Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~ciekawski niezalogowany
16 października 2024r. o 8:09
Lucjan wychodź z krzaków. Wiem że to ty i wytłumacz się czy już byłeś przesłuchiwany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marengo Cynia niezalogowany
16 października 2024r. o 10:04
~~fal-co napisał(a): Sam od rana się tu nakręcasz i jeszcze ten dziecinny tekst o pilnowaniu ubrania. Tak twoja ,,fasolka'' zadziałała i efekt jak widać.

Dziecinny to jesteś Ty chłoptasiu ,,
szukasz tam gdzie nie zgubiłeś , nie podobają ci się komentarze, odpuść , lub przemilcz , jak nie chcesz wyjść na durnia….
~~HAKER niezalogowany
16 października 2024r. o 10:33
Wiem co piszę . Wiem do kogo piszę . Więc nie rżnij głupa.
~~Staroróżowy Bluszczyk niezalogowany
16 października 2024r. o 10:39
~~HAKER napisał(a): Wiem co piszę . Wiem do kogo piszę . Więc nie rżnij głupa.

Też wiem , wiem , wiem ….
I w sumie nic nie wiem …;););)
~~Jasio niezalogowany
16 października 2024r. o 10:41

~~Marengo Cynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~fal-co napisał(a): Sam od rana się tu nakręcasz i jeszcze ten dziecinny tekst o pilnowaniu ubrania. Tak twoja ,,fasolka'' zadziałała i efekt jak widać.

Dziecinny to jesteś Ty chłoptasiu ,,
szukasz tam gdzie nie zgubiłeś , nie podobają ci się komentarze, odpuść , lub przemilcz , jak nie chcesz wyjść na durnia….

Szkarłtny Jaśminowiec niezalogowany
13 października 2024r. o 13:41

Coś mi tutaj onucami z Ocic zajechało :)
~~Pomarańczowożółty Wrzosiec niezalogowany
16 października 2024r. o 10:49
~~Staroróżowy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~HAKER napisał(a): Wiem co piszę . Wiem do kogo piszę . Więc nie rżnij głupa.

to ja ci wytłumaczę...;D
jeśli ktoś (?) pisze o ''adekwatnych odpowiedziach'' to usprawiedliwiający się głupio Lucjan...
jeśli ktoś (?) pisze o ''fasolkach'' to wpis z dużym prawdopodobieństwem jest Jurusia...

to on podłapał to określenie od fal-co i teraz najczęściej go używa....
widocznie mu się spodobało ale nie mam o to pretensji że go używa bo skoro nie stać go na własne niech korzysta z darów jakie mu podsyłam...;D
~~Staroróżowy Bluszczyk niezalogowany
16 października 2024r. o 11:03
~~Pomarańczowożółty Wrzosiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER napisał(a): Wiem co piszę . Wiem do kogo piszę . Więc nie rżnij głupa.

to ja ci wytłumaczę...;D
jeśli ktoś (?) pisze o ''adekwatnych odpowiedziach'' to usprawiedliwiający się głupio Lucjan...
jeśli ktoś (?) pisze o ''fasolkach'' to wpis z dużym prawdopodobieństwem jest Jurusia...

to on podłapał to określenie od fal-co i teraz najczęściej go używa....
widocznie mu się spodobało ale nie mam o to pretensji że go używa bo skoro nie stać go na własne niech korzysta z darów jakie mu podsyłam...;D

Jeżeli ktoś pisze o „malinowym nosie” , czy „zimowych sandałach” , lub nazywa zaadoptowany strych Domem , to najprawdopodobniej prezes z DM ,
potocznie nazywamy idę do domu , lecz jest to mieszkanie ( zazwyczaj spółdzielcze)…
~~Pomarańczowożółty Wrzosiec niezalogowany
16 października 2024r. o 11:31
skoro piszesz ''najprawdopodobniej '' masz jednak wątpliwości...
a jest prosty sposób na sprawdzenie tego ...;D
czy czasem na ławeczce przy fajeczce ;D nie proponowałem Jurusiowi by to sprawdził?...czy nie mówiłem ci Jurusiu że może się okazać że będziesz miał ''suprajsik''?
a teraz jakieś bzdety o '' domach''
kawalerka mająca ze dwadzieścia ,dwadzieścia pięć metrów ze ''ślepą kuchnią'' to też jest dla kogoś DOM...

nie to co obiecywał piSSowski oszust i kłamca Matoł-usz obiecując ''milion '' mieszkań...
i co? ...popatrz na to jak to TBS-y budują tu tanie mieszkania...
zapytaj mieszkających tam ludzi jak jest z wykupywaniem na własność tych mieszkań...;D
są klasycznie ''dymani'' a że każdy mimo wszystko chce mieć własny DOM zaciskają zęby i płacą oszustom bo inaczej ich nie można nazwać pomimo tego że działają na podstawie ''prawa'' ...
tu należy szukać przyczyn ''patodeweloperki''...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza