~~niezalogowany Jurek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan nie rób z siebie całkowitego głupka. Ty nawet nie wiesz czym jest avatar. Wyjaśniam ci że ty też go nie masz. ;]]
Dla mnie jesteś wirtualną postacią, o pseudonimie dwie kreski.Avatarze
Lucjan nie daj się sprowokować .
Mam dwa rozwiązania, zrobić to co PanM i nic nie pisać , pozwolić na plucie jadem na związkowców i działaczy opozycji antykomunistycznej lub być sobą, wybieram to drugie.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~niezalogowany Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Lucjan nie rób z siebie całkowitego głupka. Ty nawet nie wiesz czym jest avatar. Wyjaśniam ci że ty też go nie masz. ;]]
Dla mnie jesteś wirtualną postacią, o pseudonimie dwie kreski.Avatarze
Lucjan nie daj się sprowokować .
Mam dwa rozwiązania, zrobić to co PanM i nic nie pisać , pozwolić na plucie jadem na związkowców i działaczy opozycji antykomunistycznej lub być sobą, wybieram to drugie.
Są tylko dwie możliwości. Albo te obrończe mowy tamtego chama wygłasza tu sam brat Lucka a druga możliwość to to że robi to sam Pan M .
INNEJ MOŻLIWOŚCI TU NIE MA BO ZNANE JEST TU CHAMSTWO ZARÓWNO JUŻ NIEOBECNEGO JAK CHAMSTWO TYCH KTÓRYCH JUZ WYMIENIŁEM.
Inni już dawno zapomnieli ,inni chcą zapomnieć a tylko ci wracają do tamtego okresu.
~~Brudnoszara Trzykrotka napisał(a): jak był poważnie chory ,to dlaczego się nie LECZYŁ?