~~Różowawa Hortensja napisał(a): Wszystkie wpisy są Jana. Algorytm ci tego nie powiedział?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grafitowy krokus napisał(a): Po co mnie tu zachęcasz do spotkania ? Kiedyś ci takie proponowano i podkuliłeś kitę. ;]]
O jakiej ,,koleżance'' piszesz? Możesz to wyjaśnić ?
Tej od plotek i oszczerstw.
~~Pietruszka ozdobna napisał(a):
Zrzuty zrobione z całej dzisiejszej " dyskusji" . Kiedyś może się okazać że się przydadzą mojemu prawnikowi , sprawdzi ilu tu jest ", januszy" w kwiatkach.
Tylko nie zapomnij temu swojemu prawnikowi dostarczyć zrzutów z twoimi chamskimi komentarzami w tym ten w którymś wyzywasz kogoś od ,,bydlaków'' chamie .
~~Grafitowy krokus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grafitowy krokus napisał(a): Po co mnie tu zachęcasz do spotkania ? Kiedyś ci takie proponowano i podkuliłeś kitę. ;]]
O jakiej ,,koleżance'' piszesz? Możesz to wyjaśnić ?
Tej od plotek i oszczerstw.
Czyli komu? PISZESZ DO MNIE O JAKICHŚ ,,KOLEŻANKACH'' a jak co do czego to podkulasz kitę?
Pisz konkretnie a nie wymiękasz .
Jasia z DM .
~~Różowawa Hortensja napisał(a): Skoro piszesz że nie wszystkie to xuja warty jest ten twój gadający algorytm. I traktuj tą odpowiedź jako ad rem nieuku.