Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Fioletowoczarny Narcyz niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 20:16
ty to sobie możesz używać czego chcesz od dopalaczy po butapren...;D
napisz po ile u ciebie paliwo np. na Avii czy na Aralu ...przelicz to na złotówy a otrzymasz prawie osiem złotych na E a ponad osiem na ON.

a to że paliwo nie jest teraz po te 5 zł to być może ''zasługa'' twojego -bo popierasz tego złodzieja- ''ło bajtka '' bo straty trzeba wyrównywać...
ja daję jednak zarabiać Polsce a ty robisz to budując wielkość Niemiec...
kto jest więc frajerem? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stasiek niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 20:30
To że paliwo nie jest po 5,19 to być może "zasługa" tego komu uwierzyłeś że może być tak jak ci obiecał, pamiętasz? "jedna prosta decyzja":)
27 kwietnia 2024r. o 20:36
gdybyś był bardziej spostrzegawczy i miał więcej obiektywizmu Stasio-Rysiu to wiedział byś bo nie raz o tym pisałem że ja od wielu lat nie wierzę żadnemu kolejnemu ''rządowi'' a więc i nie wierzę w żadne obietnice...

a jak to było z obietnicami beci-oborowej że nie będzie podnoszenia podatków...
nie było?...czy były?
napisz...;D
~~Stasiek niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 20:52
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): gdybyś był bardziej spostrzegawczy i miał więcej obiektywizmu Stasio-Rysiu to wiedział byś bo nie raz o tym pisałem że ja od wielu lat nie wierzę żadnemu kolejnemu ''rządowi'' a więc i nie wierzę w żadne obietnice...

a jak to było z obietnicami beci-oborowej że nie będzie podnoszenia podatków...
nie było?...czy były?
napisz...;D

Nie wierzysz? Może wierzysz nie tym co trzeba?
A o tych niby podatkach to już daj sobie spokój bo to śmieszne zaczyna być jak te komisje niby śledcze. Uwierzyłeś tefałenowi że PiS podniósł Wat na żywność ? To niedorzeczne, sorry.
~~Jaśmin pstry niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 20:57
Ale przecież to prawda że Szydło obiecywała to że nie wprowadzą nowych podatków . A jednak wprowadzili i to całkiem sporo. Śmieszne to czy nie?
27 kwietnia 2024r. o 21:00
jak to jest że teraz piSSdzielce są za powrotem zerowej stawki vat a wcześniej byli za jej podniesieniem...
śmieszne to no nie? ;D
~~Stasiek niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 21:21
Nie uruchamiaj się z tymi dwoma s i obraźliwym nazewnictwem bo może jeszcze im kiedyś podziękujesz że cię po raz kolejny ochronią, przed nielegalnymi imigrantami, itp. a teraz przed zielonym ładem.
~~Rdzawa Psianka niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 21:48
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): ty to sobie możesz używać czego chcesz od dopalaczy po butapren...;D
napisz po ile u ciebie paliwo np. na Avii czy na Aralu ...przelicz to na złotówy a otrzymasz prawie osiem złotych na E a ponad osiem na ON.

a to że paliwo nie jest teraz po te 5 zł to być może ''zasługa'' twojego -bo popierasz tego złodzieja- ''ło bajtka '' bo straty trzeba wyrównywać...
ja daję jednak zarabiać Polsce a ty robisz to budując wielkość Niemiec...
kto jest więc frajerem? ;D

tak frajerski styl obrony tego gnoma
..!!
zrobił , robi i będzie was dymał swoimi obiecankami ..
i możesz jak chcesz ubierać w piękne szaty ..
zajefajny styl obrony obrałeś Jasiek ..
jak PiS popełniał błędy ..
to dlaczego PO nie może ..
cieniutkie to jest…
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.