~~Już nie znajomy napisał(a):
~~Marcepanowy grójecznik niezalogowany
1 godz. 23 min. temu
Lucjanie po co słuchać czyichś plotek jak ty sam pisałeś tu o swoim licznym rodzeństwie a twój brat określił was jako patologię? Hahahaha
Jaka ujmę widzisz w człowieku który nie miał
łatwo , lecz okazał się kozakiem życiowym …?
A ty zapewne pochodzisz z sierżanta rodziny
w dostatku komunistycznym wychowany ..
przynajmniej pokaż po przewrocie , co z ciebie wyrosło…
Z obserwacji Twoich wpisów , można jedynie wywnioskować , że właśnie teraz wpadłeś w głęboką patologię Jasio , bo jak inaczej ująć , skręty palisz , umysłowo dno , hazardzista , zdrajca żony , śmierdzisz jak cap , wygląd łachmaniarza .. przecież to najczyściejsza patologia .
~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.
Ale by wtedy był oklepany. Nie myl z oczytany.
Szkoda Piotra , alkoholik ale nie taka szuja JAK TEN NA PODDASZU.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
Piotra nie ma ale parówa cie zabolała mendo . Ciesz się że go nie ma bo wiesz . Miał ci pysk oklepać ale nie zdążył.
To prawda nie myl z oczytany
~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pzd napisał(a): To Piotr nazywałem cie parówą .
To prawda nie myl z oczytany
Jak Cię nie stać na coś mądrzejszego , to pozostaw to innym , a Jurek nie znał PzD i jego komentarzy , choć niektóre były trafne …
ja pomimo tego że piszących tu nie znam ale też trafne komentarze o was zamieszczają...
niektóre...;D