~~Grafitowy Złocień napisał(a): Nie tylko jesteś „tłuczkiem” , a nawet „dyletantem”,
jeżeli ktoś wpisze o swoim pochodzeniu , można w danym czasie skomentować , lecz „tłuczek” z poddasza powtarza to jak mantrę , będąc świadomy
co czyni , tak właśnie niedorajdo życiowa wciągnięty przez ciebie pozostał nie będący wśród żywych PzD
do pyskówki i przed temidę.
I możesz tu tomy opisów wstawić ,
I możesz tu tony zrzutów z kapownika wstawić ,
Nie pomoże ci to zmazać plamy…człowieka bez honoru..
A już o prawdziwym charakternym typie nie wspomnę
Pozostaniesz do odejścia z tego padołu , mikrym
zazdrosnym stetryczałym chłopkiem …
INTELIGENCIE z dobrze sytuowanej rodziny …
Poluzuj gumkę w gaciach , bo nie ważne kim byłeś , ważne kim jesteś …. Ja nóż…..
;D
Rysio,Hans teraz ''złocień'' a wcześniej o ile pamiętam ''psianka''...;D
tak mi mówi mój ''algorytm''...hahahahaha
napisz tu Rysiaczku dlaczego ciągle w swoim maniakalnym szale ciągle wracasz do mnie a omijasz temat braciszka?
przecież dobrze wiesz że on ma swoją ''mantrę'' i często do niej wraca...to ci nie przeszkadza?...a może uważasz że nie wie co czyni? ;D...może on nie jest ''świadomy''?
a teraz sprawa druga...robisz tu z siebie pajaca pisząc o tym szmaciarzu łżąc jak ''bura suka''...;D
ja go w coś ''wciągnąłem'' ?
ja wyciągnąłem jego sprawy osobiste na forum czy ta łajza moje? ...dlaczego o tym nie wspominasz a tu pajacujesz ?
jasne że stał przed sądem przed którym go postawiłem a właściwie sam się postawił... ponad rok to znosiłem , ponad rok ostrzegałem że to zrobię ...dlaczego o tym nie piszesz tylko tłumaczysz to w idio.ty.czny sposób zwalając winę na ''chorobę''...
na co ty więc ''chorujesz''?
według mnie masz alergię...alergię na pisanie prawdy...
i jak to śmieszno-głupio teraz wygląda kiedy ty piszesz o kimś bez honoru i ''niecharakternym'' ;D
jak ty przy tym wyglądasz ? ...a więc pomyśl kim ty zostaniesz po ''odejściu z tego padołu''
ja ''zazdrosny'' o co i wobec kogo? ...ciebie? ...daruj sobie bo jesteś dla mnie ''pyłem marnym''...;D
''stetryczały chłopie'' ...granatem od pługa oderwany...
''ważne kim jesteś''...a kim ty jesteś ?...odpowiedziałeś sobie kiedyś szczerze na to pytanie czy sam siebie oszukujesz?
''twoje słupki wierzytelności spadły do zera''...pamiętasz?...;D
ps. a wiesz że ten szmaciarz którego tak usilnie bronisz z braciszkiem postawił go w szeregu ''pedałów plantatorów''?
zapytaj braciszka czy to pamięta ...;D
''INTELIGENCIE z dobrze sytuowanej rodziny'' …tak to prawda...