Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Brunatnożółty Bluszczyk niezalogowany
3 października 2024r. o 22:36
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysio napisał(a): Taki błąd może zrobić tylko Lucek a więc jest to tania prowokacja.

Typowałem na Jasia ;)

Jas to ekspert od pustych pułek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pełna kompromitacja niezalogowany
3 października 2024r. o 22:54
Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….
WSTYD. Analfabeta, z tytułem doktora habilitowanego, jest wiceministrem nauki i szkolnictwa. Czyżby miał na myśli przy wódce…?
Więc Jasio odwalił byś się wreszcie od Lucjana …
~~Zielonobiały Rumianek niezalogowany
4 października 2024r. o 7:58
~~Brunatnożółty Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rysio napisał(a): Taki błąd może zrobić tylko Lucek a więc jest to tania prowokacja.

Typowałem na Jasia ;)

Jas to ekspert od pustych pułek.

zawsze mnie rozbawia jak wrzuci się prosty tekścik który z lekka ''zmodyfikuję '' by utrudnić odszukanie źródła a kmiotki nie mający pojęcia o tym że to nie mój tekst ''jarają '' się i dają z siebie robić zwykłych tępaków...
tak było i tutaj ...nie treść dla takich jest ważna ,nie przekaz w tym zawarta tylko błąd...
a przecież mamy tu prawdziwego ''asiora'' w robieniu błędów tyle że on zawsze tłumaczy to tym że robi je specjalnie...;D

prawda ''bluszczyk''? ;D
a tu masz wyjaśnienie bo linki tutaj są zakazane...;D

''Na mocy „porozumień sierpniowych” 31 sierpnia 1980 roku oficjalnie powstał Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność”. Był to ruch nie tylko związkowy, ale i społeczny, który pokazał, że zjednoczony naród może wiele osiągnąć. Jedność najlepiej było widać podczas manifestacji w zakładach pracy, ale przede wszystkim na ulicach wielu miast w Polsce

Przełom lat 70 i 80. XX wieku był okresem pogarszającej się sytuacji gospodarczej i społecznej w kraju. W obliczu coraz trudniejszych warunków życia, braku towarów w sklepach i wzroście ich cen, narastało niezadowolenie wśród ludności. Obecnym nastolatkom, czy dwudziestolatkom trudno uwierzyć, że w sklepach nie można było kupić takich rzeczy jak: telewizor, pralka, odkurzacz, a posiadanie auta było luksusem dostępnym tylko dla nielicznych. Na sklepowych pułkach brakowało podstawowych artykułów spożywczych takich jak mięso, wędliny, masło, mleko, cukier, a nawet chleb''

w ostatnim zdaniu masz tępaku wyjaśnienie a reszta ,całość jest w sieci...
dalej będziesz się podniecał ''pustymi pułkami''(sic!) ;D
~~Zielonobiały Rumianek niezalogowany
4 października 2024r. o 8:03
~~Pełna kompromitacja napisał(a): Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….
WSTYD. Analfabeta, z tytułem doktora habilitowanego, jest wiceministrem nauki i szkolnictwa. Czyżby miał na myśli przy wódce…?

po pierwsze nie ja się do niego ''przywalam'' tylko on do mnie a po drugie nich chłopina teraz korzysta z nauk innych skoro kiedyś nie potrafił z nauk nauczyciela...;D
ktoś inny udzielając mu nauk chciałby za to kasy a ja to robię z dobrego serca więc powtarzam- niech chłopina korzysta ...;D
~~Lucjan niezalogowany
4 października 2024r. o 8:27
~~Zielonobiały Rumianek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pełna kompromitacja napisał(a): Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….

po pierwsze nie ja się do niego ''przywalam'' tylko on do mnie a po drugie nich chłopina teraz korzysta z nauk innych skoro kiedyś nie potrafił z nauk nauczyciela...;D
ktoś inny udzielając mu nauk chciałby za to kasy a ja to robię z dobrego serca więc powtarzam- niech chłopina korzysta ...;D

To nie ja prose pani sarpałem za włosy Zośkę to Zośka mnie sarpała prose pani. Janusz dla mnie byłeś i jesteś na poziomie dziecka z pierwszych lat podstawówki . Dorosłeś i niewle się zmieniło, twoje motto to , " do czego jeszcze urwa mogę się jeszcze przyczepić" .
~~Lucjan niezalogowany
4 października 2024r. o 8:30
Ojej dwa razy napisałem jeszcze, co nieuk i tępak ze mnie.
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
4 października 2024r. o 8:40
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobiały Rumianek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pełna kompromitacja napisał(a): Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….

To nie ja prose pani sarpałem za włosy Zośkę to Zośka mnie sarpała prose pani. Janusz dla mnie byłeś i jesteś na poziomie dziecka z pierwszych lat podstawówki . Dorosłeś i niewle się zmieniło, twoje motto to , " do czego jeszcze urwa mogę się jeszcze przyczepić" .

Lucjan byłeś już przesłuchiwany? Jak się tłumaczyłeś za udostępnianie danych osobowych ? Dorosłeś już do tego by dotarły do ciebie konsekwencje na jakie narażasz się przez swoją głupotę?
~~Lucjan niezalogowany
4 października 2024r. o 8:47
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobiały Rumianek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pełna kompromitacja napisał(a): Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….

Lucjan byłeś już przesłuchiwany? Jak się tłumaczyłeś za udostępnianie danych osobowych ? Dorosłeś już do tego by dotarły do ciebie konsekwencje na jakie narażasz się przez swoją głupotę?

Byłem, byłem , podczas przesłuchanie udawałem głupa , byłem całkiem przekonujący.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza