~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.
Ale by wtedy był oklepany. Nie myl z oczytany.
Szkoda Piotra , alkoholik ale nie taka szuja JAK TEN NA PODDASZU.
To prawda nie myl z oczytany
Jak Cię nie stać na coś mądrzejszego , to pozostaw to innym , a Jurek nie znał PzD i jego komentarzy , choć niektóre były trafne …
a wiesz że ten dupek co to miał ''niektóre '' komentarze trafne pisał o Lucku stawiając go w szeregu''pedałów''?
trafnie czy nie?
mam czas teraz ...poczekam na odpowiedź...;D
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.
Jak Cię nie stać na coś mądrzejszego , to pozostaw to innym , a Jurek nie znał PzD i jego komentarzy , choć niektóre były trafne …
A to moje słowa ,,nie myl z oczytany" ?
~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
a wiesz że ten dupek co to miał ''niektóre '' komentarze trafne pisał o Lucku stawiając go w szeregu''pedałów''?
trafnie czy nie?
mam czas teraz ...poczekam na odpowiedź...;D
W100% nie trafne
~~Ciemnoczerwony Hebe napisał(a): A to że przyjęli słynny , własny DOM , który się okazał adoptowanym strychem , a jak strych , to i poddasze
, więc sam wprowadziłeś ludzi w błąd ..