~~Srebrnobiały Kielichowiec napisał(a): a wiesz ''kołku '' że od początku tej oszukańczej kliki byłem im przeciwny? ...wiesz wytłumacz mi ''kołku'' dlaczego to według ciebie ''przez takich'' jak niby ja ta ''rządzi do dziś''...
dla sprostowania - nie ''rządzi'' a ''miesza'' ...skłóca naród...robi podziały społeczne...
po prostu w skrócie ''warcholi''... ;D
~~Bolesławianin napisał(a): Aż dziwne że Lucjan dzięki któremu wpadliśmy w takie szambo nie protestuje tutaj i milczy. Ze wstydu .
~~Ziobro zdziwienia napisał(a): Ojciec Rydzyk za pieniądze MON promował służbę wojskową wśród emerytów. Za kuwetowego Błasczaka , z budżetu resortu poszło na ten cel 3,4 mln zł. Problem w tym, że TV Trwam oglądają głównie seniorzy i nikt z nich do armii się nie zaciągnął..
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziobro zdziwienia napisał(a): Ojciec Rydzyk za pieniądze MON promował służbę wojskową wśród emerytów. Za kuwetowego Błasczaka , z budżetu resortu poszło na ten cel 3,4 mln zł. Problem w tym, że TV Trwam oglądają głównie seniorzy i nikt z nich do armii się nie zaciągnął..
Pazerny Rydzyk nawet do obronności się przyssał! A pamiętacie co było z kasą na ratowanie stoczni Gdańskiej ???? Złodziej pierwszej wody. Co za zachłanny pasożyt...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Kielichowiec napisał(a): a wiesz ''kołku '' że od początku tej oszukańczej kliki byłem im przeciwny? ...wiesz wytłumacz mi ''kołku'' dlaczego to według ciebie ''przez takich'' jak niby ja ta ''rządzi do dziś''...
dla sprostowania - nie ''rządzi'' a ''miesza'' ...skłóca naród...robi podziały społeczne...
po prostu w skrócie ''warcholi''... ;D
Dlaczego nie nawołujesz aby twoi wrócili do władzy , zapomniałaś dopisać , KOMUNO WRÓĆ. Dopisane 04.02.2025r. o godz. 08:58:Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Aż dziwne że Lucjan dzięki któremu wpadliśmy w takie szambo nie protestuje tutaj i milczy. Ze wstydu .
Nie będę pytał co wiesz o PRL-U, jak byś miał choć trochę wiedzy nie pisał byś takich id,jo,tyzmów.
Co ty wiesz wiejski tłuczku? Wbito ci do łba właśnie idio/ty/zmy o drugiej Japonii i ty naiwniaku uwierzyłeś i poszedłeś za Lechem ja baran na rzeź.
Gdzie ty tam widzisz idio/ty/zmy?
Co zostało dzisiaj z tej twojej Solidarności? Co zostało do dzisiaj po niej?
No popisz się wiedzą .
~~ napisał(a):
Co ty wiesz wiejski tłuczku? Wbito ci do łba właśnie idio/ty/zmy o drugiej Japonii i ty naiwniaku uwierzyłeś i poszedłeś za Lechem ja baran na rzeź.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Masz prawo do narzekania , za komuny byłeś człowiekiem z imieniem i nazwiskiem, obecnie dwie zakonspirowane kreseczki. Jest też sukces Solidarności na twoją miarę , wolność słowa, możesz wyzywać , konspiratorze.
Zastosowana autokorekta
~~Jurek and Jurek napisał(a): Jak podaje Radio Wrocław, we wtorek, 4 lutego Sąd Okręgowy w Legnicy wydał europejski nakaz aresztowania za Dawidem Złotkowskim. Wstyd dla rodziny jak cholera.
~~dbl napisał(a): Nic gorszego nie mogło nas spotkać jak za...na solidarność na czele z pisowskim aparatczykiem P ,Dudą !. Już się nie denerwuj, masz swoich komunistycznych aparatczyków w rządzie Tuska.
Zastosowana autokorekta