Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2020r. o 23:47
~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a): Napisz lepiej Horus co pisałeś na forum w czasach komuny :D. Może gdzieś w archiwum są nawet twoje posty :D.

Albo donosy za dwa zyle , jak mawia Kolega Klucznik :D .

Post odklepany , piniondz przyznany :D

Nie jestem wrogiem ateistów , wręcz namawiam do określenia swej duchowości , bo czy to się podoba , czy nie , to wszyscy pochodzimy z tego samego Źródła Inteligencji , razem z kosmitą Jezusem , który bogiem nie był , nie jest i myślę , że nie chciał by być.

Panowie Len , Jabłoń proszę Was ... załurzcie na siebie jakiś AVATAR i w imię Chrystusa , nie pana , a PRZYJACIELA opowiadajcie o " kazaniu na górze " , zamiast sprzeczać się , czy kobieta ma prawo do aborcji , czy nie . To temat zastępczy dla pseudospołeczników , jak Przemos , Ramajos i Papugos ... trzech muszkieterów ateizmu na portalu Bolec.info .

Jeszcze raz dobranoc :)

Dobranoc

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowy Bluszcz niezalogowany
24 października 2020r. o 10:39
Pannazdzieckiem napisał(a): [
Panowie Len , Jabłoń proszę Was ... załurzcie na siebie jakiś AVATAR i w imię Chrystusa , nie pana , a PRZYJACIELA opowiadajcie o " kazaniu na górze " , zamiast sprzeczać się , czy kobieta ma prawo do aborcji , czy nie . To temat zastępczy dla pseudospołeczników , jak Przemos / .../ trzech muszkieterów ateizmu na portalu Bolec.info .
Dobranoc

Czy osoba może wytłumaczyć się z określenia mnie " pseudospołecznikiem " .

p.s załóżcie .
11445
PanM
24 października 2020r. o 11:22
~~Granatowy Bluszcz napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): [
Panowie Len , Jabłoń proszę Was ... załurzcie na siebie jakiś AVATAR i w imię Chrystusa , nie pana , a PRZYJACIELA opowiadajcie o " kazaniu na górze " , zamiast sprzeczać się , czy kobieta ma prawo do aborcji , czy nie . To temat zastępczy dla pseudospołeczników , jak Przemos / .../ trzech muszkieterów ateizmu na portalu Bolec.info .
Dobranoc

Czy osoba może wytłumaczyć się z określenia mnie " pseudospołecznikiem " .

p.s załóżcie .

A to co za dzieło ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 16:25
Przemek ...tak to jest jak pisze się w pijackim ''widzie'' :]
4335
24 października 2020r. o 19:57
Mea culpa ... z ortografią zawsze miałem na bakier , być może dlatego , że nie lubię być programowanym :)

Ale powiedzcie muszkieterowie ateizmu ( i nie mów do mnie Przemo " osoba " , bo ja qurwa nie jestem żaden " kwiatuszek " ) czy na prawdę nie macie wątpliwości , co do tego , że nie ma Wyższego Intelektu Wszechświata .... od Was ?

Pycha kroczy przed upadkiem ... a ja nadal będę się modlił do Stwórcy ... nawet po pijaku ... za wasze DUSZE , które stronią od INFORMACJI :)

ps . Bogu , no pochwal się , jakimi słowy wygarnąłeś Siostrze Agnieszce ten czarny habit ?

Nazwałeś Siostrę kmiotem , oszołomem , pedofilem , ladacznicą w habicie , a może w kontaktach face to face zachowałeś jednak nieco ogłady ?

Cham i prostak pyta .

I kiedy ta rozprawa Krynico i Donosicielu ?

Relacjonuj , albo zamknij się bogu , bo nie tylko mi działasz na nerwy , a karma wraca .
Nawet jeśli Siostra Agnieszka w karmę nie wierzy. A wiem , że nie wierzy , bo sama mi to powiedziała , kiedy zadałem pytanie .

Oboje staramy się wychować mego syna . Wspaniała wierząca kobiecość i prosta obsługa betoniary ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 20:12
a powiedziałeś siostrze że swoją żonę ''ochrzciłeś ''tutaj jako ''sukę''?

a powiedziałeś jej że w swoich poszukiwaniach ''katharsis'' zawędrowałeś do zwykłego burdeliku?

a zapytałeś ją czy kolejnym razem jak będziesz szukał swojego ''katharsis'' zamiast do burdelu możesz przejść z tymi poszukiwaniami do niej ?
ale ty tam z tym nie pójdziesz ...
twoje miejsce na te ''poszukiwania'' to speluna zwana czarnym kotem i burdel...

''katharsis''...hahaha
Tamara ma to twoje ''katharsis'' w dup.ie...

4335
24 października 2020r. o 20:37
Bogu , luknij do cioci Wiki i napisz jak nazywa się to zjawisko ... odpowiedź pytaniem na pytanie :)

Otóż w " spelunie " Czarny Kot uczyłem swego syna grać w bilarda . W tejże " spelunie " ja i Ty bogu razem swego czasu popijaliśmy piwo w towarzystwie Pięknych Pań .

Dzisiaj to już " speluna " , bo zapomniał wół , jak cielęciem był ? :D

Wyzywasz Ludzi od hipokrytów bogu , bo nie chcą z Tobą gadać , a sam nie udzielasz odpowiedzi na postawione pytania.

Jakimi słowy ... pytam jeszcze raz ... bezkompromisowo zglanowałeś Siostrę Agnieszkę za przynależność do wierzących ?

22258
#Horus nieaktywny
24 października 2020r. o 20:57
nie łżyj kmiocie...
żadnego piwa tam nie piłem ...
jeśli już to raz kawę ...marną zresztą...jak to w spelunie

i nie pań tylko jednej kobiety...

kobiety na którą ty chamie nigdy nie zasługiwałeś a którą nie tak dawno nawet obrażałeś ...
tak kończą ochlaptusy takie jak ty...
jedyną perspektywą dla ciebie jest w przyszłości biedronkowa rampa...
:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza