dostajesz do przodu czyli że wstecz,....tak?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoczerwony Rozwar niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 8:48
masz pytanie ''do odpowiedzi''
czy popierasz działanie ''solidarucha '' dudy nawołującego w tej chwili do protestów a przez osiem lat siedzącego cichutko w kąciku pod butem piSSdzielców?
czy popierasz działania tego ''solidarucha'' skoro nie raz działał i on i jego ''związkowcy'' jako łamistrajki? ;D
~~Zatroskany niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 9:01
Ty ile lat siedzisz cicho? Kto cię pyta? No nikt cię tu nie zapytał no nie? Tak że spoko, do biedry się przejdź, ooooooo może taniej dostaniesz dzisiaj ale pamiętaj musisz mieć kody albo chipy:)
~~Liliowoczerwony Rozwar niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 9:11
a jakaś odpowiedź na pytanie?...nie dajesz rady?...rozumiem...HAHAHAHAHA
~~Gryf gitarowy niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 9:26
~~Liliowoczerwony Rozwar napisał(a): masz pytanie ''do odpowiedzi''
czy popierasz działanie ''solidarucha '' dudy nawołującego w tej chwili do protestów a przez osiem lat siedzącego cichutko w kąciku pod butem piSSdzielców?
czy popierasz działania tego ''solidarucha'' skoro nie raz działał i on i jego ''związkowcy'' jako łamistrajki? ;D

Zawsze zaczyna się odzew kiedy sprawy pracowników są bardzo trudne i zagrożone ..
Czy one były dobre za PiS ..??
Oczywiście że nie do końca , lecz utrzymywane na poziomie przyzwoitości..
A dzisiaj jakie masz perspektywy Jasio ..??
Przyjdą silni panowie i wszystko będzie dobrze….!!!
Tego oczekiwali wyborcy …
Molu książkowy…??
~~idi ty na xuj niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 9:30
~~Gryf gitarowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwony Rozwar napisał(a): masz pytanie ''do odpowiedzi''

Zawsze zaczyna się odzew kiedy sprawy pracowników są bardzo trudne i zagrożone ..
Czy one były dobre za PiS ..??
Oczywiście że nie do końca , lecz utrzymywane na poziomie przyzwoitości..
A dzisiaj jakie masz perspektywy Jasio ..??
Przyjdą silni panowie i wszystko będzie dobrze….!!!
Tego oczekiwali wyborcy …
Molu książkowy…??

Głosowałeś na wolnościową koalicję , nie ??? , więc idi ty na xuj.
~~Trochę przemyśleń niezalogowany
28 kwietnia 2024r. o 9:40
Być na emeryturze pobierając dodatki po PiS
i pier-dolety wypisywać jest łatwe ..
wejdź w rolę młodych startujących w życie ..
przejmij ich potrzeby finansowe oddając swoje w zamian …
w latach twego dorobku mogłeś manewrować
i fiskus mógł ci naskoczyć …
to na czarnucha u Helmuta popracowałeś
prace budowlane bez rachunku …
i doczłapałeś się do emerytury…
więc zanim coś jeszcze nabazgrolisz
przeanalizuj Jasio …
Hahahaha
A jak gotówkę zlikwidują i plastikowe karty płatnicze tylko będą dla niewolników kołchozu Eropejskiego ,,??
będziesz przezroczysty dla fiskusa jak
woda w szklance …
14240
M21W2
28 kwietnia 2024r. o 9:42
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): ale pierdo-lety...;D
czy to czasem nie Lucuś nie popierdziela cały czas ''na wstecznym''? ;D
czy to nie on ciągle pieprzy o przeszłości a nie przyszłości?
więc ogarnij się w tym co piszesz ...

Wszyscy na forum dyskutujący z tobą piszą , filipinki , pierdo-loty i tym podobne , wbij sobie do głowy to co
zalecasz wszystkim adwersarzom , ogarnij się w tym co piszesz , kiedy ty wreszcie " Januszku dziecino " dorośniesz .

Twoje wpisy można porównać do tego : - Januszek pociągnął Kasie za włosy , Kasia poskarżyła się nauczycielce ,
Januszek wezwany odpowiada : - to nie ja prozę pani to Kaśka mnie szarpie za włosy .

A teraz na poważnie , Janusz jak dostaje pytanie o przeszłość piszę o przeszłości , tobie piszą o teraźniejszości ty
użyję twojego sloganu ," uciekasz od odpowiedzi jak zbity pies " .
Ostatnio piszę co nam szykują euro kołchoźnicy , piszę do czego doprowadziła decyzja eurokratów otwierając granice na bezcłowy eksport płodów rolnych do państw UE po ataku Putina na Ukrainę w lutym 2022 ty nie odnosisz się do
tych tematów , uruchamiasz swój bełkot , PiS to , PiS tamto , Morawiecki to , Macierewicz tamto , jesteś
strasznie monotematyczny .
Wklejam wypowiedź eksperta o zagrożenia jakie niesie za sobą wprowadzenie europejskiego zielonego ładu dla Polski
i Polaków ty uciekasz od tematu teraźniejszości i przyszłości , nie połapałeś się dlaczego zadałem tobie
pytanie " co sądzisz o eksporcie płodów rolnych z Ukrainy do Polski " , wiedziałem że odpowiesz tak samo
jak oceniają to Polscy rolnicy protestujący przeciwko temu eksportowi , co ty odpowiedziałeś , "prawdziwi
rolnicy nie protestują " bezczelnie ich obrażając , nie tylko ich , wszystkich co wspierają " nieprawdziwych " rolników to
są te Himalaje hipokryzji w twoim wydaniu
Słusznie krytykujesz Morawieckiego i PiS że przyłożyli rękę do tego unijnego bałaganu związanego z
europejskim zielonym ładem , nie wiesz lub nie chcesz wiedzieć że ostatecznie oprzytomnieli , przyznali się
do błędu , przyznali że rację miała Suwerenna Polska i Konfederacja krytykując PiS a szczególnie Morawieckiego
i Wojciechowskiego za ich wiarę w nierealną wizję przedstawioną w europejskim nieładzie .

Zadałeś mi pytanie : - " czy jesteś za tym by według słów jednego z tych których popierasz oddać Ukraińcom nawet ostatnią koszulę ..." , dlaczego nie podałeś nazwiska tego co chce oddać ostatnią koszulę Ukraińcom , jakbyś wymienił
od razu straciłby moje poparcie , jak byś zapomniał to przypominam , jestem narodowcem popieram tych
co dążą do utworzenia silnego , niepodległego i niezależnego państwa polskiego .

Do czego dąży obecna koalicja 13 grudnia dowiesz się jak poczytasz o zmianach w traktacie unijnym oaz założeniach
zielonego europejskiego nieładu , ja ci tego nie napiszę , znam twoją odpowiedź , filipinki , bzdury i te de , i te p .

W roku 2004 nie do takiej Unii jaka jest obecnie wstąpiliśmy , ja mam czyste sumienie , nie głosowałem za przystąpieniem .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.