~~Piwny Heliotrop niezalogowany 21 września 2020r. o 22:13
Jakie zmiany PZPR =SLD, /polska zjednoczona partia robotnicza /.ZSL zjednoczone stronnictwo ludowe / zmiana na PSL ,SD /socjal demokracja / = PiS, PO taka zmiana ja tam nie czuję żadnej zmiany a żyję od 1952 r Listy do wyborów na rózne szczeble na radnych,posłów jak ustalały partyjne wierchuszki tak ustalają a jaka jest definicja komunizmu sprawdzić sobie w słowniku lub internecie
Byłam ostatnio w boleslawcu i natknęłam się na ten bydynek. Szkoda, ze straszy. Szkoda. Właściciel powinien go wyremontować lub sprzedać. Cokolwiek. Wstyd
~~Yebac pis niezalogowany 2 listopada 2021r. o 10:57
III wojna światowa pinokia z Brukselą i milionowe dzienne kary nie wystarczą.
Żoliborski impotent wysyła wojsko na granicę z Białorusią a na taką prowokację Łukaszenko z Putinem tylko czekają żeby nas przykryć czapkami i zaorać w 2 dni.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.