~~Liliowoniebieska Naparstnica napisał(a): Horus napisał(a):
a nie pomyślałeś że dla kogoś twoje pisanie o ''lewakach'' może być obelżywe?
Skoro lewak czuje się obrażony nazwania go lewakiem, to widocznie wstydzi się swoich poglądów?
Mnie możesz nazywać katolem. Nie będzie to obelgą a stwierdzeniem faktu. Ta lewacka narracja odnośnie "języka nienawiści" już całkiem wyżarła niektóre mózgi. Czym innym jest bezpodstawne rzucanie oskarżeń. Ale jak ktoś jest lewakiem, to przecież nie nazwę go prawakiem. Czasem ktoś będzie szedł w zaparte że lewakiem nie jest, a będzie się podpisywał dwiema rękami pod całą lewacką propagandą. Pomieszanie z poplątaniem. Ale lewactwo właśnie stosuje te szatańskie praktyki. Namieszać ludziom w głowach, a potem wziąć ich za pysk.
bredzisz a tym bardziej utwierdzasz mnie w tym twierdzeniu bo w dalszej części swojego postu piszesz o jakiejś ''mowie nienawiści''
a sam jak piszesz?...właśnie w tym tonie...
gdybyś do kogoś napisał ''lewicowcu'' wszystko by było na poziomie ...ale ty nie masz bladego pojęcia jak go zachować...
stąd twoje ''pierdy'' o ''lewakach '' czy ''komuchach''
a więc by nie podnosić poziomu do którego jeszcze nie dorosłeś napiszę coś na twoim ''poziomie'' czerpiąc z twojego tekstu...
łatwiej do ciebie trafi...ta twoja ''katolska'' narracja całkiem wyżarła ci mózg...:] dlatego idziesz w ''zaparte''
namieszali ci w głowie a ty ubezwłasnowolniony idziesz jak baran na rzeź...
dlaczego to robisz?
bo zastosowano na tobie ''szatańską praktykę'' :]
ogłupić by łupić...hahaha
solidnie cię wzięli ''za pysk'' :]
Dopisane 23.10.2020r. o godz. 22:13:
napisz mi ile wynosi w twoim kościele opłata za tzw.''wypominki''?
chodzi mi o wysokość opłaty za skrócenie ''męki czyśćcowej'' jakiegoś grzesznika...
powiedz mi czy takie wyrywanie kasy jest uczciwe ?
to już nie funkcjonuje ''bóg zapłać''?
:]