~~Oliwkowozielony Winobluszcz napisał(a):PanM napisał(a):
Szanowny dobry człowieku.
Przed chwilą nazywałeś go "durniem"? On cie nie wyzywał?To naormalne według ciebie? Kto cię kultury uczył?
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Większość ludzi pokroju PanM nagle lgnie do Kościoła gdy kostucha zapuka do drzwi.
I pojawia sie pytanie - Co dalej?
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):~~Srebrzystoszary Wyżlin napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Niektórzy twierdzą że skrobanka powinna dotyczyć osobników do 20-tego roku życia.
Bezużyteczny dla społeczeństwa - odstrzał.
Ciekawe czy PanM dożyłby 21 roku.
Głosujmy.
Ciebie próbowali wyskrobać i tylko główkę uszkodzili?
Aleś błysnął. Jak mucha na ....
~~Pożółkły Grab napisał(a):~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a): Konstytucja na niby gwarantuje wolność słowa i wyznania a tu wszędzie sukienkowi.
No właśnie! Gwarantuje wolność słowa, "sukienkowym" też. A dlaczego niby ty odmawiasz im prawa głosu? Nie interesuje cię co ci maja do przekazania, masz prawo nie słuchać. Ale większość społeczeństwa jednak pragnie ich nauk. Uszanuj to. No chyba że zapisy konstytucji masz w....
PanM napisał(a):~~Oliwkowozielony Winobluszcz napisał(a):PanM napisał(a):
Szanowny dobry człowieku.
Przed chwilą nazywałeś go "durniem"? On cie nie wyzywał?To naormalne według ciebie? Kto cię kultury uczył?
Dobrym człowiekiem nazwałem go / lub Ciebie / z grzeczności.
Skoro zależy Ci na obronie swoich wartości oraz rzetelnej prezentacji poglądów po co kryjesz się za tyldą ?
Wstydzisz się swego boga ?
Wstydzisz się swoich poglądów ?
Wstydzisz się sam siebie ?
Wstydzisz się być szczerym i otwartym ?
Anonima nazywam bez szacunku bo on sam nie ma szacunki ani do siebie ani do swoich poglądów ani do stwórcy w którego wierzy.
Chce być obrońcą wiary to niech czyni to tak jak ja.[/c
Proszę Pana ja nie mam najmniejszego zamiaru zniżać się do Pana chamskiego poziomu.Nie będę też rozmawiała z takimi jak ty, bo nie mam o czym. Proszę nie wyzywać tutaj innych i nie obrażać uczucia religijne Katolików, bo może się tym zająć prokurator z urzędu.
Pannazdzieckiem napisał(a): Kamień z serca mi spadł , bo już myślałem , że będę do sąsiada musiał iść po dwa pięćdziesiąt na piwo dla Baby :D
A w jakim piwie gustujesz lniany Chłopie ? :)