Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
7 listopada 2024r. o 8:06
~~niezalogowany Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan nie rób z siebie całkowitego głupka. Ty nawet nie wiesz czym jest avatar. Wyjaśniam ci że ty też go nie masz. ;]]

Dla mnie jesteś wirtualną postacią, o pseudonimie dwie kreski.Avatarze

Lucjan nie daj się sprowokować .

Mam dwa rozwiązania, zrobić to co PanM i nic nie pisać , pozwolić na plucie jadem na związkowców i działaczy opozycji antykomunistycznej lub być sobą, wybieram to drugie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynobrowy Kasztanowiec niezalogowany
7 listopada 2024r. o 8:17
„ps. a wiesz że ten szmaciarz którego tak usilnie bronisz z braciszkiem postawił go w szeregu ''pedałów plantatorów''?
zapytaj braciszka czy to pamięta ...;D
''INTELIGENCIE z dobrze sytuowanej rodziny'' …tak to prawda...”

Prawda ..? Czy fałsz …?
nie czytałem takiego wpisu …
a jeżeli taki wpis miał tu miejsce ..?
przedstaw jeszcze jak zareagował Lucjan ,
przeczytał / uśmiechnął się pod nosem / i zapomniał
a Ja nóż tłoczy jak Grek olej z oliwek latami ….!
Więc taka jest różnica między tym „INTELIGENTNYM” stetryczałym starcem z dobrego domu … , a klanem Z. ;););)
reagujesz dość niespokojnie przy powrocie tematu
PzD …. może żałujesz kroku jaki zrobiłeś ..???
nazywając INTELIGENTNIE /(szmaciarz)..

14240
M21W2
7 listopada 2024r. o 8:38
Kasztanowiec, odpowiem na twoje pytania po południu.
~~Bolecnauta niezalogowany
7 listopada 2024r. o 12:20
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~niezalogowany Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan nie rób z siebie całkowitego głupka. Ty nawet nie wiesz czym jest avatar. Wyjaśniam ci że ty też go nie masz. ;]]

Dla mnie jesteś wirtualną postacią, o pseudonimie dwie kreski.Avatarze
Lucjan nie daj się sprowokować .
Mam dwa rozwiązania, zrobić to co PanM i nic nie pisać , pozwolić na plucie jadem na związkowców i działaczy opozycji antykomunistycznej lub być sobą, wybieram to drugie.

Są tylko dwie możliwości. Albo te obrończe mowy tamtego chama wygłasza tu sam brat Lucka a druga możliwość to to że robi to sam Pan M .
INNEJ MOŻLIWOŚCI TU NIE MA BO ZNANE JEST TU CHAMSTWO ZARÓWNO JUŻ NIEOBECNEGO JAK CHAMSTWO TYCH KTÓRYCH JUZ WYMIENIŁEM.
Inni już dawno zapomnieli ,inni chcą zapomnieć a tylko ci wracają do tamtego okresu.
14240
M21W2
7 listopada 2024r. o 12:49
~~Żółtawobrunatna Lilia - " co ciekawe to wy wręcz z uwielbieniem wspominacie tamtą łajzę...

~~Bolecnauta - Są tylko dwie możliwości. Albo te obrończe mowy tamtego chama wygłasza tu sam brat Lucka a druga możliwość to to że robi to sam Pan M

" Inni już dawno zapomnieli ,inni chcą zapomnieć a tylko ci wracają do tamtego okresu."

Wy dwaj lub jeden w dwóch osobach ( obstawiam to drugie ) nie zapomnieliście .

Po każdym wpisie staję w obronie zmarłego człowieka wiedząc z jaką poważną chorobą nie był w stanie sobie poradzić . Kto jest łajzą i chamem , ten co sobie nie radził sam ze sobą czy ten co wykorzystywał jego stan zdrowia do swoich niecnych celów .
~~Brudnoszara Trzykrotka niezalogowany
7 listopada 2024r. o 12:57
jak był poważnie chory ,to dlaczego się nie LECZYŁ?
~~Lucjan niezalogowany
7 listopada 2024r. o 15:16
~~Brudnoszara Trzykrotka napisał(a): jak był poważnie chory ,to dlaczego się nie LECZYŁ?

LECZYŁ się , nie tym co trzeba ale leczył . Roman nie miał z nim lekko . I Janusz też.
~~Bolecnauta niezalogowany
7 listopada 2024r. o 15:49
A mnie nie dziwi że cham broni chama .Pisanie dzisiaj że chamstwo było powodowane chorobą to głupie tłumaczenie a nawet idio/ty/czne. Panie Lucjan. Myślisz że ludzie go tu nie znali? Niektórzy aż za dobrze. I dla pańskiej wiadomości wielu z nich tylko ze złej strony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza