~~Niebieskozielona Trzmielina napisał(a): Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i
M21W2 napisał(a):~~Niebieskozielona Trzmielina napisał(a): Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i
Nie musisz się przedstawiać , wrzeszczałeś w rynku- prawda boli - musi boleć jak to mawiał falco .
~~Kawowy Szczypiorek napisał(a):M21W2 napisał(a):~Płoworudy Nawłoć napisał(a): Niech Policja ściągnie sprzed dworca PKP imbecyla, który na kartonie trzyma tablicę "je.ać". Przeczytały ją moje dzieci. Chciałem zatrzymać się i mu zrobić to, czego żąda, ale żona mnie powstrzymała.
Po co mam iść siedzieć za jakiegoś ćpuna.
Temu ćpunowi , menelowi który jest pokazany z butelką piwa w ręce podczas marszu dałbym spokój .
Gorzej z grupą chuliganów politycznych wykrzykujących te słowa w rynku , tam dzieci też uszu nie zatykały , a szkoda .
Plantatorze ,a co te chuligany wykrzykiwały ? Jeśli coś na naczelnika to obciąć jęzory .kościół was w tym poprze .
M21W2 napisał(a):~Płoworudy Nawłoć napisał(a): Niech Policja ściągnie sprzed dworca PKP imbecyla, który na kartonie trzyma tablicę "je.ać". Przeczytały ją moje dzieci. Chciałem zatrzymać się i mu zrobić to, czego żąda, ale żona mnie powstrzymała.
Po co mam iść siedzieć za jakiegoś ćpuna.
Temu ćpunowi , menelowi który jest pokazany z butelką piwa w ręce podczas marszu dałbym spokój .
Gorzej z grupą chuliganów politycznych wykrzykujących te słowa w rynku , tam dzieci też uszu nie zatykały , a szkoda .
~~Wiśniowy Wrzosiec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Niebieskozielona Trzmielina napisał(a): Ty baranie krec any, pizdofonie pi.....i
Nie musisz się przedstawiać , wrzeszczałeś w rynku- prawda boli - musi boleć jak to mawiał falco .
Lucek ,a jak brat ?,zmienił zdanie o Tobie ?
– Kto nie przeklina, niech pierwszy rzuci kamieniem. Być może istnieją podobni święci, ale ja, gdy poruszam się w obszarze bardziej prywatnym, czasem użyję niecenzuralnego słowa – powiedział Mateusz Morawiecki w rozmowie z tygodnikiem „Do Rzeczy”. Premier komentował nagrania z restauracji Sowa i Przyjaciele opublikowane przez portal Onet.pl.
M21W2 napisał(a):~~Kawowy Szczypiorek napisał(a):M21W2 napisał(a):~Płoworudy Nawłoć napisał(a):
Włącz transmisję obejrzysz , może kogoś poznasz , żadnych kar dla nich , chorych z nienawiści trzeba leczyć za darmo .
Lucjan ...chcesz poznać drugą stronę medalu?
zastanów się ...;)
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Kawowy Szczypiorek napisał(a):M21W2 napisał(a):~Płoworudy Nawłoć napisał(a):
Włącz transmisję obejrzysz , może kogoś poznasz , żadnych kar dla nich , chorych z nienawiści trzeba leczyć za darmo .
Lucjan ...chcesz poznać drugą stronę medalu?
zastanów się ...;)
Nie do końca rozumiem co masz na myśli , pisz śmiało .