Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Białawy Żywotnikowiec niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:02
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): i moja delikatna sugestia...nigdy nie pisz o mnie ''były kolega'' bo kolegami nigdy nie byliśmy i nigdy nie będziemy ...
od wielu lat unikam tak toksycznych jak ty ludzi...
wiesz od kiedy...HAHAHAHAHA

Ze Śp . Piotrem spotkałem się tylko raz , spotkanie trwało nie więcej jak 30 min , piszesz że to mój kolega .
" Mój kolego " Januszu z tobą spotkałem się dwukrotnie , razem to było ok . 3 godz. , myśl co piszesz " mój kolego " , " kolego " toksyczny to mało powiedziane , bardziej pasuje " kolego " ziejący nienawiścią .
Dopisane 06.11.2024r. o godz. 18:48:
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): dlaczego idio.ty.czny?
przecież pisałem o kapralu Dudzie i tym że jako zasłużony ,wielokrotnie odznaczony ''wzorką '' pojechał do Syrii...
a ty co?
ty nie o kapralu zacząłeś pisać tylko poruczniku...;D
więc pamiętaj że kiedy ty stosujesz takie ''praktyki'' zawsze możesz dostać drugim końcem kija który sam na siebie strugasz...
tak było chociażby o twoich wynurzeniach kiedy to opowiadałeś o swoim licznym rodzeństwie , o tym kto i co z twoją matką ...
gościu po co ty opisywałeś te sprawy?....po co były wpisy o ''patologicznym '' pochodzeniu ?
ale jęczysz tu i straszysz prawnikami kiedy ktoś pisze o ''sandałach'' czy ''plebankach''
czy ty nie zauważasz że to jakieś dziwne chyba z dziedziny medycyny zaburzenie? ;D

Wszedłeś na właściwe dla ciebie tory , tłumaczysz się jak smarkacz , dzięki za TWOJĄ powtarzam TWOJĄ " merytoryczną " pyskówkę " .
Straszna rzecz się stała , napisałem o licznym rodzeństwie , co w tym takiego że robisz ni z tego zarzut , tak mam liczne rodzeństwo .

;D
ja się tłumaczę???...JA TOBIE TŁUMACZĘ coś czego ty nie ogarniasz...;D

co ty nie powiesz?...jeden raz ?...30 minut?
to tylko podkreśla jak jestęś w niektórych kwestiach pojętnym ''uczniem''...;D
gdzie to ja ''zieję nienawiścią''? do kogo? ...ty pisanie prawdy która cię boli bo wiesz że nie masz jak jej zaprzeczyć a tym bardziej się przeciwstawić...

ale w jednym możesz mieć rację ...stała się dla ciebie straszna rzecz tym bardziej że sam pewne fakty OSOBISTE sam tu wywlekłeś... inne które nie wyszły od ciebie na siłę chcesz do mnie dopasować...;D
tylko czy ja czasem nie proponowałem ci byś jeśli czujesz się urażony zgłosił to w odpowiednim miejscu? ...ale ty wolisz robić tu z siebie błazna rzucając się do wszystkich krytykantów bo wszędzie widzisz Jasia...;D

nigdzie twojego licznego rodzeństwa nie widziałem jako jakiegoś zła...zresztą jednego widuję od czasu do czasu...
i wiesz co Lucuś?...dlaczego w gruncie rzeczy obcy dla mnie człowiek nie jest moim wrogiem a w swoim bracie widzisz wroga?...odpowiesz?

kiedyś i o powstrzymywaniu niezdrowych emocji ci mówiłem ...emocje cię nosiły i noszą a emocje jak mówiłem to zły doradca...jak widzę nic z tego nie zrozumiałeś...
a co tam u ''siostry Bożenki''? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~siostra Bożenka niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:04
Za ten wyjazd kupił byś bratu na zimę nowe gumofilce .
14240
M21W2
6 listopada 2024r. o 19:15
~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): ja tylko jeśli można to nazwać ''obroną '' broniłem Wałęsy w sprawie jego teczki i jego ''autografów'' jakie składał...
lub nie bo grafolodzy niekoniecznie musieli być apolityczni...kumasz?

Nie kumam , czym jest jak nie obroną Bolka pisanie " grafolodzy niekoniecznie musieli być apolityczni." .

Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:15:

~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): nigdzie twojego licznego rodzeństwa nie widziałem jako jakiegoś zła...zresztą jednego widuję od czasu do czasu...
i wiesz co Lucuś?...dlaczego w gruncie rzeczy obcy dla mnie człowiek nie jest moim wrogiem a w swoim bracie widzisz wroga?...odpowiesz?

To po jakie licho nie wiem który raz o tym wspominasz . Pisząc o mojej nienawiści do brata zasługujesz na określenie , Janusz jesteś podłym nikczemnikiem .
Skąd twoja wiedza o mojej nienawiści bezczelny człowieczku wciskający ryja w nieswoje sprawy .
Mogę tylko napisać tyle , jestem gotów na rozmowę ze Zbyszkiem o każdej porze dnia i nocy .
6 listopada 2024r. o 19:18
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): ale jęczysz tu i straszysz prawnikami kiedy ktoś pisze o ''sandałach'' czy ''plebankach''

Jakiś DEBIL to pisał a ty jemu wtórowałeś , co chciałeś przez to pokazać .
Teraz ci napiszę że jedenastego jadę na marsz niepodległości , będziesz miał okazję zwyzywać mnie od faszystów .
Hasło przewodnie marszu , " Wielkiej Polski moc to my!"

Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:01:
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): a co dzisiaj robi Kwaśniewski?...wiesz?...to może napisz...;D

Kwaśniewski mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg .

a co mnie to obchodzi gdzie i z kim ty jedziesz? ....a jedź w piSSdu...;D
załóż sobie jakąś koszulkę z orłem- poczujesz się jak Anton Antonowych Macjarewycz... alebo nie...
załóż sobie koszulkę z kotwicą ...poczujesz się jak ' ''duce'' Bąkiewicz...;D

czy napiszę o tobie ''faszysta''?
to się dopiero zobaczy bo jak twoi zaproszą jak przed laty faszystów z Niemiec ,Włoch czy chociażby Słowacji to kto wie?...całkiem możliwe że tak będzie...;D

Kwaśniewski cię nie interesuje?...ciekawe...takiego ''tropiciela komuchów''???? ;D
no widzisz Lucuś ..to też nas zasadniczo różni ...kiedyś przecież raz zagłosowałem na Kwaśniewskiego ...nie przeszkadzało mi to by go krytykować...a teraz co Kwaśniewski w swoistym rozkroku...udziały w ukraińskiej spółce jedną nogą a drugą lobbuje dla rosyjskiej spółki ...
no dobra ...nie będę o tym pisał bo przecież on cię nie interesuje...;D
właśnie dlatego Lucek piszę że masz bardzo ,bardzo skromną wiedzę...
14240
M21W2
6 listopada 2024r. o 19:19
~~siostra Bożenka napisał(a): Za ten wyjazd kupił byś bratu na zimę nowe gumofilce .

Napisać o tobie DEBIL to jak nic nie napisać .KRETYNIZM wrodzony czy nabyty .
6 listopada 2024r. o 19:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): ja tylko jeśli można to nazwać ''obroną '' broniłem Wałęsy w sprawie jego teczki i jego ''autografów'' jakie składał...
lub nie bo grafolodzy niekoniecznie musieli być apolityczni...kumasz?

Nie kumam , czym jest jak nie obroną Bolka pisanie " grafolodzy niekoniecznie musieli być apolityczni." .
Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:15:
Ktoś napisał: ~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): nigdzie twojego licznego rodzeństwa nie widziałem jako jakiegoś zła...zresztą jednego widuję od czasu do czasu...

To po jakie licho nie wiem który raz o tym wspominasz . Pisząc o mojej nienawiści do brata zasługujesz na określenie , Janusz jesteś podłym nikczemnikiem .
Skąd twoja wiedza o mojej nienawiści bezczelny człowieczku wciskający ryja w nieswoje sprawy .
Mogę tylko napisać tyle , jestem gotów na rozmowę ze Zbyszkiem o każdej porze dnia i nocy .

Lucuś ...znowu się podniecasz...;D
sam pisałeś o pewnym bracie kiedy protestował pod sądem paląc świece i wierz mi nie były to słowa miłości ani o ''więzach braterskich''...;D
i stąd moja wiedza...;D

dlaczego teraz piszesz o Zbyszku?...czy ja wymieniłem to imię?
myślisz że o niego chodzi?...skąd ta ''wiedza''?
6 listopada 2024r. o 19:27
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~siostra Bożenka napisał(a): Za ten wyjazd kupił byś bratu na zimę nowe gumofilce .

widzisz jak niewiele trzeba by obudzić twoje ''demony''? ;D
a może to ja spad tyldy?
co ci mówi twój algorytm? HAHAHAHAHAHAH
sorki - memorki ale teraz mała przerwa bo mam pewien ''psi obowiązek''
14240
M21W2
6 listopada 2024r. o 19:49
~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): Lucek piszę że masz bardzo ,bardzo skromną wiedzę...

Ktoś napisał , napisać wszystko łatwo , to co najlepiej ci wychodzi to udowadnianie twojej narcystycznej osobowości .

Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:37:

~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a): dlaczego teraz piszesz o Zbyszku?...czy ja wymieniłem to imię?
myślisz że o niego chodzi?...skąd ta ''wiedza''?

To ci też nieźle wychodzi , odwracanie kota ogonem i kłamstwa , krytykowałem ten cały lewacki kabaret przed sądem oraz marsze wulgarnych lewaków .

Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:46:

~~Białawy Żywotnikowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~siostra Bożenka napisał(a): Za ten wyjazd kupił byś bratu na zimę nowe gumofilce .

widzisz jak niewiele trzeba by obudzić twoje ''demony''? ;D
a może to ja spad tyldy?
co ci mówi twój algorytm? HAHAHAHAHAHAH
sorki - memorki ale teraz mała przerwa bo mam pewien ''psi obowiązek''

Znasz moją dewizę , każdemu według zasług , pasi tobie ten wpis IDJOTY , czemu mnie to nie dziwi .
Dziś nie robisz " sztucznego tłoku " , nie używasz kilku avatarów co ci się rzadko zdarza .

Dopisane 06.11.2024r. o godz. 19:49:

Czas na Republikę i mecz o 21.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza