~~Srebrnobiały Kielichowiec niezalogowany 2 lutego 2025r. o 6:32
''W ciągu 35 lat rządów ludzi Solidarności nastąpiły olbrzymie niekorzystne zmiany w funkcjonowaniu państwa i niespotykane zubożenie społeczeństwa, którego końca nie można dostrzec. Od 35 lat ludzie Solidarni prowadzą wojnę ze zdrowym rozsądkiem, i wszystkim, co polskie. Kilkanaście dni temu pan prezydent oświadczył publicznie, iż robienie zakupów w USA służy polskiej gospodarce i pojechał wspierać pana Donalda Trumpa. Bowiem podstawowym problemem są wszystkie przepisy i prawo stworzone po 1989 roku, które zostały tak pomyślane, by dawać pole do popisu ludziom, delikatnie mówiąc, nieuczciwym. Jednocześnie każdy, kto jest biedny lub nędzarzem nie z własnej winy, nie ma żadnych szans na swój rozwój. Skazuje się ich na powolną eutanazję z braku środków do życia, ale zgodną z obowiązującym w Solidarnym państwie prawem.''
czy tutaj można coś komentować?...to podsumowanie wszystko mówi ...
od ''s'' przez AWS rozpoczęło się okradanie państwa na czym powstała zapewne niejedna ''rodzinna'' fortuna...
~~Srebrnobiały Kielichowiec niezalogowany 2 lutego 2025r. o 18:50
a wiesz ''kołku '' że od początku tej oszukańczej kliki byłem im przeciwny? ...wiesz wytłumacz mi ''kołku'' dlaczego to według ciebie ''przez takich'' jak niby ja ta ''rządzi do dziś''...
dla sprostowania - nie ''rządzi'' a ''miesza'' ...skłóca naród...robi podziały społeczne...
po prostu w skrócie ''warcholi''... ;D
~~Ziobro zdziwienia niezalogowany 4 lutego 2025r. o 6:07
Ojciec Rydzyk za pieniądze MON promował służbę wojskową wśród emerytów. Za kuwetowego Błasczaka , z budżetu resortu poszło na ten cel 3,4 mln zł. Problem w tym, że TV Trwam oglądają głównie seniorzy i nikt z nich do armii się nie zaciągnął..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.