Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .
''...widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych . ''
wreszcie jakieś słowa prawdy...hahaha
~~Terakotowa Magnolia napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Jestem zniesmaczony waszą bezkrytyczną miłością do tego co przeminęło z wiatrem -rządzący zakłamują historię a wy nic tylko wspomnieniami żyjecie .Marginalizuje się kolebkę solidarności a wy co za szable nie chwytacie o prawdę nie walczycie.Niestety Polacy to marne gnidy,które za garść ryżu się sprzedają więc jak miałby powstać nowy ruch społeczny broniący robotników,no jak?
Panie Niemiec też miałeś dziadka w wermachcie , jak nisko trzeba upaść aby pisać to co o Polakach mówili faszyści . Dla Tuska Polskość to nie normalność , dla Ciebie Polacy to gnidy , jesteś żałosny .
To pan panie Lucjanie jest marną solidarnościową g...ą mój dziadek był bardzo solidnym Polakiem a kim był pana gdy brakuje argumentów używa się inwektyw.Typowy odruch obronny miernot z pis-u nie wiem czy jest pan ...em ale pańskie zachowanie wskazuje na ....
M21W2
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .
[/c napisał(a):
gdzie tu ''manipulacja''?
był na marszu z narodowcami i widział ich próby...
czyż nie tak to brzmi i wygląda?
ja bym napisał że byłem na marszu z narodowcami i widziałem próby kodziarzy by ten marsz zakłócić ...
facet pisze szybciej niż myśli a emocje wyraźnie mu szkodzą ...:]
dobrze że wyciągnął słuszny wniosek by mnie omijać bo wie za każdym razem jak nie ja to kilku innych potrafi mu wirtualnie ''skopać dupsko'' :]
dlaczego nadal nie odpowiada na pytania Przemka?
dlaczego zamknął japę kiedy pytam o Bujaka?
jego ''wiedza '' to tylko to co wyczyta w swoich ''propagandówkach'' a innych źródeł już nie dopuszcza ...
to też was łączy ..jego i ciebie chociaż to dwie różne historie...;)
on ukrywa ciemne strony ''s'' a ty robisz to ze swoimi koleżkami spod znaków ''nazi symboliki'' ;)
za nich oddał byś tą swoją słynną ''nerkę ''
kto wie czy nie dwie....hahaha
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie zapomniałem Lucjanie , chciałem tylko wywołać Twój uśmiech po " ciężkich " dysputach z naszym forumowym jełopem :D Ale jeśli przyznajesz mi sześćdziesiąt pięć procent , to i tak sukces :)
Idę po jakie piwo :)
M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Twój rynsztokowy język świadczy o Tobie upadły człowieczku .
''To bydło, ta swołocz...". Tak posłanka PiS mówiła o Polakach, którzy protestują przeciwko działaniom partii rządzącej''
a to zapewne język pisowskiej ''miłości''
pasujący takim ''upadłym człowieczkom'' jak np.m21 :]
[img=1598892089_1luegqy.jpg]
M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Jestem zniesmaczony waszą bezkrytyczną miłością do tego co przeminęło z wiatrem -rządzący zakłamują historię a wy nic tylko wspomnieniami żyjecie .Marginalizuje się kolebkę solidarności a wy co za szable nie chwytacie o prawdę nie walczycie.Niestety Polacy to marne gnidy,które za garść ryżu się sprzedają więc jak miałby powstać nowy ruch społeczny broniący robotników,no jak?
Panie Niemiec też miałeś dziadka w wermachcie , jak nisko trzeba upaść aby pisać to co o Polakach mówili faszyści . Dla Tuska Polskość to nie normalność , dla Ciebie Polacy to gnidy , jesteś żałosny .
To pan panie Lucjanie jest marną solidarnościową g...ą mój dziadek był bardzo solidnym Polakiem a kim był pana gdy brakuje argumentów używa się inwektyw.Typowy odruch obronny miernot z pis-u nie wiem czy jest pan ...em ale pańskie zachowanie wskazuje na ....
To co napisałeś - Polacy to marne gnidy świadczyłoby o czymś innym , jednak mimo wszystko wierzę że był bardzo solidnym Polakiem o Tobie i Twojej ocenie Polaków nie będę się wypowiadał , Twój rynsztokowy język świadczy o Tobie upadły człowieczku .