Pannazdzieckiem napisał(a): Lucjanie , ale nie sądzisz , że dzisiaj mamy do czynienia z kolejnym okupantem w postaci hamerykańców ? Komu jak komu , ale Tobie nie muszę tłumaczyć kim byli kolonizatorzy obu Ameryk. Jak nie kołchoz , to eurokołchoz . Jak nie socjalizm , to kapitalizm , czyli to samo. Pytanie brzmi tak ... kiedy tak na prawdę odzyskamy niepodległość i suwerenność ?
Pobaw się proszę w proroka . To takie modne dzisiaj :)
M21W2 napisał(a):
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
Byłem w Warszawie na marszu z narodowcami , widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych .
''...widziałem ich próby zakłócania i robienia burd ulicznych . ''
wreszcie jakieś słowa prawdy...hahaha
Ale z ciebie szuja .
Bojówkarze to niespełnieni KODziarze robiący zadymy na ulicach wielu miast.
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Lucjanie , ale nie sądzisz , że dzisiaj mamy do czynienia z kolejnym okupantem w postaci hamerykańców ? Komu jak komu , ale Tobie nie muszę tłumaczyć kim byli kolonizatorzy obu Ameryk. Jak nie kołchoz , to eurokołchoz . Jak nie socjalizm , to kapitalizm , czyli to samo. Pytanie brzmi tak ... kiedy tak na prawdę odzyskamy niepodległość i suwerenność ?
Po wojnie rządzili nami namiestnicy Moskwy okupant z 17-go września powrócił w 1944 i nie było mowy o suwerenności kiedy to niby nasi wyzwoliciele założyli nam kajdany .
Obecnie w referendum większość zdecydowała o pozbyciu się suwerenności podporządkowując się UE
Jeżeli chodzi o niepodległość , jesteśmy Państwem niepodległym , zapewne pijesz do stacjonowania wojsk sojuszniczych z USA , stacjonują też w innych krajach między innymi w Niemczech .
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Lucjanie , ale nie sądzisz , że dzisiaj mamy do czynienia z kolejnym okupantem w postaci hamerykańców ? Komu jak komu , ale Tobie nie muszę tłumaczyć kim byli kolonizatorzy obu Ameryk. Jak nie kołchoz , to eurokołchoz . Jak nie socjalizm , to kapitalizm , czyli to samo. Pytanie brzmi tak ... kiedy tak na prawdę odzyskamy niepodległość i suwerenność ?
Po wojnie rządzili nami namiestnicy Moskwy okupant z 17-go września powrócił w 1944 i nie było mowy o suwerenności kiedy to niby nasi wyzwoliciele założyli nam kajdany .
Obecnie w referendum większość zdecydowała o pozbyciu się suwerenności podporządkowując się UE
Jeżeli chodzi o niepodległość , jesteśmy Państwem niepodległym , zapewne pijesz do stacjonowania wojsk sojuszniczych z USA , stacjonują też w innych krajach między innymi w Niemczech .
Tak. Oczywiście do tego piję :) Tyle tylko , że ja nie nazywam tego " wojskami sojuszniczymi " , jak raczyłeś stwierdzić , a nowym okupantem z "prawem jazdy " po przedszkolu :D . Widzisz Lucjanie nowoczesna propaganda każe nam wierzyć , że Putler chce napaść Europę , a przecież nie zarzyna się kury , co złote jajka znosi :) I druga sprawa , polskie złoża naturalne. Tępak Winnicki ( Konfederacja niestety ) mówi , że sami tych złóż nie wydobędziemy i potrzebne nam są obce firmy . Hamerykańcom w to graj . Latają po całym świecie tworząc chaos ( Afryka Północna ze złożami ropy naftowej ) i giwerami ... szerząc tzw. demokrację .
Ruskie za komuny robili dokładnie tak samo. Gówniarzem będąc w zawodówce słyszałem opowieści , jak CCCP pomagało polskiej gospodarce . Otóż jakiś facet koszulę zostawił w wagonie pełnym zboża - transport do ruskich . Po miesiącu odzyskał koszulę , bo przyszła bratnia pomoc :D Być może historia ta jest nie prawdziwa , ale w bratnią pomoc anglosasów , jako Słowianin nigdy nie uwierzę Lucjanie :)
Horus napisał(a): widzisz kmiocie jaki jesteś cieniutki? ...hahaha
a kim ty jesteś ?
ot zwykły oszołom przesiąknięty chorym ,zdeformowanymi urojeniami ...
a niby taki ''znawca '' tematu ...hahaha
jesteś cienias w konfrontacji z ludźmi mających coś więcej niż minimum wiedzy o ''S'' i jej przywódcami ...
a co powiesz o Bujaku?
on też jest ''be''? :]
no ?...popisz się ''wiedzą '':]
czy twoja ''propagandówka '' tez o tym milczy...hahaha
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): widzisz kmiocie jaki jesteś cieniutki? ...hahaha
a co powiesz o Bujaku?
on też jest ''be''? :]
no ?...popisz się ''wiedzą '':]
czy twoja ''propagandówka '' tez o tym milczy...hahaha
Wystarczy że Ty tu siejesz propagandę , propagandę komunistyczną .
Dla mnie wszyscy przez Ciebie wymienieni to działacze opozycji a , to że niektórzy podstawieni przez SB to inna sprawa .
Mieli takie zadanie jakie Ty postawiłeś sobie na forum - skłócać i dzielić , niestety i ty i oni odnosicie sukcesy .