Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
22 listopada 2024r. o 11:48
~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a): Lucek nie znam ciebie i całe szczęście ,większego chama od ciebie i Jana nie ma w całym powiecie . PS ,,ryja '' to ma świnia a ty wszystkich obrażasz !

Hutujnia , czy jak ci tam , nie znasz a wyzywasz , użyłem tego określenia do jednej osoby która , tu porównanie pcha swój " świński ryj nie do swojego koryta " , ta " świnia " pcha swojego ryja w nasze sprawy rodzinne , wchodzi na mój profil , coś znajduje , do mojego wpisu dodaje swoje dygresje , z 32 -dwu letniego mężczyzny robi dzieciaka .
Ma w tym swój cel , pokazanie mnie w jak najgorszym świetle , robi to po raz drugi , na spotkaniu wyborczym Prezydenta Dudy ktoś miał kopnąć dziecko , Jan widział filmik z tego spotkania na którym byłem widoczny , były informacje o rzekomo kopniętym dziecku i kto niby to zrobił , Jan wybrał to co jemu pasuje do dyskredytowania mnie , - napisał - PanM wrzucił filmik na którym jest Lucjan kopiący dziecko . Już o tym pisałem , obwiniam siebie o to że przyjąłem reguły " gierek " Jana , zastosowałem powiedzenie Kobuszewskiego , " chamstwu należy się przeciwstawić chamstwem " , udzielać adekwatnych odpowiedzi do jego wyzwisk , pisać to co redaktor Marcin polecił Janowi , " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " . Wszystko to " psu na budę " łącznie z rozmowami telefonicznymi dążącymi do zakończenia tej bezsensownej
" wojenki " , dziś wiem że to wszystko było błędem , należało tego człowieka od zawsze ignorować , dziś jak to częściowo stosuję on i tak szuka zaczepki , piszę tylko zalogowany on wpisy osób niezalogowanych uznaje za moje , to co sam robi przypisuje mnie . Nie piszę tego licząc że coś zrozumiesz , porównanie kogokolwiek z tym ziejącym nienawiścią człowiekiem jest obelgą , pisz że jestem chamem , niukiem , głombem , wiejskim tumanem i co ci jeszcze przyjdzie do głowy tylko nie porównuj mnie z tym nikczemnikiem , potraktuj to jako moją prośbę . Pozdrawiam

Dopisane 22.11.2024r. o godz. 11:48:

~~dawny znajomy napisał(a): Nie to co chłopcy wysyłani na szkółki podoficerskie by tam być drużynowym. Za zasługi dla ,,socjalistycznej ojczyzny ' wykazujący się ,,poprawnością polityczną'' .Tak jak nasz ,,wojownik ''
Tacy dostawali nawet kaprala. A Adolf też był kapralem.

Musisz być z siebie dumny , " dokopałeś Lucjanowi " , jest to jedyny sposób spełnienia się przez kłamców i oszczerców .
Aby nie być gołosłownym , nie było nic gorszego jak skierowanie do podoficerskich szkółek , w pół roku dostawało się większy wycisk jak przez dwa lata w służbie zasadniczej .
Ktoś tu dobrze napisał , a ty o tym wiesz że w czasach PRL-U wymiganie się od wojska z niewielkimi wyjątkami było niemożliwe , popisujesz się swoją głupotą , twoja sprawa .
Byli tacy co po szkółce dostawali kaprala , należeli do nich nie żadni członkowie partii tylko najlepsi z najlepszych na zajęciach taktyczno - technicznych , i ci zostawali w szkółkach szkoląc nowe roczniki , ja do nich nie należałem , byłem i wyszedłem z wojska jako starszy szeregowy .
Po szkółce część z nas o otrzymało skierowania do Kompanii Reprezentacyjnej Wojsk Lotniczych , mnie to też spotkało , kolejny wycisk , szkolenie młodego rocznika , / musztra i salwy honorowe / po południu czyszczenie broni po strzelaniu ślepakami , ktoś kto był w wojsku wie jak to wyglądało .
Piszesz jako dawny znajomy , nie ty jedyny tak się podpisujecie , kim ty jesteś wiem , zdradza cię twoja głupota , spowodowana nadużywaniem w latach młodości wina marki wino .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
22 listopada 2024r. o 12:53
''Hutujnia , czy jak ci tam , nie znasz a wyzywasz , użyłem tego określenia do jednej osoby która , tu porównanie pcha swój " świński ryj nie do swojego koryta " , ta " świnia " pcha swojego ryja w nasze sprawy rodzinne , wchodzi na mój profil , ''

chciałem ci odpowiedzieć łgarzu ale mordorowi coś tam nie pasuje...
być może już uroniłeś łezkę w jego rękaw...
taka ''wazelina jj' jak ty bez problemu to zrobi ...

