Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Herbaciany Żagwin niezalogowany
23 października 2020r. o 19:35
Nie oszukuj tu ludzi.
Len to ja .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoniebieska Naparstnica niezalogowany
23 października 2020r. o 20:32
~~Herbaciany Żagwin napisał(a): Nie oszukuj tu ludzi.
Len to ja .

Nie będę ci pisał kim jesteś, gdyż staram się nie używać słów uznawanych za obelżywe. Sam wiesz kim jesteś. Zachowujesz się jak smarkacz. Wydaje ci się że jesteś zabawny. nie, nie jesteś.
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 20:59
a co cię blokuje ?
a jakie to obelżywe słownictwo?...takie jak wcześniej kierowałeś do ''warzywa''?

a nie pomyślałeś że dla kogoś twoje pisanie o ''lewakach'' może być obelżywe?

więc co teraz robisz się taki ''cnotliwy''?...:]

pisałeś anonimowo ,odpisał ci podobny tobie anonim więc co teraz lamentujesz drąć szaty...;)
~~Liliowoniebieska Naparstnica niezalogowany
23 października 2020r. o 21:18
Horus napisał(a):

Skoro lewak czuje się obrażony nazwania go lewakiem, to widocznie wstydzi się swoich poglądów?
Mnie możesz nazywać katolem. Nie będzie to obelgą a stwierdzeniem faktu. Ta lewacka narracja odnośnie "języka nienawiści" już całkiem wyżarła niektóre mózgi. Czym innym jest bezpodstawne rzucanie oskarżeń. Ale jak ktoś jest lewakiem, to przecież nie nazwę go prawakiem. Czasem ktoś będzie szedł w zaparte że lewakiem nie jest, a będzie się podpisywał dwiema rękami pod całą lewacką propagandą. Pomieszanie z poplątaniem. Ale lewactwo właśnie stosuje te szatańskie praktyki. Namieszać ludziom w głowach, a potem wziąć ich za pysk.
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 22:13
~~Liliowoniebieska Naparstnica napisał(a):
Horus napisał(a):

Skoro lewak czuje się obrażony nazwania go lewakiem, to widocznie wstydzi się swoich poglądów?
Mnie możesz nazywać katolem. Nie będzie to obelgą a stwierdzeniem faktu. Ta lewacka narracja odnośnie "języka nienawiści" już całkiem wyżarła niektóre mózgi. Czym innym jest bezpodstawne rzucanie oskarżeń. Ale jak ktoś jest lewakiem, to przecież nie nazwę go prawakiem. Czasem ktoś będzie szedł w zaparte że lewakiem nie jest, a będzie się podpisywał dwiema rękami pod całą lewacką propagandą. Pomieszanie z poplątaniem. Ale lewactwo właśnie stosuje te szatańskie praktyki. Namieszać ludziom w głowach, a potem wziąć ich za pysk.

bredzisz a tym bardziej utwierdzasz mnie w tym twierdzeniu bo w dalszej części swojego postu piszesz o jakiejś ''mowie nienawiści''

a sam jak piszesz?...właśnie w tym tonie...

gdybyś do kogoś napisał ''lewicowcu'' wszystko by było na poziomie ...ale ty nie masz bladego pojęcia jak go zachować...
stąd twoje ''pierdy'' o ''lewakach '' czy ''komuchach''
a więc by nie podnosić poziomu do którego jeszcze nie dorosłeś napiszę coś na twoim ''poziomie'' czerpiąc z twojego tekstu...

łatwiej do ciebie trafi...ta twoja ''katolska'' narracja całkiem wyżarła ci mózg...:] dlatego idziesz w ''zaparte''

namieszali ci w głowie a ty ubezwłasnowolniony idziesz jak baran na rzeź...
dlaczego to robisz?
bo zastosowano na tobie ''szatańską praktykę'' :]
ogłupić by łupić...hahaha
solidnie cię wzięli ''za pysk'' :]

Dopisane 23.10.2020r. o godz. 22:13:

napisz mi ile wynosi w twoim kościele opłata za tzw.''wypominki''?

chodzi mi o wysokość opłaty za skrócenie ''męki czyśćcowej'' jakiegoś grzesznika...
powiedz mi czy takie wyrywanie kasy jest uczciwe ?

to już nie funkcjonuje ''bóg zapłać''?

:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2020r. o 23:06
Przeleciałem właśnie sobie przez dysputy boga z Bolecnautami , którym zarzuca bogu kmiotowatość , oszołomstwo etc , etc ... i śpieszę donieść :

~~Wielbłądzi Pierwiosnek napisał(a): panna z pod tyldy

To jest pomówienie i jest na to paragraf . Można sprawdzić , że Złotawordzawy Jabłoń , to nie ja . Anonimowość w sieci to iluzja . Mam Cię szukać Pierwiosnek ?

Horus napisał(a): oj tam ...
zapomniał się podpisać...:]

O wielu rzeczach zapomniałem bogu , np. że miałem Cię kiedyś za przyjaciela , ale nie zapominam się podpisać :}

~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):
Horus napisał(a): ...
czysta hipokryzja ...:]

Powiedziałeś to siostrze Agnieszce jak się z nią widziałeś czy tylko taki hojrak w necie jesteś ?

Też chciałem o to zapytać boga , czy wobec Siostry Agnieszki , " czarnej zarazy " :) , też tak kozaczył ? :D

Dziękuję , że mnie wyręczyłeś Jabłoń :)

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Złotawordzawy Jabłoń niezalogowany
23 października 2020r. o 23:06
Napisz lepiej Horus co pisałeś na forum w czasach komuny :D. Może gdzieś w archiwum są nawet twoje posty :D.
~Rudobrunatnyrudawa Lawenda niezalogowany
23 października 2020r. o 23:25
Jaskiniowców ciemnogrodzkich do jaskini!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza