Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 23:17
jesteś łgarzem i jak właśnie pokazałeś tchórzem...

tchórze tak mają ...
uciekają podkulając ogon...hahaha

tak na dobranoc...
córcia ma dwoje dzieci?
a ma męża? ;)

teraz śpij i się zastanawiaj co tu zełgać...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
24 października 2020r. o 23:31
Horus napisał(a): łżesz więc unikasz odpowiedzi ...to normalne

strach cię sparaliżował...
:]

ale kiedy rzucałeś w jedną z nich oskarżeniami ,swoimi chorymi insynuacjami nie miałes oporów...
chamski łgarzu ...

Zostaw w spokoju biednego człowieka bezbożniku.
Wszyscy normalni widzą co religia robi z ludzi.Wy tu się szarpiecie kto kiedyś pił kawę a kto piwo w towarzystwie pań lub pani a w Oławie znowu ktoś był w towarzystwie matki boskiej. Tam to mają odloty.Nie dorównacie im mili panowie. [img=1603574374_rhxs8jk.jpg]

Dopisane 24.10.2020r. o godz. 23:31:

Tak żyją Norwegowie.
Po pierwsze człowiek.
https://www.onet.pl/turystyka/kierunek-norwegia/15-ciekawostek-o-norwegii-wiecie-ile-jest-sklepow-z-alkoholem/kf1w7nv,30bc1058

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 października 2020r. o 23:38
PanM napisał(a):
Horus napisał(a): łżesz więc unikasz odpowiedzi ...to normalne

strach cię sparaliżował...
:]

ale kiedy rzucałeś w jedną z nich oskarżeniami ,swoimi chorymi insynuacjami nie miałes oporów...
chamski łgarzu ...

Zostaw w spokoju biednego człowieka bezbożniku.
Wszyscy normalni widzą co religia robi z ludzi.Wy tu się szarpiecie kto kiedyś pił kawę a kto piwo w towarzystwie pań lub pani a w Oławie znowu ktoś był w towarzystwie matki boskiej. Tam to mają odloty.Nie dorównacie im mili panowie. [img=1603574374_rhxs8jk.jpg]

Przemo , z całym szacunkiem ... zaproś Janusza do patio , walnijcie kielicha i pogadajcie o Siostrze Agnieszce , " złym demonie " , która wychowuje mojego syna , zamiast biologicznej matki :)

Smacznego :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 23:42
ależ bardzo chętnie to zrobię ...

''biednego człowieka''...hahahaha

ale co mam robiś kiedy każdego dnia mnie zaczepia?

a kiedy kilka dni mu nawet słowem nie odpisałem to napisał do mnie...

''nie ignoruj mnie bucu bo dojdę cię na tych Dolnych Młynach i nie będzie wesoło''

a teraz jak sam widzisz kiedy zrobiło mu się ''ciepło w kalesonkach'' podkulił kitę i zwiał ...

łgarz ...:]

ja idę spokojnie spać a on ...niech myśli ...;)

co Horus jeszcze wie?...a wie...;)

w wojskowej terminologii nazywa się to rozpoznaniem wroga...
ojciec mnie tego nauczył...;)

4335
24 października 2020r. o 23:58
Z całym szacunkiem dla Twego Ojca bogu ... to kiedy ta rozprawa ?

Jeśli powiedziało się A , to trzeba powiedzieć BEEEE eeee.

Mów bogu :) Kiedy ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
25 października 2020r. o 0:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Z całym szacunkiem dla Twego Ojca bogu ... to kiedy ta rozprawa ?

Jeśli powiedziało się A , to trzeba powiedzieć BEEEE eeee.

Mów bogu :) Kiedy ?

Pannazdzieckiem 1 godz. 17 min. temu

Horus napisał(a): pamiętam jedną z tych kobiet...
wymień więc drugą skoro jej nie pamiętam ...

no ?

Wymień pierwszą bogu , bo ja pamiętam obie Piękne Panie . :)

powiedziałeś ''A'' więc powiedz ''B''

ale ty nie powiesz oszuście i tchórzu...:]
4335
25 października 2020r. o 0:31
Bogu ... mi też się nie chce z Tobą gadać , gadaj z Ksawerym , Oazą Cierpliwośći :D

Jak przyjdzie mi jutro ochota , to i pies kota wychrobota :D

Lulaj Głupia Papugo , a ten kawałek podrzuciła mi jedna z Pięknych Pań :

Dobranoc Głupi Ateisto :)

Leć do prokuratury , trzęsący rajtami prosi , panie wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :D

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
25 października 2020r. o 6:56
która?

milczysz oszuście i łgarzu...
i prawidłowo...

teraz tchórzu będziesz uciekał od prawdy ...
ty ...'łączący ludzi'' :]

łgarz...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.