Pannazdzieckiem napisał(a): Bogu , Twe światłe komentarze interesują tylko Ciebie samego :]
Wyznacz miejsce i czas żebyś dostał w.p.i.e.r.d.o.l :)
Radek pod opieką Siostry Agnieszki , złagodniał ... :) ale nie potrzeba mi Jego pomocy , żeby takiego pajaca wysterować :)
M21W2 napisał(a):~~Niebieskozielona Trzmielina napisał(a): Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i
Nie musisz się przedstawiać , wrzeszczałeś w rynku- prawda boli - musi boleć jak to mawiał falco .
~~Czarniawa Smagliczka napisał(a): Ale jak zablokowali swoim pochodem całą Tysiąclecia i jeszcze z moich podatków policja trzema radiowozami ich asekuruje to krew mnie zalewa jak na to tałatajstwo patrzę. Niech się skrobią nawet scyzorykiem, ale nie za moje pieniądze.
~~Porcelanowa Hortensja napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Niebieskozielona Trzmielina napisał(a): Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i
Nie musisz się przedstawiać , wrzeszczałeś w rynku- prawda boli - musi boleć jak to mawiał falco .
Bur...a..ku z Karola Miarki
Idź na ulice Mazowiecką do brata Leszka i powiedz mu prosto w oczy że nie powinno go być na tym świecie , bo się urodził trochę inny , przypuszczam iż w jego oczach świat wygląda piękniej niż w twoim zas.....nym ,zakłamanym życiu .
Każdy ma prawo do życia ,
Jeden ma łatwo inny ciężko , dlatego świat jest piękny i różnorodny ,
A dzisiejsze wygodnictwo kobiet ( jeżeli można nazwać je kobietami)te rozwydrzone małolaty .