Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

14240
M21W2
10 października 2020r. o 15:50
Horus napisał(a): pieprzyć go ...(nie dosłownie ...;) )
napisz jak widzisz dzisiaj Świątek w finale ...
moim zdaniem będzie ciężko ...ale 15 min. temu ją obstawiłem w STS

będzie więcej emocji...

Oglądam - wyniku nie typuję , na razie jest dobrze .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 16:36
Iga wygrała pierwszego seta...wielki szacun ...:)

Dopisane 10.10.2020r. o godz. 16:18:

~~Kasztanowatoczerwona Żurawina napisał(a):
Horus napisał(a): w imię ''idei chrystusowych '' pasy zdobiło ''Gott mit uns''

Doucz się człowieku. Może i Kościół. Ale z pewnością nie Chrystusowy. Protestanci, jako że ich wiara jest bardzo "elastyczna", potrafili sobie w nią wkomponować nawet faszyzm.
Tak się zwykle kończy wymyślanie własnej wiary. To ostrzeżenie dla Panny, któremu wydaje się że w coś wierzy. Jednak jego wiara jest tak płynna, że w sumie nie wierzy w nic. Z czasem wkomponuje sobie w wiarę i genderyzm i wszelkie inne yzmy czy izmy, które dotkną ludzkości.

po meczu pokażę ci kto tu powinien się ''douczyć'' a przynajmniej powstrzymać się od ''pouczania '' innych...;)

Dopisane 10.10.2020r. o godz. 16:36:

M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): pieprzyć go ...(nie dosłownie ...;) )
napisz jak widzisz dzisiaj Świątek w finale ...
moim zdaniem będzie ciężko ...ale 15 min. temu ją obstawiłem w STS

będzie więcej emocji...

Oglądam - wyniku nie typuję , na razie jest dobrze .

Polska ma mistrzynię Rolanda...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Śnieżnobiała Cykoria niezalogowany
10 października 2020r. o 16:41
Gratulacje, wspaniała zawodniczka. Mamy brylant tenisowy.
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 16:43
kiedy teraz -po kilku latach jakie upłynęły ;) -widzę Marion którą kiedyś obstawiałem w zakładach trudno poznać tą przecież całkiem niezłą przed laty tenisistkę...;)

czas płynie a kolejna historia zapisała się i tylko dziękować Idze za wrażenia i szansę oglądania tak spektakularnego sukcesu nie polskiego tenisa a jej osobistego ...

niesamowite dziewczę ...:)
14240
M21W2
10 października 2020r. o 16:56
Horus napisał(a): kiedy teraz -po kilku latach jakie upłynęły ;) -widzę Marion którą kiedyś obstawiałem w zakładach trudno poznać tą przecież całkiem niezłą przed laty tenisistkę...;)

czas płynie a kolejna historia zapisała się i tylko dziękować Idze za wrażenia i szansę oglądania tak spektakularnego sukcesu nie polskiego tenisa a jej osobistego ...

niesamowite dziewczę ...:)

Nic nic ująć , dekoracja i HYMN POLSKI - coś wspaniałego .

Dopisane 10.10.2020r. o godz. 16:56:

Słucham wywiadu , ma być nic dodać nic ująć .
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 17:08
~~Kasztanowatoczerwona Żurawina napisał(a):
Horus napisał(a): w imię ''idei chrystusowych '' pasy zdobiło ''Gott mit uns''

Doucz się człowieku. Może i Kościół. Ale z pewnością nie Chrystusowy. Protestanci, jako że ich wiara jest bardzo "elastyczna", potrafili sobie w nią wkomponować nawet faszyzm.
Tak się zwykle kończy wymyślanie własnej wiary. To ostrzeżenie dla Panny, któremu wydaje się że w coś wierzy. Jednak jego wiara jest tak płynna, że w sumie nie wierzy w nic. Z czasem wkomponuje sobie w wiarę i genderyzm i wszelkie inne yzmy czy izmy, które dotkną ludzkości.

napisz mi czego mam się ''douczyć''?
chcesz mi powiedzieć że Pius XII nie należał do kościoła chrystusowego?
przecież to on układał się z Benito...
nie protestował kiedy później Watykan odwiedzali wysocy rangą nazistowscy oficerowie...
nic nie mówił widząc ich klamry przy pasach...

historycy mają w tej sprawie jasny ,wyraźny wniosek ...
ty jak widzę masz inne spojrzenie na tą drażliwą dla Kościoła kwestię...

chcesz zmieniać historię?
nie da się ...hahaha
~~Wiśniowa Laurencja niezalogowany
10 października 2020r. o 18:21
TVP Stało się kościelnym żmijowiskiem. 30% programów ma związek z kościołem.
Dzisiaj kościelne Noble nagrody totuus tuus .
Śmiać się czy już bać ?
Przypomnijcie sobie jak szukali cudu którego dokonał Wojtyła. Dziwne żę taki wielki Polak a tak maŁo przykładów.
~Śnieżnobiała Cykoria niezalogowany
10 października 2020r. o 19:23
Dziękuję Panie Lucjanie za wpis. To wielki sukces Polskiego sportu. Hymn Polski. O tym pamiętają prawdziwi patrioci.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza