Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie podobają im się protesty bolesławieckich kobiet
~Szarawozielony Jastrzębiec niezalogowany
10 listopada 2020r. o 10:28
Były wybory to panie które teraz protestują głosowały na PiS bo pinset plus zabiorą .
A teraz wykorzystują kilkunastoletnie dzieci do śmiesznych protestów w których uczestniczy mniej niż jeden promil mieszkańców .
Chcesz się wyskrobać jedną z drugą to jedź do Czech !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Srebrzystoczarny Jastrzębiec niezalogowany
10 listopada 2020r. o 10:40
Czyli dopuszczasz aborcję?!!?
14240
M21W2
10 listopada 2020r. o 10:56
~Szarobrązowy Mieczyk napisał(a): A czy jesteście za ochroną księży pedofili? Czy oni mają prawo gwałcić nasze dzieci ? To są te wasze wartości chrześcijańskie? Taka nasza tradycja? Proszę nie zapominać że to już nie są ci sami księża co byli za komuny.
I sprawa druga
Wartości chrześcijańskie to nie ochrona życia tylko do urodzenia. A co po urodzeniu? To już nie człowiek? Nie ma prawa do godnego życia i leczenia. Co rrząd ma do zaoferowania matce która urodzi chore dziecko? Może właśnie od tego trzeba by było zacząć. Ośmiu na dziesięciu mężczyzn zostawia takie kobiety same sobie. Czy rząd ma jakieś pomysły aby wyegzekwować alimenty?
Moja kuzynka jest niepełnosprawna od urodzenia. Mieszkała z rodzicami, rodzice zmarli. Teraz mieszka sama i otrzymuje 700 zł renty. Jak z tego ma wyżyć? Gdzie są te wasze wartości chrześcijańskie? Gdzie jest pomoc drugiemu człowiekowi. A gdzie prawa kobiet? Hipokryci. Tą swoją petycję możecie sobie w kapcie włożyć. Byście się wstydzili coś takiego napisać.

Mieczyk , nie będę się odnosił do całego wpisu , nie warto , demagogia w czystej postaci .
Poruszył mnie los Twojej kuzynki , ja mam brata niepełnosprawnego , też mieszka sam , ma rentę inwalidzką i dodatek pielęgnacyjny razem 1300 .
Po śmierci mamy ja i siostra zajęliśmy się tym .
Jesteśmy rodziną która go wspiera , finansowo w domu czysto i nic jemu nie brakuje ,
Brat z Hamburga dba aby miał węgiel na zimę , siostry i mój samochód jest do jego dyspozycji na każde żądanie .
Żaden rząd wszystkiego nie załatwił i nie załatwi , my najbliżsi możemy .
Ja aby uwiarygodnić swój wpis jestem gotów zaprosić Ciebie do brata , czy Ty też zaprosisz mnie do swojej kuzynki , jak wy jako jej rodzina nie jesteście w stanie pomóc , to może obaj coś wspólnie zrobimy .
Czekam na kontakt pod nr .696207676 .
Dodam że my byli działacze Solidarności w miarę naszych możliwości wspomagamy rodziny zmarłych naszych kolegów .
Takie przypadki są jednostkowe , zdecydowana większość radzi sobie znakomicie .

Dopisane 10.11.2020r. o godz. 10:56:

~~Jasnożółta Frezja napisał(a): Dziadersi.,,Zdradzieckie Mordy" .,,Gorszy Sort'' , wielbiciele starego. dziadygi .Oby respiratora dla was zabrakło .oby ksiądz wam prawnuki zgwałcił .Tfu.

Kto Ciebie odczłowieczył , kto jest odpowiedzialny za pozbawienie Ciebie cech ludzkich , całkowita dehumanizacja .
~Szarawozielony Jastrzębiec niezalogowany
10 listopada 2020r. o 11:00
Zwykłe zadymiary i zadymiarze (zawsze ci sami) kilkanaście osób plus kilkunastoletnie dzieci które nie wiedzą o co chodzi ale idą dla draki ,bo i tak nie ma co robić bo szkoły zamknięte.
Do srebrzystoczarny jastrzębiec - NIE jestem za aborcją tylko napisałem Qrw@m gdzie można sprawę załatwić bezproblemowo.
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
10 listopada 2020r. o 11:21
M21W2 napisał(a):
~Szarobrązowy Mieczyk napisał(a): A czy jesteście za ochroną księży pedofili? Czy oni mają prawo gwałcić nasze dzieci ? To są te wasze wartości chrześcijańskie? Taka nasza tradycja? Proszę nie zapominać że to już nie są ci sami księża co byli za komuny.
I sprawa druga
Wartości chrześcijańskie to nie ochrona życia tylko do urodzenia. A co po urodzeniu? To już nie człowiek? Nie ma prawa do godnego życia i leczenia. Co rrząd ma do zaoferowania matce która urodzi chore dziecko? Może właśnie od tego trzeba by było zacząć. Ośmiu na dziesięciu mężczyzn zostawia takie kobiety same sobie. Czy rząd ma jakieś pomysły aby wyegzekwować alimenty?
Moja kuzynka jest niepełnosprawna od urodzenia. Mieszkała z rodzicami, rodzice zmarli. Teraz mieszka sama i otrzymuje 700 zł renty. Jak z tego ma wyżyć?
Gdzie są te wasze wartości chrześcijańskie? Gdzie jest pomoc drugiemu człowiekowi. A gdzie prawa kobiet? Hipokryci. Tą swoją petycję możecie sobie w kapcie włożyć. Byście się wstydzili coś takiego napisać.

