Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jasio niezalogowany
2 listopada 2024r. o 17:45
No i Lucjan dokonał właśnie kolejnego samozaorania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 17:47
~~Pigwa owalna napisał(a): Przecież to nie ja a ty walnąłeś ,,ad-personam'' HIHIHIHI
Po co mam szukać jak ty sam dostarczasz tu powodów do śmiechu?

Brak literki M wystarczyło aby ciebie nakarmić.
~~Pigwa owalna niezalogowany
2 listopada 2024r. o 17:49
Co????????????????????????????????
O czym ty piszesz NIEUKU?
~~Jasio niezalogowany
2 listopada 2024r. o 17:52
Lucuś teraz się jak zwykle tłumaczy w durnowaty sposób bo nawet nie wie że zrobił dwa błędy. ;]]]
~~Cieszynianka rabatkowa niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:01
Zaraz napisze że zgubił literkę specjalnie.
Lucjan takie bzdety jak ty tu sadzisz, jak wyzywasz ti ludzi , jakie bzdury wypisujesz i jakie błędy robisz przemawiają za tym by uznać cię za kogoś kto ma ,,zułte papiery'' ;]
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 18:11
~~Jasio napisał(a): Lucuś teraz się jak zwykle tłumaczy w durnowaty sposób bo nawet nie wie że zrobił dwa błędy. ;]]]

Masz więcej karmy, nie miałbyś o czym pisać, za karmę nie musisz dziękować.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 18:11:

~~Cieszynianka rabatkowa napisał(a): Zaraz napisze że zgubił literkę specjalnie.
Lucjan takie bzdety jak ty tu sadzisz, jak wyzywasz ti ludzi , jakie bzdury wypisujesz i jakie błędy robisz przemawiają za tym by uznać cię za kogoś kto ma ,,zułte papiery'' ;]

A TI nikogo nie wyzywasz , twoje ZUŁTE papiery wyblakły ze starości.
~~Cieszynianka rabatkowa niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:28
Nie . Nie wyzywam to nikogo w tak chamski sposób jak ty. Ty zgubiłeś literkę a mnie wystarczyła kropeczka byś wylazł z nory. A wspomniane ,,żUłte papiery '' to z twojego posta. Nieuku. Teraz jak patrzę na twoje,,ad-persona'' to jestem pewien że niedawne ,,ad Vocen'' też jest twojego autorstwa.
~~Somsiad III niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:28
Nie wiem co kieruje tym typkiem ( adwokat z Bożej łaski Jasia) , największego „przygłupa” , na forum
kozaczyć potrafi , Live…..Face of Face …Kita podwinięta …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.