Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Szarobrązowy Maczek niezalogowany
23 listopada 2024r. o 15:26
~~Nawrócić zawsze czas napisał(a): za napisanie nieprawdy:
“Ja, Janusz .T niniejszym przepraszam Pana Lucjana Z. za naruszenie Pana dóbr osobistych w postaci godności oraz dobrego imienia poprzez rozpowszechnianie informacji, nieprawdziwych , moje wpisy zawierały same kłamstwa i pomówienia. Niniejsze oświadczenie składam na na skutek przemyślenia .całej dotychczasowej sytuacji – tak brzmi treść oświadczenia, które upublicznił Janusz.T

Ale mi tu zajechało onucami z Ocic :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cis perłowy niezalogowany
23 listopada 2024r. o 15:42
Jasne że tak .Teraz już kiedy rura zmiękła i pali się koło dupska nie pisze nawet pełnych nazwisk.
A WCZEŚNIEJ TAKI BYŁ KOZACZENKO. ;]]
~~Zwis platynowy niezalogowany
23 listopada 2024r. o 18:59
~~Cis perłowy napisał(a): Jasne że tak .Teraz już kiedy rura zmiękła i pali się koło dupska nie pisze nawet pełnych nazwisk.

Choć Jasiek popiszemy sobie. Ty mi ja ci i będzie sie działo. Ty stary z mientkom rurkom a ja wiadomo miszcz nad miszcze.
Co tam nazwiska ja to ja a ty to tl o l jan. Ja wiadomo mieszkam w mieszkanku a ty na poddaszu. Ja panisko ty dziadzisko.
A wiesz że " kozaczenko " zalatuje mi ruskimi. Jakeś ty to wymyślił ? Mówi ci coś zwrot telemark , lub skórka od banana ?
Telemark taki budowlany między rurami.
~~A tymczasem niezalogowany
23 listopada 2024r. o 19:01
~~Zwis platynowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cis perłowy napisał(a): Jasne że tak .Teraz już kiedy rura zmiękła i pali się koło dupska nie pisze nawet pełnych nazwisk.

Choć Jasiek popiszemy sobie. Ty mi ja ci i będzie sie działo. Ty stary z mientkom rurkom a ja wiadomo miszcz nad miszcze.
Co tam nazwiska ja to ja a ty to tl o l jan. Ja wiadomo mieszkam w mieszkanku a ty na poddaszu. Ja panisko ty dziadzisko.
A wiesz że " kozaczenko " zalatuje mi ruskimi. Jakeś ty to wymyślił ? Mówi ci coś zwrot telemark , lub skórka od banana ?
Telemark taki budowlany między rurami.

W garnuszku się gotują na kolacyjkę parówy.
~~Jaskraworudy Omieg niezalogowany
23 listopada 2024r. o 21:45
Jan po wynikach prawyborów PO ma permanentny wzwod , krew odpłyneła całkiem z fasolki , wiec ma obnizona poczytalnosc .
~~Osteopatyna srebrzysta niezalogowany
24 listopada 2024r. o 15:11
Nie ma już sensu wracać do tych kłamstw tak k jak nie ma sensu wspominać Solidarności bo dzisiaj to sztucznie podtrzymywany mit. Jedno i drugie podtrzymują tylko ludzie o nieskomplikowanym umyśle którym nie pozwala się myśleć samodzielnie sącząc w nich kropla po kropli propagandę z domieszką nienawiści .
Ten temat pokazuje kim można się stać jeśli to trafi do wyznawcy teorii smoleńskich Macierewicza .
Jedno i drugie powinno się rozliczyć i zapomnieć bo pamiętać o tym nie warto.
~~Płowa Miechunka niezalogowany
24 listopada 2024r. o 17:27
wszystko ,dosłownie wszystko to mity...
wszystkie partyjki ,partie ,związki , stowarzyszenia od wielu lat to mity...
aby to zrozumieć trzeba coś wiedzieć o ich ''ojcach założycielach'' i tym co nimi kierowało...
nikt nigdy nie zakładał czegoś z uwagi na interes ogółu tylko własny i najbliższej kliki...
a jeśli zakładał to wiedział na czym to będzie budował do kogo musi to trafić....a więc do ludzi prostych i co najważniejsze niemyślących i spolegliwych...
a jak jeszcze okrasi się to wszystko ''patriotyczną '' i ''bogobojną '' nutką sukces praktycznie murowany...
PZPR,PSL , PPS , Solidarna Polska, PiS , Polska Walcząca ,Solidarność Walcząca ,Koalicja Obywatelska ,Solidarność ,Platforma Obywatelska itd.
znając ich hasła z jakimi chcieli trafić do ludzi można zrozumieć czym jest socjotechnika...

dlatego tak dzisiaj często jesteśmy podatni pn. na reklamy lub ''jedyne okazje'' które są ''jedynie dla nas''...;D
a przecież wszystko o czym tu napisałem jest w sumie ''drobnym druczkiem''

~~Bez narzekania niezalogowany
25 listopada 2024r. o 8:09
~~Płowa Miechunka napisał(a): wszystko ,dosłownie wszystko to mity...
wszystkie partyjki ,partie ,związki , stowarzyszenia od wielu lat to mity...
aby to zrozumieć trzeba coś wiedzieć o ich ''ojcach założycielach'' i tym co nimi kierowało...
nikt nigdy nie zakładał czegoś z uwagi na interes ogółu tylko własny i najbliższej kliki...
a jeśli zakładał to wiedział na czym to będzie budował do kogo musi to trafić....a więc do ludzi prostych i co najważniejsze niemyślących i spolegliwych...
a jak jeszcze okrasi się to wszystko ''patriotyczną '' i ''bogobojną '' nutką sukces praktycznie murowany...
PZPR,PSL , PPS , Solidarna Polska, PiS , Polska Walcząca ,Solidarność Walcząca ,Koalicja Obywatelska ,Solidarność ,Platforma Obywatelska itd.
znając ich hasła z jakimi chcieli trafić do ludzi można zrozumieć czym jest socjotechnika...

dlatego tak dzisiaj często jesteśmy podatni pn. na reklamy lub ''jedyne okazje'' które są ''jedynie dla nas''...;D
a przecież wszystko o czym tu napisałem jest w sumie ''drobnym druczkiem''

Można zgodzić się z twoim wpisem w większości , lecz oprócz wpisów i narzekania nic więcej nie wnosisz , masz receptę na perfekcyjne załatwienie zwykłym pracownikom zabezpieczenia przed wyzyskiem,
przedstaw twoją wizję….
Wnieś coś pozytywnego…!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza