Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
31 sierpnia 2020r. o 18:53
skorn napisał(a): Jakby mnie ktoś wyzywał w każdym poście, to też bym dał sobie spokój. Z tobą nie ma dyskusji.

dyskusja to fakty ...dlatego ty z nikim nie podejmujesz dyskusji ...
dyskusja to nie ciągłe propagandowe teksty ...

dlaczego brak odpowiedzi na pytania Przemka?
dlaczego brak odpowiedzi na moje zapytania?

a kiedy nie ma się co odpowiedzieć wtedy co się pojawia ?

kończę tą nudną dyskusję ...hahaha

a nich kończy a nie teraz rżnie głupa -albo i nie :]- i szuka pośredników w jakimś tam swoim przyjacielu do kontaktu ze mną ...hahaha

dla mnie ktoś kto wcześniej wyzywał mnie od ''inbecylów'' ;) czy ''baranów'' tylko dlatego że ma odmienne niż ja zdanie jest kmiotem ...
:]

Dopisane 31.08.2020r. o godz. 18:53:

~~Terakotowa Magnolia napisał(a):
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Ma pan rację nisko upadłem dając się panu sprowokować i zniżyć do pańskiego poziomu intelektualnego -sory.

no to teraz będziesz miał spokój ...
albo i nie...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 sierpnia 2020r. o 18:54
Ksawery , nie możesz mieć żalu do Janusza , że mu się prywatny ipeenek popierdzielił. Gościu rzeczywistości nie ogarnia nie mówiąc o historii . Są w zasadzie dwa typy ludzi . Jedni mają klapki na oczach , jak koń . Drudzy mają klapki na uszach jak sławetne małpki . Pardon jest jeszcze trzeci gatunek , co milczy jak grób . Janusz jest poza wszelaką klasyfikacją :D

Pozwolę sobie na cytat z wyobraźni :

quwax_ ty kmiocie , chamie i prostaku . lucek ty podły sprzedawco polski . panna ty złodzieju , ja próbuje wam coś powiedzieć , ale wy głąby nic nie rozumiecie .

Pełna kultura !!

Ponieważ moją ulubioną książką jest Mistrz i Małgorzata Bułhakowa , to pragnę przypomnieć , że Wolanda też próbowali leczyć na schizofrenię i się nie udało :D
Janusza też się nie da wyleczyć , choć wiele razy proponowałem. Pozwólmy więc gościowi na okopres TVN i szkiełko dla idiotów ... zawsze to jakieś ukojenie :D
Albo programowanie :D

Lucjanie wracamy do dyskusji ? Bo chciałem Cię spytać , czy posłuchałeś Sokala ? A Ty Ksawery ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
31 sierpnia 2020r. o 19:13
Łamigłówka - Bojówkarze to niespełnieni KODziarze robiący zadymy na ulicach wielu miast.
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .

Żeby jeden forumowy " mędrzec " zrozumiał - Maszerowałem w marszu Niepodległości z Narodowcami , bojówkarze z KOD-u próbowali zakłócić spokojny przemarsz , chcieli wywołać burdy uliczne .
Forumowy " mędrzec " unijne szuje , TVN i Wyborcza tylko na to czekają aby obrzucić błotem Narodowców i nazywać ich faszystami .
Forumowy " mędrcze " mam nadzieję że nie zacytujesz -- M21 próbował zakłócić spokojny przemarsz aby obrzucić błotem Narodowców i nazwać ich faszystami .
22258
#Horus nieaktywny
31 sierpnia 2020r. o 19:23

Pozwolę sobie na cytat z wyobraźni :

quwax_ ty kmiocie , chamie i prostaku . lucek ty podły sprzedawco polski . panna ty złodzieju , ja próbuje wam coś powiedzieć , ale wy głąby nic nie rozumiecie .

)

hahaha...''cytat z wyobraźni''

to przebija nawet to ''patio'' hahaha

ciekawe czy qwax znajdzie mój post gdzie piszę do niego ''chamie''

do niejakiego ''pannyzbękartem'' owszem pisałem ale czy ''złodzieju''?
ciekawe czy znalazł by taki pisany czy to przez Falco czy to przez Horusa...
ale skorn owszem -tak pisał...nawet deklarował się że odnajdzie wszystkich oszukanych przez tą ''pannę''

na koniec ...do tego całego lucka też raczej nie pisałem że on osobiście ''sprzedawał ''Polskę ...
ale jemu podobni już tak ...tak pisałem ...
rozsprzedali i rozkradli ...

Dopisane 31.08.2020r. o godz. 19:23:

M21W2 napisał(a): Łamigłówka -
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .

- Maszerowałem w marszu Niepodległości z Narodowcami , bojówkarze z KOD-u próbowali zakłócić spokojny przemarsz , chcieli wywołać ....

teraz widzisz w tych wpisach różnicę? :]

4335
31 sierpnia 2020r. o 19:30
I zagotował się Janusz , nasz " mendrzec " ulubiony :D
Widzisz Jasiu , to w zasadzie nie chodzi o słownictwo jakiego używasz , jakie masz poglądy i co w ogóle myślisz . Jesteś , jak rzep , co się czepia każdego ogona . A z mojego punktu widzenia skur ...syństwem jest prowokacja z pod tyldy , co niejednokrotnie na forum udowodniłem Ci . Ja zawsze piszę pod własnym nickiem , podobnie , jak Skorn , Lucjan , Ksawery , PanM . A Ty jesteś , jak te Twoje ścierwomedia im więcej zadymy tym lepiej i jeszcze chcesz żebyśmy z Tobą dyskutowali . Pałuj się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13926
qwax_
31 sierpnia 2020r. o 19:44
Pannazdzieckiem napisał(a):
Lucjanie wracamy do dyskusji ? Bo chciałem Cię spytać , czy posłuchałeś Sokala ? A Ty Ksawery ? :)

Już wyraziłem zdanie, ale chyba przegapiłeś [sobota 12:18].
To Jeszce raz:
Pannazdzieckiem napisał(a):
Proszę Was o komentarze odnośnie stanowiska Sokala . Być może faktycznie stworzymy " Nową SOLIDARNOŚĆ " . Kto wie ... :)

Cieszy, że są jeszcze tak mądrzy ludzie jak Sokal. Facet ma dużą wiedzę, ale przede wszystkim świadomość jak NAPRAWDĘ wygląda Polska i świat.
Martwi to, że takich osób jest niewiele.
Czy mamy szansę w końcu na prawdziwą wolną Polskę? Szczerze, to niestety wątpię.
Indoktrynacja Polaków zaszła za daleko.
Jedyną szansą byłoby wyłączenie propagandy telewizyjnej (i nie chodzi mi wyłącznie o TVPIS, ale też TVN, Polsat itp).
A w to miejsce należałoby codziennie nadawać takie programy jak choćby ten Sokala.
Po kilku tygodniach, może miesiącach, spora cześć ludzi zaczęłaby w końcu samodzielnie myśleć.
Bo w chwili obecnej nie ma raczej szans na żaden znaczący oddolny ruch społeczny.
Ludzie mają 500-plusy, swoje seriale, durną rozrywkę i nic im więcej nie potrzeba.
Co więcej, zaczęliby protestować, gdyby im próbować zabrać te "dobra" ;)
Jedyne, co w tej chwili mogłoby skłonić młodych do wyjścia na ulicę, to ograniczenie internetu.
Bez swoich facebooków, instagramów, czy innych tik-toków oni nie sa w stanie żyć!!
Realne życie dla młodych przeniosło się do sieci i aż strach pomyśleć, jak będzie wyglądał świat, gdy oni zaczną zakładać rodziny i rodzić dzieci.

Dopisane 31.08.2020r. o godz. 19:44:

Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a): Łamigłówka -

- Maszerowałem w marszu Niepodległości z Narodowcami , bojówkarze z KOD-u próbowali zakłócić spokojny przemarsz , chcieli wywołać ....

teraz widzisz w tych wpisach różnicę? :]

Manipulujesz!! Wyrwałeś PASUJĄCE CI zdanie z kontekstu!!
Całość brzmiała tak:
M21W2 napisał(a):
Bojówkarze to niespełnieni KODziarze robiący zadymy na ulicach wielu miast.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
31 sierpnia 2020r. o 19:48
Faktycznie Ksawery ... uleciało mi . Wybacz :)

Lucjanie , co Ty myślisz ?

~~Ołowianoszary Osteospermum niezalogowany
31 sierpnia 2020r. o 19:49
Na toksycznego forumowego "mędrca" jest tylko jeden sposób:
"do not feed the troll"
Wszyscy niby wiedzą...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza