~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): frajersko głupie tłumaczenia...
ale ja was -ciebie ;D nie będę tu na nic naprowadzał...
zrobi to ktoś w todze sędziowskiej...;D
tylko jedno pytanko ''skalnica'' a Lucusiowy 'świński ryj'' to obraźliwe określenie czy nie ?
a może potwierdzisz że nie ma co zwracał na to uwagi bo ''damskie się nie liczą''? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ametystowy Motylek napisał(a): nie interesuje mnie żaden ''kontekst'' ...mnie zastanawia tylko to jak można być takim głąbem by prywatne sprawy wyciągać tu na forum ,tam na FB ...
a nazywając sprawę po imieniu - jakim tępakiem trzeba być by mieszać w to dzieciaki..
identycznie robił tu ten fiut pzd...[/
Świński ryju , grzebiesz na FB , wyciągasz wnioski ze zdjęć , starczy ci odwagi osobiście o tym porozmawiać , jakim ty jesteś tępakiem i nikczemnikiem udowadniasz każdym wpisem .
Nie ma ani jednego mojego wpisu mieszającego w cokolwiek dzieciaki , to mi zarzucił Zbyszek , odszukam mój wpis i sam go tu wkleję , twoje wpisy mogą świadczyć o tym że - dwóch plotkarzy się na kawusi na strychu spotkało i Lucjanowi tyłek obrabiało .
~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): frajersko głupie tłumaczenia...
tylko jedno pytanko ''skalnica'' a Lucusiowy 'świński ryj'' to obraźliwe określenie czy nie ?
a może potwierdzisz że nie ma co zwracał na to uwagi bo ''damskie się nie liczą''? ;D
~~Zielonożółta Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): frajersko głupie tłumaczenia...
Sam zaczepiasz wielokrotnie , obrażasz , częste zwracanie się Lucjana bezpośrednio do ciebie
byś nie obrażał /poniżał i dał święty spokój ,
a nie będziesz obrażany , apel do rozumu nie poskutkował , czy uważasz moje odwiedziny były bezcelowe /bezpodstawne na słynnej „ławeczce”
Przyznam , powinien rozstrzygnąć to ktoś w todze
sędziowskiej , lecz materiału do analizy zapalnika tego konfliktu będzie multum , więc życzę powodzenia..
Uważam że osoby prowadzące takowy proces będą miały inny obraz tego sporu …!!
Chyba ze trafimy na tego samego sędziego co PzD
, lecz niewinny biedak , wkręcony , i skazany niesłusznie ( tak uważam) , nie miał opcji
odwołania od wyroku , z wiadomego powodu,
tym razem będzie inaczej , po pierwszej instancji , jest druga i trzecia , a tam będą inni sędziowie .
więc walcz Janie o dobre imię , a ja postaram się parę
przeszkód do zwycięstwa postawić…!
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał:
Dopisane 21.11.2024r. o godz. 08:27
Dopisane 21.11.2024r. o godz. 08:29:Bez komentarza , głomb i tempak .
dlaczego? ...trudno ci się pajacu odnieść do własnych słów? ;D
twój ''mecenasso'' wie o twoich chamskich określeniach?
nie wie?
to się dowie...;D
~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): frajersko głupie tłumaczenia...
Sam zaczepiasz wielokrotnie , obrażasz , częste zwracanie się Lucjana bezpośrednio do ciebie
byś nie obrażał /poniżał i dał święty spokój ,
a nie będziesz obrażany , apel do rozumu nie poskutkował , czy uważasz moje odwiedziny były bezcelowe /bezpodstawne na słynnej „ławeczce”
Przyznam , powinien rozstrzygnąć to ktoś w todze
sędziowskiej , lecz materiału do analizy zapalnika tego konfliktu będzie multum , więc życzę powodzenia..
Uważam że osoby prowadzące takowy proces będą miały inny obraz tego sporu …!!
