Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
13926
qwax_
31 sierpnia 2020r. o 18:08
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .

''...widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych . ''

wreszcie jakieś słowa prawdy...hahaha

Widzisz jakim jesteś manipulantem. Wyrywanie słów z kontekstu, to twoja specjalność ;)
On przecież wyraźnie napisał, że był na marszu narodowców, a burdy robili KOD-ziarze

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
31 sierpnia 2020r. o 18:27
~~Terakotowa Magnolia napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Jestem zniesmaczony waszą bezkrytyczną miłością do tego co przeminęło z wiatrem -rządzący zakłamują historię a wy nic tylko wspomnieniami żyjecie .Marginalizuje się kolebkę solidarności a wy co za szable nie chwytacie o prawdę nie walczycie.Niestety Polacy to marne gnidy,które za garść ryżu się sprzedają więc jak miałby powstać nowy ruch społeczny broniący robotników,no jak?

Panie Niemiec też miałeś dziadka w wermachcie , jak nisko trzeba upaść aby pisać to co o Polakach mówili faszyści . Dla Tuska Polskość to nie normalność , dla Ciebie Polacy to gnidy , jesteś żałosny .

To pan panie Lucjanie jest marną solidarnościową g...ą mój dziadek był bardzo solidnym Polakiem a kim był pana gdy brakuje argumentów używa się inwektyw.Typowy odruch obronny miernot z pis-u nie wiem czy jest pan ...em ale pańskie zachowanie wskazuje na ....

To co napisałeś - Polacy to marne gnidy świadczyłoby o czymś innym , jednak mimo wszystko wierzę że był bardzo solidnym Polakiem o Tobie i Twojej ocenie Polaków nie będę się wypowiadał , Twój rynsztokowy język świadczy o Tobie upadły człowieczku .
22258
#Horus nieaktywny
31 sierpnia 2020r. o 18:32
M21W2

Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .

[/c napisał(a):

gdzie tu ''manipulacja''?

był na marszu z narodowcami i widział ich próby...

czyż nie tak to brzmi i wygląda?

ja bym napisał że byłem na marszu z narodowcami i widziałem próby kodziarzy by ten marsz zakłócić ...

facet pisze szybciej niż myśli a emocje wyraźnie mu szkodzą ...:]

dobrze że wyciągnął słuszny wniosek by mnie omijać bo wie za każdym razem jak nie ja to kilku innych potrafi mu wirtualnie ''skopać dupsko'' :]

dlaczego nadal nie odpowiada na pytania Przemka?
dlaczego zamknął japę kiedy pytam o Bujaka?

jego ''wiedza '' to tylko to co wyczyta w swoich ''propagandówkach'' a innych źródeł już nie dopuszcza ...

to też was łączy ..jego i ciebie chociaż to dwie różne historie...;)

on ukrywa ciemne strony ''s'' a ty robisz to ze swoimi koleżkami spod znaków ''nazi symboliki'' ;)

za nich oddał byś tą swoją słynną ''nerkę ''
kto wie czy nie dwie....hahaha
~Mysa Kolendra niezalogowany
31 sierpnia 2020r. o 18:37
Kodziarze nawoływali przez pierwsze 2 czy nawet 3 lata żeby nie oglądać jak to oni określają TVPIS, platforma nawet bojkotowała TVP. Natomiast teraz narzekają, że wybory były nie równe bo było ich za mało w telewizji publicznej. Szczyty hipokryzji.
211
skorn
31 sierpnia 2020r. o 18:39
Jakby mnie ktoś wyzywał w każdym poście, to też bym dał sobie spokój. Z tobą nie ma dyskusji.

<i>
14240
M21W2
31 sierpnia 2020r. o 18:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie zapomniałem Lucjanie , chciałem tylko wywołać Twój uśmiech po " ciężkich " dysputach z naszym forumowym jełopem :D Ale jeśli przyznajesz mi sześćdziesiąt pięć procent , to i tak sukces :)

Idę po jakie piwo :)

Piotrek kim byśmy byli jakbyśmy się nie różnili - klakierami .
Powinniśmy przedstawiać swoje argumenty w kulturalny sposób i szanować wzajemnie .
Szkoda że tego nie rozumie nasza ulubiona Papuga .
22258
#Horus nieaktywny
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Twój rynsztokowy język świadczy o Tobie upadły człowieczku .

''To bydło, ta swołocz...". Tak posłanka PiS mówiła o Polakach, którzy protestują przeciwko działaniom partii rządzącej''

a to zapewne język pisowskiej ''miłości''
pasujący takim ''upadłym człowieczkom'' jak np.m21 :]

[img=1598892089_1luegqy.jpg]
~~Terakotowa Magnolia niezalogowany
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Jestem zniesmaczony waszą bezkrytyczną miłością do tego co przeminęło z wiatrem -rządzący zakłamują historię a wy nic tylko wspomnieniami żyjecie .Marginalizuje się kolebkę solidarności a wy co za szable nie chwytacie o prawdę nie walczycie.Niestety Polacy to marne gnidy,które za garść ryżu się sprzedają więc jak miałby powstać nowy ruch społeczny broniący robotników,no jak?

Panie Niemiec też miałeś dziadka w wermachcie , jak nisko trzeba upaść aby pisać to co o Polakach mówili faszyści . Dla Tuska Polskość to nie normalność , dla Ciebie Polacy to gnidy , jesteś żałosny .

To pan panie Lucjanie jest marną solidarnościową g...ą mój dziadek był bardzo solidnym Polakiem a kim był pana gdy brakuje argumentów używa się inwektyw.Typowy odruch obronny miernot z pis-u nie wiem czy jest pan ...em ale pańskie zachowanie wskazuje na ....

To co napisałeś - Polacy to marne gnidy świadczyłoby o czymś innym , jednak mimo wszystko wierzę że był bardzo solidnym Polakiem o Tobie i Twojej ocenie Polaków nie będę się wypowiadał , Twój rynsztokowy język świadczy o Tobie upadły człowieczku .

Ma pan rację nisko upadłem dając się panu sprowokować i zniżyć do pańskiego poziomu intelektualnego -sory.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza