~~Pietruszka ozdobna napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nasturcja karminowa napisał(a): Przecież to cham Lucjan. On inaczej nie potrafi jak kogoś nie zwyzywa od gnid i bydlaków.
Pietruszka bardzo dobrze podsumował takich jak ty pisząc," Łatwo jest anonimowo wyzywać kogoś od chamów" . Co w tym wszystkim jest godne uwagi ten sam anonimowy" Pietruszka " wyzywa kogoś
od "chama podszytego tchórzem " , jednym zdaniem, warzywo i kwiatek jesteście "roślinkami".
Chamie dostałeś adekwatną odpowiedź do twojego wpisu gdzie wyzywasz kogoś od ,,bydlaków'' . A że jesteś i jednym i drugim to fakt oczywisty.
Cham i bydlak są synonimami, ja dla ciebie jestem chłamem ty aby ciebie nie obrazić jesteś dla mnie bydlakiem, adekwatna odpowiedź.
~~A kto jest wrogiem napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmazynowa Gunera napisał(a): Tutaj to tylko zgnilizna ,na Białorusi to są związki ,co troszczą się o człowieka szzrego ,a nie złodziei z Pisu
Najjbardziej troszczczący się związek o człowieka szarego to związek Łukaszenki z Putinem .
Powiedz Lucuś kto jest wrogiem Polski ? Tu w Polsce . W wolnej Polsce. Bo pislamisci i ty cały czas walczycie z wrogiem.
Musi zapytać swojego algorytma
~~Gunaera perlista napisał(a): A co chamie wyczytałeś z tego algorytmu? Bo wczoraj dałeś z tym prawdziwy pokaz głupoty. Mnie też wyzwiesz od bydlaków ? Mnie to nie zdziwi.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gunaera perlista napisał(a): A co chamie wyczytałeś z tego algorytmu? Bo wczoraj dałeś z tym prawdziwy pokaz głupoty. Mnie też wyzwiesz od bydlaków ? Mnie to nie zdziwi.
Ja cham, ty bydlak do tego anonimowy gamoń.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~SomsiadII
Powiedz Lucuś kto jest wrogiem Polski ? Tu w Polsce . W wolnej Polsce. Bo pislamisci i ty cały czas walczycie z wrogiem.
. Wrogowie Polski to ci co coraz więcej pozbawiają nas suwerenności na rzecz euro - kołchozu. Pislamiści i POpaprańcy w mediach się naparzają poza mediami kawka i koniczek. Taki zarzut w TV Republika postawił Kłeczek jednemu z posłów PiS, zaległa cisza i zakłopotanie. Drugi temat to gospodarka, tu PiS jest partią pro Polską , koalicja 13 grudnia anty Polską , dlatego jestem za PiS-em i anty unijną Konfederacją .
Ten kolo to Polskim autem jezdzi , kupuje Polskie towary a swoje nigdy by nie sprzedał Niemcowi? A jego braciszek siedzi w tej unii i pluje na Polaków. On sam handlował unijnymi autami z rusami. Gospodarka pisia to źródełko kasy dla swoich partyjniaków. A ten stary popiera takie złodziejstwo. Nazywa to gospodarką. Skoro taka dobra gospodarka to jakim cudem przez 8 lat wzrastał lawinowo deficyt ? To dlaczego Polskie małe firemki ledwo piszczą ?
No i co tam z tymi aferami ? Czy fundusz sprawiedliwisci Ziobry iu szemnrane interesy Szopy to wzorowa gospodarka ? Bo tu sa juz dowody i niue da sie zaprzeczać. Sami zainterersowani sie przyznaja. Czy za Tuska choć jeden tak nawywijał ?
Bo amber gold to był tak jak Palikot prywatny macher. A na Nowaka musieli wszystko odszczekać z braku dowodów.