Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~ znajomy znajomego niezalogowany
20 godz. 40 min. temu
~~Już nie znajomy napisał(a):
~~Marcepanowy grójecznik niezalogowany
1 godz. 23 min. temu
Lucjanie po co słuchać czyichś plotek jak ty sam pisałeś tu o swoim licznym rodzeństwie a twój brat określił was jako patologię? Hahahaha

Jaka ujmę widzisz w człowieku który nie miał
łatwo , lecz okazał się kozakiem życiowym …?
A ty zapewne pochodzisz z sierżanta rodziny
w dostatku komunistycznym wychowany ..
przynajmniej pokaż po przewrocie , co z ciebie wyrosło…
Z obserwacji Twoich wpisów , można jedynie wywnioskować , że właśnie teraz wpadłeś w głęboką patologię Jasio , bo jak inaczej ująć , skręty palisz , umysłowo dno , hazardzista , zdrajca żony , śmierdzisz jak cap , wygląd łachmaniarza .. przecież to najczyściejsza patologia .

Lepsze to niż w patologii. Jeden pali faje inny chleje do efektu malinowego nosa. Jeden chodzi w adasiach inny w zimowych sandałach .
Jakim trzeba być samemu ku//tas/em by innych wyzywać od parów.
Nie ma co zwracać uwagi na to bo damskie się nie liczą. Prawda Janinko?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pzd niezalogowany
20 godz. 29 min. temu
To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.
Ale by wtedy był oklepany. Nie myl z oczytany.
Szkoda Piotra , alkoholik ale nie taka szuja JAK TEN NA PODDASZU.
~~Cynamonowy Krwawnik niezalogowany
20 godz. 28 min. temu

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Lucjan ...czy ty potrafisz się jasno i wyraźnie określić co o tym myślisz ? ...czy tylko to co piszesz to kwestia humoru w jakim jesteś...
bo coś mi się wydaje że po raz wtóry ponoszą cię jakieś emocje...
nie wiem co jest tego przyczyną i jakoś to mnie specjalnie nie interesuje...

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .

Przekroczyłeś granicę , tego Ci nie odpuszczę podły oszczerco .

;D ;D ;D

~~Jurek niezalogowany
20 godz. 27 min. temu
~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.

To prawda nie myl z oczytany
~~Jurek niezalogowany
20 godz. 22 min. temu
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .

Jak Cię nie stać na coś mądrzejszego , to pozostaw to innym , a Jurek nie znał PzD i jego komentarzy , choć niektóre były trafne …
20 godz. 21 min. temu
~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .

zabolało?...absolutnie...
myślisz że twoja ''menda'' mnie zaboli?...absolutnie...

tak ...w pewnym sensie to szkoda że go kostucha wykosiła bo zapowiedziałem dupkowi że zakładam koleją sprawę i tym razem ''no mercy''...;D ...oklepany?...no widzisz...
został oklepany -łapatką grabarza ...

a tak swoją drogą ...dużo wiedział o ''parówach'' ...czy z własnego doświadczenia nie wiem i tego już się nie dowiem...HAHAHAHAHA

~~Ciemnoczerwony Hebe niezalogowany
20 godz. 19 min. temu
A to że przyjęli słynny , własny DOM , który się okazał adoptowanym strychem , a jak strych , to i poddasze
, więc sam wprowadziłeś ludzi w błąd ..
20 godz. 19 min. temu
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .

Jak Cię nie stać na coś mądrzejszego , to pozostaw to innym , a Jurek nie znał PzD i jego komentarzy , choć niektóre były trafne …

ja pomimo tego że piszących tu nie znam ale też trafne komentarze o was zamieszczają...
niektóre...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza