~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a): Lucek nie znam ciebie i całe szczęście ,większego chama od ciebie i Jana nie ma w całym powiecie . PS ,,ryja '' to ma świnia a ty wszystkich obrażasz !
Hutujnia , czy jak ci tam , nie znasz a wyzywasz , użyłem tego określenia do jednej osoby która , tu porównanie pcha swój " świński ryj nie do swojego koryta " , ta " świnia " pcha swojego ryja w nasze sprawy rodzinne , wchodzi na mój profil , coś znajduje , do mojego wpisu dodaje swoje dygresje , z 32 -dwu letniego mężczyzny robi dzieciaka .
Ma w tym swój cel , pokazanie mnie w jak najgorszym świetle , robi to po raz drugi , na spotkaniu wyborczym Prezydenta Dudy ktoś miał kopnąć dziecko , Jan widział filmik z tego spotkania na którym byłem widoczny , były informacje o rzekomo kopniętym dziecku i kto niby to zrobił , Jan wybrał to co jemu pasuje do dyskredytowania mnie , - napisał - PanM wrzucił filmik na którym jest Lucjan kopiący dziecko . Już o tym pisałem , obwiniam siebie o to że przyjąłem reguły " gierek " Jana , zastosowałem powiedzenie Kobuszewskiego , " chamstwu należy się przeciwstawić chamstwem " , udzielać adekwatnych odpowiedzi do jego wyzwisk , pisać to co redaktor Marcin polecił Janowi , " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " . Wszystko to " psu na budę " łącznie z rozmowami telefonicznymi dążącymi do zakończenia tej bezsensownej
" wojenki " , dziś wiem że to wszystko było błędem , należało tego człowieka od zawsze ignorować , dziś jak to częściowo stosuję on i tak szuka zaczepki , piszę tylko zalogowany on wpisy osób niezalogowanych uznaje za moje , to co sam robi przypisuje mnie . Nie piszę tego licząc że coś zrozumiesz , porównanie kogokolwiek z tym ziejącym nienawiścią człowiekiem jest obelgą , pisz że jestem chamem , niukiem , głombem , wiejskim tumanem i co ci jeszcze przyjdzie do głowy tylko nie porównuj mnie z tym nikczemnikiem , potraktuj to jako moją prośbę . Pozdrawiam
Dopisane 22.11.2024r. o godz. 11:48:
~~dawny znajomy napisał(a): Nie to co chłopcy wysyłani na szkółki podoficerskie by tam być drużynowym. Za zasługi dla ,,socjalistycznej ojczyzny ' wykazujący się ,,poprawnością polityczną'' .Tak jak nasz ,,wojownik ''
Tacy dostawali nawet kaprala. A Adolf też był kapralem.
Musisz być z siebie dumny , " dokopałeś Lucjanowi " , jest to jedyny sposób spełnienia się przez kłamców i oszczerców .
Aby nie być gołosłownym , nie było nic gorszego jak skierowanie do podoficerskich szkółek , w pół roku dostawało się większy wycisk jak przez dwa lata w służbie zasadniczej .
Ktoś tu dobrze napisał , a ty o tym wiesz że w czasach PRL-U wymiganie się od wojska z niewielkimi wyjątkami było niemożliwe , popisujesz się swoją głupotą , twoja sprawa .
Byli tacy co po szkółce dostawali kaprala , należeli do nich nie żadni członkowie partii tylko najlepsi z najlepszych na zajęciach taktyczno - technicznych , i ci zostawali w szkółkach szkoląc nowe roczniki , ja do nich nie należałem , byłem i wyszedłem z wojska jako starszy szeregowy .
Po szkółce część z nas o otrzymało skierowania do Kompanii Reprezentacyjnej Wojsk Lotniczych , mnie to też spotkało , kolejny wycisk , szkolenie młodego rocznika , / musztra i salwy honorowe / po południu czyszczenie broni po strzelaniu ślepakami , ktoś kto był w wojsku wie jak to wyglądało .
Piszesz jako dawny znajomy , nie ty jedyny tak się podpisujecie , kim ty jesteś wiem , zdradza cię twoja głupota , spowodowana nadużywaniem w latach młodości wina marki wino .