Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie podobają im się protesty bolesławieckich kobiet
~Platynowy Ambrowiec niezalogowany
10 listopada 2020r. o 11:54
Apeluja ci co teleranka nie ogladali
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 listopada 2020r. o 12:01
Jam fanatykiem Bolec.info , ale co prawda , to prawda. Najgorsza informacja z punktu widzenia Szacownej Redakcji jest najlepsza . Tak działają media na całym bożym świecie.

Grunt to newss , sensacja , paszkwil i dyskusja na slogany i epitety :)

Starczy tej politycznej hucpy . Drogie szacowne małolaty wracajcie do domu , Wasze gwizdy , trąbki , wulgaryzmy nic Wam nie dadzą , lepiej stworzyć Stronnictwo Ludowe i na Wiejską zanieść protest. Trójpodział władzy w tym nieszczęśliwym kraju , to fikcja . Istotni gracze na scenie politycznej dogadują się między sobą od lat , tworząc pozory rywalizacji. To wszystko to ściema na resorach nie warta świeczki .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
10 listopada 2020r. o 12:05

~~Malinowy Krwawnik , To nie temat dla Ciebie , Mieczyk po raz nie wiem który pisze o swojej niepełnosprawnej kuzynce , tego nie widzisz ? .
Napisałem to bo uważam że Mieczyk kłamie , pisze tak jak Ty aby tylko zaistnieć na portalu .
To nie kto inny jak Ty plotkarzu wrzucasz co mój brat Tobie o mnie powiedział , przyjrzyj się co Ty piszesz , hipokryta to najdelikatniejsze określenie dla Ciebie .

Tak na marginesie , po co cytujesz zajmujesz tyle miejsca skoro nic w temacie , wycieczki osobiste to Twoja specjalność czy chcesz się komuś podlizać .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 listopada 2020r. o 12:29
Powiem Ci Lucjanie , że ja to już się pogubiłem w tych mieczykach , krwawnikach i forsycjach . W zasadzie to mógłbym wszystkich wrzucić do jednego wora , jak nasz forumowy " kolega " wszystkich w koloratkach do zwolenników pedofilii :D

Ale kiedy Len powiedział , że niektórzy z nas potrzebują modlitwy , to przyłączam się do szczytnego celu ... i za inwokuję ...

Stwórco , niech wszystkie Istoty w całym Wszechświecie będą szczęśliwe .
Niech ludzkość przetrwa plandemię koronaświrusa , a apokalipsa Janka z Padmos oznacza zmianę sposobu myślenia ... tłumu.
Niech uschną " kwiatuszki " na Bolcu , a narodzą się prawdziwe KWIATY Intelektu :)
Niech termin odwaga cywilna nie będzie pustym sloganem ...

Myślę Lucjanie , że zgodzisz się z moimi prośbami i nie krępuj się , dołóż własne ... gówniarz , cham i prostak prosi :)

Dopisane 10.11.2020r. o godz. 12:29:

... Ty hipokryto , soliudaruchu i katolu :D

Nie ważne jak o nas mówią , grunt , że jesteśmy na fali :D Ale z tym lizaniem rowków to nasz ulubiony " kolega " nieco przesadził ... chyba głodnemu chleb na myśli :D

No to nie trafił , obaj jesteśmy hetero :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
10 listopada 2020r. o 12:35
Pannazdzieckiem napisał(a): Powiem Ci Lucjanie , że ja to już się pogubiłem w tych mieczykach , krwawnikach i forsycjach . W zasadzie to mógłbym wszystkich wrzucić do jednego wora , jak nasz forumowy " kolega " wszystkich w koloratkach do zwolenników pedofilii :D

Ale kiedy Len powiedział , że niektórzy z nas potrzebują modlitwy , to przyłączam się do szczytnego celu ... i za inwokuję ...

Stwórco , niech wszystkie Istoty w całym Wszechświecie będą szczęśliwe .
Niech ludzkość przetrwa plandemię koronaświrusa , a apokalipsa Janka z Padmos oznacza zmianę sposobu myślenia ... tłumu.
Niech uschną " kwiatuszki " na Bolcu , a narodzą się prawdziwe KWIATY Intelektu :)
Niech termin odwaga cywilna nie będzie pustym sloganem ...

Myślę Lucjanie , że zgodzisz się z moimi prośbami i nie krępuj się , dołóż własne ... gówniarz , cham i prostak prosi :)

Ciekawa prośba do stwórcy , ja o nic nie proszę przyjmuję to co jest .

Ten mieczyk jakiś czas jest niezmiennie tym samym plotkarzem lub jak wolisz fałszywym Antkiem Szelągiem .
~~Płoworuda Jukka niezalogowany
10 listopada 2020r. o 12:52
~Szarobrązowy Mieczyk napisał(a): A czy jesteście za ochroną księży pedofili? Czy oni mają prawo gwałcić nasze dzieci ? To są te wasze wartości chrześcijańskie? Taka nasza tradycja? Proszę nie zapominać że to już nie są ci sami księża co byli za komuny.
I sprawa druga
Wartości chrześcijańskie to nie ochrona życia tylko do urodzenia. A co po urodzeniu? To już nie człowiek? Nie ma prawa do godnego życia i leczenia. Co rrząd ma do zaoferowania matce która urodzi chore dziecko? Może właśnie od tego trzeba by było zacząć. Ośmiu na dziesięciu mężczyzn zostawia takie kobiety same sobie. Czy rząd ma jakieś pomysły aby wyegzekwować alimenty?
Moja kuzynka jest niepełnosprawna od urodzenia. Mieszkała z rodzicami, rodzice zmarli. Teraz mieszka sama i otrzymuje 700 zł renty. Jak z tego ma wyżyć? Gdzie są te wasze wartości chrześcijańskie? Gdzie jest pomoc drugiemu człowiekowi. A gdzie prawa kobiet? Hipokryci. Tą swoją petycję możecie sobie w kapcie włożyć. Byście się wstydzili coś takiego napisać.

Mieczyk , nie będę się odnosił do całego wpisu , nie warto , demagogia w czystej postaci .
Poruszył mnie los Twojej kuzynki , ja mam brata niepełnosprawnego , też mieszka sam , ma rentę inwalidzką i dodatek pielęgnacyjny razem 1300 .
Po śmierci mamy ja i siostra zajęliśmy się tym .
Jesteśmy rodziną która go wspiera , finansowo w domu czysto i nic jemu nie brakuje ,
Brat z Hamburga dba aby miał węgiel na zimę , siostry i mój samochód jest do jego dyspozycji na każde żądanie .
Żaden rząd wszystkiego nie załatwił i nie załatwi , my najbliżsi możemy .
Ja aby uwiarygodnić swój wpis jestem gotów zaprosić Ciebie do brata , czy Ty też zaprosisz mnie do swojej kuzynki , jak wy jako jej rodzina nie jesteście w stanie pomóc , to może obaj coś wspólnie zrobimy .
Czekam na kontakt pod nr .696207676 .
Dodam że my byli działacze Solidarności w miarę naszych możliwości wspomagamy rodziny zmarłych naszych kolegów .
Takie przypadki są jednostkowe , zdecydowana większość radzi sobie znakomicie .
To dopiero hipokryzja masz się narodzić bo tak chce rząd ale co dalej - to radz sobie sam i takie g.ówniane prawo popierają ci wielce świętobliwi starcy.Panie Lucjanie z całym szacunkiem proszę włączyć myślenie ono nie boli.
Ps. Jeśli żaden rząd niczego nie załatwi to po jaką cholerę ładuje się swoimi brudnymi buciorami w nasze zycie.
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
10 listopada 2020r. o 12:55
Może nie we wszystkim się zgadzamy, ale popieram "starych" solidarnościowców, w tym co napisali, trzymajcie się
14240
M21W2
10 listopada 2020r. o 13:20
Panie Jukka w temacie który Pan poruszył popieram stary kompromis , PiS za ruszenie tego tematu może stracić władzę .
Tam też ścierają się różne poglądy .
Nie jest prawdą że nie ma wsparcia dla tych ludzi , jest zbyt niskie .
Kobiety ze stowarzyszenia za życiem walczą o znacznie wyższe wsparcie dla takich rodzin z niepełnosprawnymi dziećmi .
Całkiem o co innego walczą feministki i lewica , aborcja na żądanie , proszę darować sobie pouczanie , to nie kwestia włączenia myślenia tylko wyboru , wybieram pierwsze rozwiązanie , co Pan wybiera pańska sprawa .

Dopisane 10.11.2020r. o godz. 13:20:

Nie jesteś my w stanie w tej chwili powiedzieć jakie szkody wyrządzą protesty polskiej gospodarce ilu zapłaci to zdrowiem a nawet życiem .

Jedno dla mnie jest pewne , nie czas na protesty i dyskusję o aborcji , wszystkie ręce na pokład i wspólna walka z pandemią .

Mamy ostrzeżenia :

Koronawirus w Polsce. "Mamy 30-latków, którzy wymagają wspomagania oddechu". Prof. Fal o coraz większej liczbie młodych pacjentów z COVID-19
Coraz większa liczba zakażonych oznacza też coraz trudniejszą sytuację w szpitalach, które od wielu tygodni są na granicy wydolności. Prof. Andrzej Fal zwraca uwagę na to, że przebieg COVID-19 jest u pacjentów coraz cięższy. Do szpitali trafia też coraz więcej młodych ludzi: 30-, 40-letnich, którzy muszą być podłączani do aparatury wspomagającej oddychanie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.