Mieczyk , nie będę się odnosił do całego wpisu , nie warto , demagogia w czystej postaci .

Poruszył mnie los Twojej kuzynki , ja mam brata niepełnosprawnego , też mieszka
sam , ma rentę inwalidzką i dodatek pielęgnacyjny razem 1300 .
Po śmierci mamy ja i siostra zajęliśmy się tym .

Jesteśmy rodziną która go wspiera , finansowo w domu czysto i nic jemu nie brakuje ,

Brat z Hamburga dba aby miał węgiel na zimę , siostry i mój samochód jest do jego
dyspozycji na każde żądanie .
Żaden rząd wszystkiego nie załatwił i nie załatwi , my najbliżsi możemy .

Ja aby uwiarygodnić swój wpis jestem gotów zaprosić Ciebie do brata , czy Ty też
zaprosisz mnie do swojej kuzynki , jak wy jako jej rodzina nie jesteście w stanie pomóc , to może obaj coś wspólnie zrobimy .

Czekam na kontakt pod nr .696207676 .

Dodam że my byli działacze Solidarności w miarę naszych możliwości wspomagamy rodziny zmarłych naszych kolegów .

Takie przypadki są jednostkowe , zdecydowana większość radzi sobie znakomicie
.Dopisane 10.11.2020r. o godz. 10:56:
~~Jasnożółta
Frezja napisał(a): Dziadersi.,,Zdradzieckie Mordy" .,,Gorszy Sort'' , wielbiciele starego. dziadygi .Oby respiratora dla was zabrakło .oby ksiądz wam prawnuki zgwałcił .Tfu.

Kto Ciebie odczłowieczył , kto jest odpowiedzialny za pozbawienie Ciebie cech ludzkich , całkowita dehumanizacja .

Lucjan to niczym Matka Teresa z Kalkuty ,Człowieczek o gołębim sercu ,najpierw pisze ,żeby nie mieszać tu jego rodziny ,ale jak się rozpędził to opisał prawie całą rodzinę , kogo to obchodzi ,że udostępniasz bratu samochód. Lucjanie powiedz otwarcie jaki medal teraz ci się należy ?

~~Różowy Len niezalogowany
10 listopada 2020r. o 11:34
~Srebrzystoczarny Jastrzębiec napisał(a): Czyli dopuszczasz aborcję?!!?

Chodzi raczej o to ze jeśli ja finansuję służbę zdrowia, która w świetle prawa może mordować kalekie dzieci, to część tej winy spada też na mnie.
Pewnie zaraz powiesz że z twoich podatków jest finansowany Kościół z jego wszystkimi pedofilami i wobec tego też nie chcesz aby odium tego zła spadało i na ciebie. Tyle że jest pewna drobna różnica. Żadne kościelne ani państwowe przepisy nie pozwalają wykorzystywać seksualnie dzieci. A zabijać w łonie matki dzieci podejrzane o niepełnosprawność prawo pozwala. Nawet, jeśli przestanie pozwalać to i tak pewnie będzie podziemie aborcyjne. Ale na to, to ja już nie mam wpływu.
14240
M21W2
10 listopada 2020r. o 11:37
. Łamanie wszelkich zakazów sanitarnych w okresie pandemii narazi nie tylko uczestników tych protestów na chorobę i śmierć, ale także wielu innych obywateli Bolesławca, szczególnie ludzi starszych (seniorów).

Dla mnie wystarczyłby tylko taki fragment abym podpisał oświadczenie .
Tytuł wskazuje wyraźnie że Panowie redaktorzy mają gdzieś etykę dziennikarską , ważne aby wciągnąć do dyskusji nie rzadko ludzi używających rynsztokowego języka .
Nie bierzecie Panowie pod uwagę okoliczności w jakich to się odbywa , jedna śmierć jedno ludzkie cierpienie więcej wystarczy aby potępić te polityczno-chuligańskie spacerki .
Pierwsze dwa dni można nazwać protestem kobiet , teraz to zwykła hucpa polityczna .
Mocno lewicowy portal więc redaktorzy podgrzewają nastroje , niech się wszystko zawali byle odsunąć PiS od władzy .

~Lawendowoniebieski Orlik niezalogowany
10 listopada 2020r. o 11:44
Święta racja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza