Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 października 2020r. o 21:23
Horus napisał(a):
...

i nie pań tylko jednej kobiety...

...

Owszem piłeś wtedy kawę. Ja piwko ... piłem w towarzystwie Pięknych Pań . Jak myślisz Głupia Papugo , która z tych wspaniałych Kobiet , o niesamowitej Inteligencji nie będzie Ci chciała oczu wydrapać ?

No która , bo zaszczyt mam Piękne Panie obie znać i intelektualnie nie widzę różnicy :)

Dopisane 24.10.2020r. o godz. 21:23:

Owszem są różnice , jeśli chodzi o upodobania i przyzwyczajenia , jak to między Ludźmi , ale jeśli chodzi o pryncypia ...potomstwo , jakie by nie było , wartością świętą , jak życie , Głupi Ateisto :)

Daleki jestem od tego , żeby nakazywać Ludziom , a szczególnie Kobietom zasady tzw. moralności . Myślę sobie w " pijanym widzie " , Głupia Papugo , że Ty również bucu , możesz sięgnąć do własnego serca i poszukać swego sumienia :)

Wierzę w Ciebie bogu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 22:00
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):
...

...

Owszem piłeś wtedy kawę. Ja piwko ... piłem w towarzystwie Pięknych Pań . Jak myślisz Głupia Papugo , która z tych wspaniałych Kobiet , o niesamowitej Inteligencji nie będzie Ci chciała oczu wydrapać ?

No która , bo zaszczyt mam Piękne Panie obie znać i intelektualnie nie widzę różnicy :)
Dopisane 24.10.2020r. o godz. 21:23:Owszem są różnice , jeśli chodzi o upodobania i przyzwyczajenia , jak to między Ludźmi , ale jeśli chodzi o pryncypia ...potomstwo , jakie by nie było , wartością świętą ,

Wierzę w Ciebie bogu :)

więc nie łżyj że piłem piwo...
to mało znaczące łgarstwo ale łgarstwo...

jakich ''pań'' ?
przecież jedną z nich była o ile pamiętam twoja córka...

mnie oczy wydrapać?
za co?
czy którąś nich obraziłem jednym słowem?
a ty chamie zrobiłeś to z jedną z nich w sposób niezwykle chamski ...w sposób jakim tylko ty potrafisz obrażać ..
więc lepiej zamilcz ...
co do potomstwa ..nie sztuką jest spłodzić -sztuką jest wychować...
ty okazałeś się niezdolny do tego i to państwo musiało się zająć twoim dzieciakiem by nie skończył jak ty ...
kołyszesz się nad rynsztokiem i kwestią czasu jest to kiedy w nim utoniesz...

wierzysz we mnie?
i słusznie...

bo jestem tu jedynym który wali ci prawdę prosto w te pijackie ślepia...

część unika cię i milczy tylko przez litość nad tobą...
część wstydzi się że cię zna i dlatego milczy...
a część jest szczęśliwa że nigdy ci nie poznała i dlatego też milczy byś przez swoje chore urojenia nie uznał ich za jakichś ''przyjaciół''

chcesz coś dodać?

czy uznasz że tylko ''deszcz pada'' ? :]

4335
24 października 2020r. o 22:19
Dodam bogu :) Ipeenek Ci się spier... dzielił ... bogu :D Mojej Córy , myślę , że nie widziałeś ... taka niepozorna babka z dwójką dzieci :) A na pewno nie w " spelunie " Czarny Kot :)

Kto tu jest hipokrytą Janusz ? . Kto ma luki w pamięci ? I jakie są Twoje intencje ?

Mów Głupia Papugo !!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 22:27
pamiętam jedną z tych kobiet...
wymień więc drugą skoro jej nie pamiętam ...

no ?
11445
PanM
24 października 2020r. o 22:35
Zawsze gdy słyszę " wierzę w boga " nasuwa mi się pytanie .
Co z tego ? Jaki ta wiara ma sens ?[img=1603571723_93p08hm.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
24 października 2020r. o 22:43
Horus napisał(a): pamiętam jedną z tych kobiet...
wymień więc drugą skoro jej nie pamiętam ...

no ?

Wymień pierwszą bogu , bo ja pamiętam obie Piękne Panie . :)

No :)

No cześć Przemo , jak miną dzień ? :) Dalej nie wierzysz ... :D

22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 22:47
łżesz więc unikasz odpowiedzi ...to normalne

strach cię sparaliżował...
:]

ale kiedy rzucałeś w jedną z nich oskarżeniami ,swoimi chorymi insynuacjami nie miałes oporów...
chamski łgarzu ...
~~Mahoniowy Jabłoń niezalogowany
24 października 2020r. o 23:10
Horus napisał(a): łżesz więc unikasz odpowiedzi ...to normalne

strach cię sparaliżował...
:]

ale kiedy rzucałeś w jedną z nich oskarżeniami ,swoimi chorymi insynuacjami nie miałes oporów...
chamski łgarzu ...

To kiedy ta rozprawa .... bogu ? Bo ja donosicielem nie jestem.

Dobranoc Głupia Papugo :)

chamski chadziar :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.