M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): widzisz kmiocie jaki jesteś cieniutki? ...hahaha
Horusie starczy tych nudnych utarczek słownych na które sobie pozwoliłem , zbyt mocno przynudzasz , wracam do zalecanego przez mądrzejszych ode mnie ignorowania Ciebie .
no i proszę ...ponownie w obliczy faktów i prostych pytań podkulasz ponownie ogon i zmykasz do norki...hahaha
spokojnie bujaj się w tym swoim ''tolkienowskim'' światku :]
przy tak idiotycznych rządach jakie dzisiaj tu mamy może i ty kiedyś tak skończysz ...
czego akurat szczerze ci życzę ...hahaha
[img=1598881876_hoo3ksn.jpg]
M21W2 napisał(a):~~Terakotowa Magnolia napisał(a): Jestem zniesmaczony waszą bezkrytyczną miłością do tego co przeminęło z wiatrem -rządzący zakłamują historię a wy nic tylko wspomnieniami żyjecie .Marginalizuje się kolebkę solidarności a wy co za szable nie chwytacie o prawdę nie walczycie.Niestety Polacy to marne gnidy,które za garść ryżu się sprzedają więc jak miałby powstać nowy ruch społeczny broniący robotników,no jak?
Panie Niemiec też miałeś dziadka w wermachcie , jak nisko trzeba upaść aby pisać to co o Polakach mówili faszyści . Dla Tuska Polskość to nie normalność , dla Ciebie Polacy to gnidy , jesteś żałosny .
Zastosowana autokorekta
~~Kremowa Konwalia napisał(a): Jak ten czas leci ,40 lat temu Jarosław Kaczyński przeskoczył mur stoczni .
Od tego czasu naczelnik kuśtyka .Mimo potwornego bólu w kolanach ,prowadzi nas ku świetlanej przyszłości .Prowadził by szybciej ale przegrany Tusk sypie piach w łożyska i wsadza kil w szprychy.