Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzisiaj znów będą spacerować i protestować
14240
M21W2
25 października 2020r. o 14:44
~Płoworudy Nawłoć napisał(a): Niech Policja ściągnie sprzed dworca PKP imbecyla, który na kartonie trzyma tablicę "je.ać". Przeczytały ją moje dzieci. Chciałem zatrzymać się i mu zrobić to, czego żąda, ale żona mnie powstrzymała.
Po co mam iść siedzieć za jakiegoś ćpuna.

Temu ćpunowi , menelowi który jest pokazany z butelką piwa w ręce podczas marszu dałbym spokój .
Gorzej z grupą chuliganów politycznych wykrzykujących te słowa w rynku , tam dzieci też uszu nie zatykały , a szkoda .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskozielona Trzmielina niezalogowany
25 października 2020r. o 14:45
Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i

Zastosowana autokorekta

~~Kawowy Szczypiorek niezalogowany
25 października 2020r. o 14:54
M21W2 napisał(a):
~Płoworudy Nawłoć napisał(a): Niech Policja ściągnie sprzed dworca PKP imbecyla, który na kartonie trzyma tablicę "je.ać". Przeczytały ją moje dzieci. Chciałem zatrzymać się i mu zrobić to, czego żąda, ale żona mnie powstrzymała.
Po co mam iść siedzieć za jakiegoś ćpuna.

Temu ćpunowi , menelowi który jest pokazany z butelką piwa w ręce podczas marszu dałbym spokój .
Gorzej z grupą chuliganów politycznych wykrzykujących te słowa w rynku , tam dzieci też uszu nie zatykały , a szkoda .

Plantatorze ,a co te chuligany wykrzykiwały ? Jeśli coś na naczelnika to obciąć jęzory .kościół was w tym poprze .
14240
M21W2
25 października 2020r. o 14:56
skorn napisał(a): Brakuje dyskusji, konsultacji społecznych w tak ważnych tematach. Bez tego albo odpowiedzialność zbiorowa kobiet albo nienarodzonych.

Do tej pory mieliśmy aborcyjną eugenikę, teraz wahadło wychylone w drugą stronę.

Teraz mamy to co mieliśmy , orzeczenie TK to nie ustawa , zapewne w przyszłości ktoś może chcieć aby ustawa była zgodna z Konstytucją opracowaną i przyjętą przez lewicę która teraz nawołuje swoich sympatyków do udziału w protestach .
Chichot historii , już wcześniej Rzepliński twierdził że ustawa aborcyjna niezgodna z Konstytucją , jak został Prezesem TK zapomniał o swoich zastrzeżeniach .
~Ciemnofioletowy Berberys niezalogowany
25 października 2020r. o 14:58
Bluźnierstwa i wulgaryzmy "bronią życie?" Czy wręcz przeciwnie?
~Brązowoszary Tytoń niezalogowany
25 października 2020r. o 14:59
"policjantka bije brawo obok przechodzących demonstrantów. "Bije brawo demonstrującym, nie demonstrujących"

Chociaż jedna a i tak cieszy.
~Szarożółty Tytoń niezalogowany
25 października 2020r. o 14:59
удалите,пожалуйста! .

[email protected]
~Szkarłatnoczerwona Gazania niezalogowany
25 października 2020r. o 15:00
Wy ludzie, to nie tylko nie umiecie się spierać, ale nawet i rozmawiać. Zjadacie tylko papkę podawaną przez media i wydalacie przemielone odchody, którymi obsmarowujecie innych, chwytając je najpierw tłuściutkimi od chipsów paluszkami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza