Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Wiśniowa Laurencja niezalogowany
10 października 2020r. o 19:29
~Śnieżnobiała Cykoria napisał(a): Dziękuję Panie Lucjanie za wpis. To wielki sukces Polskiego sportu. Hymn Polski. O tym pamiętają prawdziwi patrioci.

Zapomniałeś się z tej intencji pomodlić .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 października 2020r. o 21:47
Horus napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Żurawina napisał(a):
Horus napisał(a): w imię ''idei chrystusowych '' pasy zdobiło ''Gott mit uns''

Doucz się człowieku. Może i Kościół. Ale z pewnością nie Chrystusowy. Protestanci, jako że ich wiara jest bardzo "elastyczna", potrafili sobie w nią wkomponować nawet faszyzm.
Tak się zwykle kończy wymyślanie własnej wiary. To ostrzeżenie dla Panny, któremu wydaje się że w coś wierzy. Jednak jego wiara jest tak płynna, że w sumie nie wierzy w nic. Z czasem wkomponuje sobie w wiarę i genderyzm i wszelkie inne yzmy czy izmy, które dotkną ludzkości.

napisz mi czego mam się ''douczyć''?
chcesz mi powiedzieć że Pius XII nie należał do kościoła chrystusowego?
przecież to on układał się z Benito...
nie protestował kiedy później Watykan odwiedzali wysocy rangą nazistowscy oficerowie...
nic nie mówił widząc ich klamry przy pasach...

historycy mają w tej sprawie jasny ,wyraźny wniosek ...
ty jak widzę masz inne spojrzenie na tą drażliwą dla Kościoła kwestię...

chcesz zmieniać historię?
nie da się ...hahaha

Oczywiście masz rację .... Głupia Papugo ... ale powiedz mi , dlaczego nie tolerujesz Stwórcy , czyżbyś nie oglądał ... Jupiter ... moja Córcia mi zapodała , jako element wychowawczy :D

Kacha jest za ... je ... biście inteligentną Kobietą ... dziękuję Stwórcy , że chciała inkarnować , a chszczona nie była :D

Pogadajmy o Radku Głupia Papugo :) Radek też chrzczony nie był , ale pozamiata Cię w try miga , jak ja ...

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Spopielała Czereśnia niezalogowany
10 października 2020r. o 22:09
przestań się powtarzać ,stajesz się nudny
11445
PanM
10 października 2020r. o 22:51
Pannazdzieckiem napisał(a): [

Oczywiście masz rację .... // ... ale powiedz mi , dlaczego nie tolerujesz Stwórcy ,:D

Dobranoc :)

Piotrze poczytaj jaki jest temat wątku .
Już Cię kilka razy prosiłem nie s r a j na moim podwórku [img=1602363114_8kk4vld.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Mlecznoróżowy Złocień niezalogowany
10 października 2020r. o 22:56
Widzę, że kolejna przyjaźń się skończyła, a było tak pięknie i ten ser :D
22258
#Horus nieaktywny
11 października 2020r. o 7:59
a mnie to nie dziwi chociaż słowo ''przyjaźń'' to chyba w tym przypadku pewne nadużycie ...
Przemek jest za mądry na takie ''przyjaźnie''...:]
a ja mam pewną satysfakcję z tego że kiedyś i w tym przypadku go delikatnie ostrzegałem ...hahaha

to nie pierwszy i na pewno nie ostatni przypadek ze ktoś kto pozna się na tym typie będzie się od niego izolował...

co z jego ''przyjaciółmi '' z ''bajania''?
nie ma już tam nikogo ....hahaha

ludzie się uczą na błędach ...;)
~Sina Metasekwoja niezalogowany
11 października 2020r. o 9:22
Czas powrotu salek do religii?
~~Wiśniowa Laurencja niezalogowany
11 października 2020r. o 9:47
Zaraz jakiś nawiedzony len wyzwie cie od bezbożników . Salki zajęte i proboszcze nie zrezygnują z dodatkowej kasy. Troche z tacy , troche wypłaty od państwa , troche ze szkoły , z wynajmu , i jakoś pchają biedę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza