Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~ niezalogowany
4 października 2024r. o 8:49
''Niestety zmiana ustroju miała też i ciemne strony. Niektórzy z działaczy „Solidarności” zachłyśnięci sukcesem, zapomnieli o korzeniach, oddali się polityce i zdobywaniu władzy. Nierentowne zakłady były likwidowane, dochodziło do masowych zwolnień i wzrostu bezrobocia. Liczba członków NSZZ „Solidarność” malała.''

Zapomnieć o tej ,,solidarności'' i będzie spokój. Komu to dzisiaj potrzebne? Wystarczy popatrzeć jak się zachowywali w ostatnich miesiącach. Warcholstwo i awanturnictwo .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~drProzac niezalogowany
4 października 2024r. o 8:52
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~prokurator Piotrowicz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobiały Rumianek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pełna kompromitacja napisał(a): Kompromitacja Gdula (Lewica), wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego w rządzie Tuska napisał w poście na X "pod przywódctwem". Powinno być: pod przywództwem ….
WSTYD. Analfabeta, z tytułem doktora habilitowanego, jest wiceministrem nauki i szkolnictwa. Czyżby miał na myśli przy wódce…?
Więc Jasio odwalił byś się wreszcie od Lucjana …

po pierwsze nie ja się do niego ''przywalam'' tylko on do mnie a po drugie nich chłopina teraz korzysta z nauk innych skoro kiedyś nie potrafił z nauk nauczyciela...;D
ktoś inny udzielając mu nauk chciałby za to kasy a ja to robię z dobrego serca więc powtarzam- niech chłopina korzysta ...;D
To nie ja prose pani sarpałem za włosy Zośkę to Zośka mnie sarpała prose pani. Janusz dla mnie byłeś i jesteś na poziomie dziecka z pierwszych lat podstawówki . Dorosłeś i niewle się zmieniło, twoje motto to , " do czego jeszcze urwa mogę się jeszcze przyczepić" .
Lucjan byłeś już przesłuchiwany? Jak się tłumaczyłeś za udostępnianie danych osobowych ? Dorosłeś już do tego by dotarły do ciebie konsekwencje na jakie narażasz się przez swoją głupotę?

Byłem, byłem , podczas przesłuchanie udawałem głupa , byłem całkiem przekonujący.

W to można uwierzyć bo w postach potrafisz to robić to jak nikt inny.
~~hehe niezalogowany
4 października 2024r. o 8:54
~~ napisał(a): ''Niestety zmiana ustroju miała też i ciemne strony. Niektórzy z działaczy „Solidarności” zachłyśnięci sukcesem, zapomnieli o korzeniach, oddali się polityce i zdobywaniu władzy. Nierentowne zakłady były likwidowane, dochodziło do masowych zwolnień i wzrostu bezrobocia. Liczba członków NSZZ „Solidarność” malała.''

Zapomnieć o tej ,,solidarności'' i będzie spokój. Komu to dzisiaj potrzebne? Wystarczy popatrzeć jak się zachowywali w ostatnich miesiącach. Warcholstwo i awanturnictwo .

Już po eko tubce czy jeszcze przed? hehe
~~hehe niezalogowany
4 października 2024r. o 9:18
A ty to raczej po szklanie śmierdzącego bimbru .hehe
~~JeromeCed niezalogowany
4 października 2024r. o 9:18
check out the post right here tronlink pro
~~J23 niezalogowany
4 października 2024r. o 9:35
~~hehe napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): ''Niestety zmiana ustroju miała też i ciemne strony. Niektórzy z działaczy „Solidarności” zachłyśnięci sukcesem, zapomnieli o korzeniach, oddali się polityce i zdobywaniu władzy. Nierentowne zakłady były likwidowane, dochodziło do masowych zwolnień i wzrostu bezrobocia. Liczba członków NSZZ „Solidarność” malała.''

Już po eko tubce czy jeszcze przed? hehe

A może zapomnij o tych co ciebie stworzyli ….
~~Zielonobiały Rumianek niezalogowany
4 października 2024r. o 9:36
o proszę ...jakieś ''czekistowskie czystki '' nastąpiły...;D
czyżby ktoś się wypłakał w rękaw mordo-ratorowi? ...prawda ubodła?

'''Obecnym nastolatkom, czy dwudziestolatkom trudno uwierzyć, że w sklepach nie można było kupić takich rzeczy jak: telewizor, pralka, odkurzacz, a posiadanie auta było luksusem dostępnym tylko dla nielicznych. Na sklepowych pułkach brakowało podstawowych artykułów spożywczych takich jak mięso, wędliny, masło, mleko, cukier, a nawet chleb.''

na ''sklepowych pUłkach'' ;D
dzisiaj pisanie o dokonaniach ''s'' to jak pogaduchy ze ślepcem o kolorach...;D
~~Jasio niezalogowany
4 października 2024r. o 15:12
Każdy nowo powstający i odsłaniany pomnik o Solidarności to tylko kolejny pomnik wstydu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza