M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): czy aby na pewno minęły?
Popieram - wyprowadzanie ludzi w czasie pandemii to przestępstwo , lewacy w przeszłości pokazali swój szacunek do człowieka .
Czy na pewno lewacy wyprowadzili ludzi na ulicę? A ludzie to myśleć nie potrafią? Czy w Polsce mieszkają sami ...e, którym trzeba coś kazaś ? Którzy uwielbiają dyktaturę?
Ile trzeba mieć w sobie podłości żeby w okresie pandemi zajmować sie tak kontrowersyjną ustawą. Na co liczył PIS? Że wykorzystując pandemię zaostrzy już i tak rygorystyczne prawo aborcyjne. A kobiety będą zmuszeni sie z tym zgodzić bo pandemia? To podłość. Co będzie następne? Jaką ustawę przeforsuje PIS, wykorzystując pandemię ? Może zakaz leczenia chorych na raka?
Ludzie wyszli na ulicę , bo mają dość pisowskiej dyktatury.
Polecam książki Kaczyńskiego ( kiedys podawałem już tutaj tytuły) ... Włos się jeży na głowie do czego dąży ten człowiek...
TO PIS JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TO ZE LUDZIE WYSZLI NA ULICĘ.
Zastosowana autokorekta
~Złotożółty Groszek napisał(a): Tępy mieczyku idę bronić kościoła przed bydłemleć groszek pobujac plebanowi jajca, bo protestujacy maja w D koscioly i po protescie rozchodza sie do domow. Ale ja rozumie obowiązki wzywają : polerka jajec ma sie odbyc. Leć ... pa
Horus napisał(a): wiedziałem że tak to ''wytłumaczysz''...
Lucjan ...masz mnie za naiwniaka?
to była prostacka polityka mająca za zadanie zdobyć głosy by wygrał ''budyń''
:]
ja wiem że ty prawdę będziesz na siłę ciągnął na swoją stronę ...;)
a co z Gen. Jaruzelskim?
bo nagle znikłeś z tematu...;)
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):
Janusz mamy jedną wspólna cechę , Ty swoje prawdy ciągniesz w swoją stronę , ja w swoją .
Szkoda że widzisz tylko jedną stronę medalu .
O Jaruzelskim innym razem , tak jak Ty robię przerwy , na kawę lub coś oglądam w TV , teraz mecz w TVP .
Dobranoc .
to nie jest ''moja prawda''
to prawda historyczna ...
taka ma zawsze jedną stronę...
ty mecz a ja zaraz kończę czytanko...trzeci dzień ale zaraz koniec...