Chyba ze trafimy na tego samego sędziego co PzD
, lecz niewinny biedak , wkręcony , i skazany niesłusznie ( tak uważam) , nie miał opcji
odwołania od wyroku , z wiadomego powodu,
tym razem będzie inaczej , po pierwszej instancji , jest druga i trzecia , a tam będą inni sędziowie .
więc walcz Janie o dobre imię , a ja postaram się parę
przeszkód do zwycięstwa postawić…!
robisz tu za pajaca ...to hobby czy twoja natura?
dużo treści zero sensu...
idąc tokiem twojego ''myślenia'' to ty chyba zamierzasz skończyć w sadzie najwyższym...;D
twoje ''pierd...olletty'' o tym moim zaczepianiu wsadź sobie w lakierki...;D
''...czy uważasz moje odwiedziny były bezcelowe /bezpodstawne na słynnej „ławeczce”''
tak ...właśnie tak uważam bo tam ci powiedziałem byś pewne sprawy wyjaśnił i WYTŁUMACZYŁ swojemu chamskiemu braciszkowi Lucusiowi...
to co od tamtego czasu tu wypisywał jak widać nie poskutkowały o ile coś tłumaczyłeś...
czy trafi się ten sam sędzia?...nie wiem ..
''Chyba ze trafimy na tego samego sędziego co PzD
, lecz niewinny biedak , wkręcony , i skazany niesłusznie ( tak uważam) , nie miał opcji ''
wiesz co?...czytam te twoje ''pierdy'' i nie mogę się oprzeć jednej myśli ...
jakim trzeba być tępakiem by myśleć i pisać to co piszesz...
''niewinny biedak , wkręcony , i skazany niesłusznie ( tak uważam)''
czy ja go w coś ''wkręciłem''?
ta szuja zrobiła to co tak i ciebie i twojego Lucusia tak oburza...wsadziła cyt. Lucusia ''świński ryj'' w nie swoje sprawy...
czyż nie?
odpowiesz ?...nie ,nie odpowiesz bo jesteście tacy sami ...
''nie miał opcji''?...miał ale fiut nawet miesiąca nie wytrzymał i wrócił do tego co wcześniej robił...
chcesz mi stawiać ''przeszkody''?
a dlaczego? ... możesz mi podać powód
dlaczego jesteś taki zainteresowany tą sprawą > ...uważam że gdyby to był ktoś kto jest dla ciebie jakimś tam ''bolecnautą'' siedział byś cicho na dupsku a że albo jesteś sam w to umoczony albo twój brat tak wam się pali pod dupą...;D
piszę bezpośrednio ...bez ''wersalu'' bo inne teksty do ciebie i Lucka nie trafiają...;D
ps. zrobię sobie kopię tego co napisałeś i co ja napisałem +zrzut ekranu...
wiesz dlaczego...;D
A zrób zrzut, zauważ ile słów umieściłeś
niestosownych wobec mojej osoby ,
trzeba będzie też przedstawić sędziemu dlaczego , tak nieładnie /niestosownie się odnosisz do osoby nieznanej , kłamiesz o Lucjanie na ławeczce nie było mowy , a jedyne było prośba o zaprzestanie na forum
Powielania nieprawdy wobec brata Leszka , gdzie byłeś niesamowicie zdziwiony.
Weź coś na uspokojenie niech Cię tak nie ponosi …!
~~Zielonożółta Celozja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Skalnica napisał(a):
A zrób zrzut, zauważ ile słów umieściłeś
niestosownych wobec mojej osoby ,
trzeba będzie też przedstawić sędziemu dlaczego , tak nieładnie /niestosownie się odnosisz do osoby nieznanej , kłamiesz o Lucjanie na ławeczce nie było mowy , a jedyne było prośba o zaprzestanie na forum
Powielania nieprawdy wobec brata Leszka , gdzie byłeś niesamowicie zdziwiony.
Weź coś na uspokojenie niech Cię tak nie ponosi …!
jasne że zrobiłem...bo wiem dobrze jak potraficie manipulować...
jak to nie było rozmowy o tym abyś pogadał z braciszkiem i ostudził jego emocje?
przestań pieprzyć o ''powielaniu nieprawdy '' bo Lucuś niejednokrotnie to robił...
nie wkręcaj mnie tu w coś o tym Leszku do czasu jak KTOŚ napisał o ''zimowych sandałach'' i ''plebanku'' nie miałem pojęcia o jego istnieniu...
mówiłem ci ''przy fajeczce na ławeczce'' ...masz z tym jakiś problem zgłoś to na Policję...zaprzeczysz? ;D
jak widzę wolisz jakieś urojenia z pogranicza głupoty...
ile jakich słów użyłem?
teraz nad czymś tam się roztkliwiasz a Lucusiowych ''świńskich ryjów'' nie wspominasz''?
wiedziałem że tego nie skomentujesz bo obaj jesteście obłudnikami...
do całej reszty też się nie odniosłeś ...dlaczego?
mam ci napisać dlaczego? ;D