ty dupku ziejesz nienawiścią nawet do członków własnej rodziny więc nie dziwi mnie nienawiść jaka pałasz do mnie ...do obcego który pisze tylko o twoich łgarstwach i chamstwie ...
~~żołnierz z PRL niezalogowany
22 listopada 2024r. o 13:12
Jeśli ten Lucjan pisze że nie był kapralem a tylko starszym szeregowym to może wytłumaczy jakim to sposobem był dowódcą drużyny?
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
22 listopada 2024r. o 13:27
''Jan widział filmik z tego spotkania na którym byłem widoczny , były informacje o rzekomo kopniętym dziecku i kto niby to zrobił , Jan wybrał to co jemu pasuje do dyskredytowania mnie , - napisał - PanM wrzucił filmik na którym jest Lucjan kopiący dziecko ''
ciebie ''dyskredytować''?... sam to robisz łżąc i manipulując jakimiś z dupska wziętymi ''info'' wymyślonymi przez ciebie...
jasne że widziałem ten filmik ..był ogólnie dostępny...
stałeś tam z tyłu za jakimś tęgawym gościem...

a co zrobił ten twój gruby równie kłamliwy jak ty twój obecny koleżka?
zadał ci pytanie które teraz mnie chcesz przypisać? ;D

robisz identycznie to samo co ten dupek pzd chcący mnie wkręcić w ten wpis o tobie jako ''...e plantatorze'' który miał być moim a ty tłumaczyłeś że nigdy tak cię nie nazwałem...

nie wiem jak ty możesz żyć w tym swoim świecie kłamstw i hipokryzji...
ale on kiedyś runie...;D

Zastosowana autokorekta

~~Bolecnauta niezalogowany
22 listopada 2024r. o 14:23
~~żołnierz z PRL napisał(a): Jeśli ten Lucjan pisze że nie był kapralem a tylko starszym szeregowym to może wytłumaczy jakim to sposobem był dowódcą drużyny?

Odpowiesz drużynowy? ;]]
~~Ślazówka niezalogowany
22 listopada 2024r. o 14:39
Tak oficjalnie ci napiszę , jeżeli to kiedyś runąć ma , dzban wodę nosi aż się ucho urwie ..
Odpisz jakie przyczyny były niepowołania Ciebie do wojska , czy maczał tam ktoś paluchy , albo jesteś ułomny ..?
~~dawny znajomy niezalogowany
22 listopada 2024r. o 14:51
Pytasz jako niezalogowany to z tchórzostwa? Tobie już dawno oberwano uszy ,Łatwo było chwycić bo wielkością przypominały uszy Urbana.
Powtórz to pytanie po zalogowaniu . No chyba że jesteś ułomny. ;]]
14240
M21W2
22 listopada 2024r. o 15:35
~~żołnierz z PRL napisał(a): Jeśli ten Lucjan pisze że nie był kapralem a tylko starszym szeregowym to może wytłumaczy jakim to sposobem był dowódcą drużyny?

Jak byś był żołnierzem z PRL-U wiedziałbyś że dowódcami drużyn byli : starsi szeregowi , kaprale , i bardzo rzadko starsi kaprale .
Po ukończeniu szkółki z całej kompanii zostało awansowanych do stopnia kaprala dwóch , trzech którzy zostawiali
w szkółce dowódcami drużyn mowo powołanych do szkółki , pozostałe ok.95% tzw elewów awansowano do stopnia starszy szeregowy i kierowano do różnych jednostek w całej Polsce z dyplomem dowódcy drużyny .
Ja i jeszcze siedmiu starszych szeregowców dostaliśmy skierowanie do Poznania , z nas ośmiu podczas pełnienia służby w Poznaniu nie pamiętam dokładnie , trzech może czterech awansowało do stopnia kaprala , na pewno jeden skończył służbę jako starszy kapral .
Podsumowując , najniższy stopień w gronie podoficerów młodszych to starszy szeregowy , najwyższy to starszy kapral .

Dopisane 22.11.2024r. o godz. 15:21:

~~dawny znajomy napisał(a): Pytasz jako niezalogowany to z tchórzostwa? Tobie już dawno oberwano uszy ,Łatwo było chwycić bo wielkością przypominały uszy Urbana.
Powtórz to pytanie po zalogowaniu . No chyba że jesteś ułomny. ;]]

Ale " dokopałeś " Ślazówce , kim twoim zdaniem jest Ślazówka , Lucjanem czy Panem M .
Dowiedz się czy urojenia prześladowcze są uleczalne .

Dopisane 22.11.2024r. o godz. 15:35:

~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): a co zrobił ten twój gruby równie kłamliwy jak ty twój obecny koleżka?
zadał ci pytanie które teraz mnie chcesz przypisać? ;D

Kłamstwo , napisał coś w tym stylu , Lucjanie co oznaczały twoje okrzyki " prawda was boli " co widać i słychać w tym filmiku .

~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): robisz identycznie to samo co ten dupek pzd chcący mnie wkręcić w ten wpis o tobie jako ''...e plantatorze'' który miał być moim a ty tłumaczyłeś że nigdy tak cię nie nazwałem...

Kłamstwo , PzD głupio się tłumaczył , on to napisał ale nie o mnie .

Co do wpisu , bardzo dużo czasu mi zajmie cofnięcie się do strony gdzie napisałeś że kopałem dziecko , ale nic to przyda się do teczki .
Znalazłem też twoje oszczercze posądzenia po kradzieży sprzętu wędkarskiego bratu i bratankowi , tego też nie pamiętasz ? .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza