Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Pomarańczowożółty Wrzosiec niezalogowany
16 października 2024r. o 11:34
dobra...słoneczko świeci więc czas na STS...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarny bez niezalogowany
16 października 2024r. o 11:51
~~Pomarańczowożółty Wrzosiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER napisał(a): Wiem co piszę . Wiem do kogo piszę . Więc nie rżnij głupa.

Też wiem , wiem , wiem ….
I w sumie nic nie wiem …;););)
to ja ci wytłumaczę...;D
jeśli ktoś (?) pisze o ''adekwatnych odpowiedziach'' to usprawiedliwiający się głupio Lucjan...
jeśli ktoś (?) pisze o ''fasolkach'' to wpis z dużym prawdopodobieństwem jest Jurusia...

to on podłapał to określenie od fal-co i teraz najczęściej go używa....
widocznie mu się spodobało ale nie mam o to pretensji że go używa bo skoro nie stać go na własne niech korzysta z darów jakie mu podsyłam...;D

Wyzwiska" Jasia" są uzasadnione, adekwatne odpowiedzi są obrzydliwe, czego nie rozumiecie Lucusie i Jurusie .
~~Matrix niezalogowany
16 października 2024r. o 12:14
Wyzwiska Jasia? Jakie?
~~antyLucek niezalogowany
16 października 2024r. o 20:10
''Sąd Okręgowy w Łodzi przyznał Stefanowi Niesiołowskiemu 460 tys. złotych zadośćuczynienia za rok internowania w czasach PRL.''
A bolesławiecki ,wielki opozycjonista Lucek jak na złość nawet godziny nie był internowany i dzisiaj nawet dwa złote nie dostanie.
~~Ciemnofioletowy Rumianek niezalogowany
16 października 2024r. o 22:18
A potem piszecie, że to on was zaczepia. Banda hipokrytów.
~~Żółtoszara Stokrotka niezalogowany
17 października 2024r. o 7:09
~~antyLucek napisał(a): ''Sąd Okręgowy w Łodzi przyznał Stefanowi Niesiołowskiemu 460 tys. złotych zadośćuczynienia za rok internowania w czasach PRL.''
A bolesławiecki ,wielki opozycjonista Lucek jak na złość nawet godziny nie był internowany i dzisiaj nawet dwa złote nie dostanie.

Martw się o siebie , bardziej bym ci polecił
szukania pracy , z tego co wróble ćwierkają
Rząd z 13 grudnia chce likwidacji MOPSu ,
gdzie uderzysz po pomoc nierobie ….???
~~Wolta niezalogowany
17 października 2024r. o 7:16
Można …?
Oczywiście że można ….!!!
Kierwinski skrytykował Agnieszkę Holland,
„niech się zajmie reżyserowaniem”
na granicy nie ma żadnych matek z dziećmi..
to są młodzi mężczyźni przywiezieni na polecenie Łukaszenki…!!
I co Jasiek można , można ….
he he he he ….
Łgarze , nieudacznicy ….!!!!!!
Po stokroć ….!!!!!!
~~ niezalogowany
17 października 2024r. o 7:36
Pisz sobie do Lucka. On to łyknie a nie zaczepiasz tu Jana. Do roboty nierobie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.