~~Nawrócić zawsze czas napisał(a): za napisanie nieprawdy:
“Ja, Janusz .T niniejszym przepraszam Pana Lucjana Z. za naruszenie Pana dóbr osobistych w postaci godności oraz dobrego imienia poprzez rozpowszechnianie informacji, nieprawdziwych , moje wpisy zawierały same kłamstwa i pomówienia. Niniejsze oświadczenie składam na na skutek przemyślenia .całej dotychczasowej sytuacji – tak brzmi treść oświadczenia, które upublicznił Janusz.T
~~Cis perłowy napisał(a): Jasne że tak .Teraz już kiedy rura zmiękła i pali się koło dupska nie pisze nawet pełnych nazwisk.
A WCZEŚNIEJ TAKI BYŁ KOZACZENKO. ;]]
~~Zwis platynowy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cis perłowy napisał(a): Jasne że tak .Teraz już kiedy rura zmiękła i pali się koło dupska nie pisze nawet pełnych nazwisk.
A WCZEŚNIEJ TAKI BYŁ KOZACZENKO. ;]]
Choć Jasiek popiszemy sobie. Ty mi ja ci i będzie sie działo. Ty stary z mientkom rurkom a ja wiadomo miszcz nad miszcze.
Co tam nazwiska ja to ja a ty to tl o l jan. Ja wiadomo mieszkam w mieszkanku a ty na poddaszu. Ja panisko ty dziadzisko.
A wiesz że " kozaczenko " zalatuje mi ruskimi. Jakeś ty to wymyślił ? Mówi ci coś zwrot telemark , lub skórka od banana ?
Telemark taki budowlany między rurami.
~~Płowa Miechunka napisał(a): wszystko ,dosłownie wszystko to mity...
wszystkie partyjki ,partie ,związki , stowarzyszenia od wielu lat to mity...
aby to zrozumieć trzeba coś wiedzieć o ich ''ojcach założycielach'' i tym co nimi kierowało...
nikt nigdy nie zakładał czegoś z uwagi na interes ogółu tylko własny i najbliższej kliki...
a jeśli zakładał to wiedział na czym to będzie budował do kogo musi to trafić....a więc do ludzi prostych i co najważniejsze niemyślących i spolegliwych...
a jak jeszcze okrasi się to wszystko ''patriotyczną '' i ''bogobojną '' nutką sukces praktycznie murowany...
PZPR,PSL , PPS , Solidarna Polska, PiS , Polska Walcząca ,Solidarność Walcząca ,Koalicja Obywatelska ,Solidarność ,Platforma Obywatelska itd.
znając ich hasła z jakimi chcieli trafić do ludzi można zrozumieć czym jest socjotechnika...
dlatego tak dzisiaj często jesteśmy podatni pn. na reklamy lub ''jedyne okazje'' które są ''jedynie dla nas''...;D
a przecież wszystko o czym tu napisałem jest w sumie ''drobnym druczkiem''