~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Ty krętaczu M21W2 . pRZECIEŻ SOLIDARNOŚĆ POPIERA TĄ KŁAMLIWĄ WŁADZE.
M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a):M21W2 napisał(a):
Puste pułki ,
Jeżeli uważasz że porozumienie okrągłostołowe było dobrym rozwiązaniem to dlaczego nie krytykujesz postów Pana M czy Horusa którzy bardzo krytycznie odnoszą się do przemian ustrojowych po 1989 r. tylko zajmujesz się krytykanctwem , demagogią i populizmem .
mnie nawet ty kmiocie nie potrafisz skrytykować ... bo sam jesteś demagogiem ,populistą i propagandystą w jednym...
mnie skrytykowano za ''gomułkę''
kto teraz ciebie skrytykuje za ''pułki''?...hahaha
bo za własne brednie które tu powielasz skorn cię nie skrytykuje bo on w stanie wojennym biegał w krótkich majtach z ''gilem'' do pasa...;)
teraz swoją ''wiedzę '' opiera na takich pierdach jakie tu wygłaszasz i wrażeniach z kilku kronik filmowych ...;)
on ma teraz dodatkowy ''ból dupska'' bo jego ''bosaki'' marnie skończyli nawet nie ''liznowszy''władzy...hahaha
ta jego odpowiedź jest ''sensowna''?
gdzie?
w tym ''objawieniu'' że ktoś tam był u władzy 40 lat?
tyle to każdy dowie się z wiki ...hahaha
jak to ktoś ci powyżej napisał?
''rętaczu''?
bardzo trafne określenie do którego ja bym jeszcze dodał ''lawirancie'' :]
co byś tu nie napisał wspominający mnie nadal kmiocie ;) -''s'' to upadła ''legenda''
większą wartość ma ta o Robin Hoodzie czy Lancelocie...
Dopisane 30.08.2020r. o godz. 15:51:~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Ty krętaczu M21W2 . pRZECIEŻ SOLIDARNOŚĆ POPIERA TĄ KŁAMLIWĄ WŁADZE.
Dlaczego rząd i sejm nie podnoszą do godnego poziomu kwoty wolnej ?
Dlaczego nie zlikwidują podatku od emerytury ?
Dlaczego nie znoszą podatku od wynagrodzeń dla pracowników budżetowych ?
Dlaczego nie zwolnią z podatku pomocy charytatywnej ?
Dlaczego nie zamyka tych których w kampanii nazywał złodziejami ?
Dlaczego nie zmniejsza ilości stanowisk w radach nadzorczych ?
Dlaczego nie blokuje możliwości nagradzania się w centrali i samorządach ?
Dlaczego nie zmniejsza wpływu państwa na działanie firm prywatnych ?
Dlaczego nie likwiduje zezwoleń na sprzedaż alkoholu będącego najbardziej opodatkowanym towarem?
Dlaczego nie opracowuje projektu zagospodarowania opakowaniami po produktach i napojach ?
Dlaczego nie wprowadza przyjaznej polityki dla inwestycji w źródła energii odnawialnej ?
Dlaczego nie likwiduje tzw podatków obligatoryjnych wyniszczających praktycznie lokalną małą przedsiębiorczość i możliwość zarabiania przez pracowników. ?
Dlaczego nie ujednolica i nie upraszcza systemu podatkowego ?
Kto odpowie ?
Może Ty Lucjanie ?
ty ''krętaczu'' idealnie tu pasuje ...
nie odpowiedział ale kolejne swoje ''fantazyje'' napisał ...hahaha
''opozycjonista'' ...hahaha
czego dokonał?
co przeszło do prawdziwej wartej uwagi historii?
:]
M21W2 napisał(a): A tu o co nie walczyliśmy :-
Dlaczego rząd i sejm nie podnoszą do godnego poziomu kwoty wolnej ?
Dlaczego nie zlikwidują podatku od emerytury ?
Dlaczego nie znoszą podatku od wynagrodzeń dla pracowników budżetowych ?
Dlaczego nie zwolnią z podatku pomocy charytatywnej ?
Dlaczego nie zamyka tych których w kampanii nazywał złodziejami ?
Dlaczego nie zmniejsza ilości stanowisk w radach nadzorczych ?
Dlaczego nie blokuje możliwości nagradzania się w centrali i samorządach ?
Dlaczego nie zmniejsza wpływu państwa na działanie firm prywatnych ?
Dlaczego nie likwiduje zezwoleń na sprzedaż alkoholu będącego najbardziej opodatkowanym towarem?
Dlaczego nie opracowuje projektu zagospodarowania opakowaniami po produktach i napojach ?
Dlaczego nie wprowadza przyjaznej polityki dla inwestycji w źródła energii odnawialnej ?
Dlaczego nie likwiduje tzw podatków obligatoryjnych wyniszczających praktycznie lokalną małą przedsiębiorczość i możliwość zarabiania przez pracowników. ?
Dlaczego nie ujednolica i nie upraszcza systemu podatkowego ?
o to ''s'' nie walczyła ...hahaha
ale ''koryto'' jak najbardziej
M21W2 napisał(a): A tu o co nie walczyliśmy :-
M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a): A tu o co nie walczyliśmy :-
Prawicowy Szczecin
2 godz. ·
~~Terakotowa Magnolia napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry Droga Magnolio :) Mylisz się twierdząc , że dla nas czas się zatrzymał. Wręcz przeciwnie ... dalej egzystujemy :D Ja zaraz idę po piwo , ale nie wiem co tam Lucjan i Przemo porabiają. Żaden jeszcze nie dzwonił :)
Mają mnie za oszołoma od czasów , kiedy pisałem o chemitralach. Dzisiaj kiedy nawołuję do " Nowej Solidarności " Sokala , to też pewnie zostanę oszołomem ... kwestia przyzwyczajenia :D
Widzisz Magnolio , pan Stanisław Michalkiewicz uknuł taką teorię spiskową ... mniej więcej ... cytuję ze starczej , pijanej pamięci prosząc o wyrozumiałość ...
" Dziś już nie porwiecie za sobą robotników bo oni już raz zostali oszukani i bardzo ciężko będzie ich przekonać że tak zwani działacze związkowi będą działali w ich imieniu i kto tu powinien się douczyć - ja czy wy panowie. "
Panie Piotrze nie wiem kto to taki Michałkiewicz ten cytat to moja opinia i w nosie mam co myśli przywołany przez pana facet więc proszę o odniesienie się do mojego wpisu a nie dziwnych pana dywagacji.
Michalkiewicz -sory mój błąd.
Magnolio ... oczywiście to Twój cytat ... mój . Z Ciebie :) . Jeśli nie wiesz nic o Michalkiewiczu , to o czym mamy gadać ?
Ale nie Michalkiewicz jest tutaj postacią główną , chodzi mi o " Nową Solidarność " Sokala .
Prosiłem o Wasze opinie , gdzie Twoja Magnolio :) ?
ps . Czyżbyś Baba , co chce ze mną publicznie podyskutować ? :) Miło mi :) Jeśliś chłop również mi miło , ale pamiętaj , jestem hetero , nie Hetera z greckich opowiadań :D