Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie podobają im się protesty bolesławieckich kobiet
~~Ognisty Fasolnik niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:18
Brawo ! Gdzie jest Policja, gdzie jest Prezydent Bolesławca? Łamane jest prawo zabraniające zgromadzeń w związku z epidemią. W przestrzeni publicznej pojawiają się słowa powszechnie uważane za obelżywe, naruszane są uczucia religijne ... Dlaczego nikt nie interweniuje i nie wyciąga konsekwencji?! Wulgaryzmy i obelgi to dozwolona forma ekspresji? Rozumiem, że w I LO, czy w sekretariacie Prezydenta Bolesławca niezadowoleni uczniowie, interesanci też będą mogli od tej pory w podobnie ekspresyjny sposób zwracać się do nauczycieli, urzędników i policjantów? Dorosłym, wspierającym pochody po Bolesławcu ,,gratuluję" dobrego samopoczucia. Wstyd!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2020r. o 22:18
Dobranoc Lucjanie :) Jutro będę w Kraśniku i przekażę pozdrowienia panu Jankowi w Twoim imieniu , chyba , że zabraniasz . A Głupią Papugą się nie przejmuj ... olewać buca to jedyny sposób na dyskusję :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2020r. o 22:24
napisał ten który już rano o szóstej ,swój pierwszy wpis skierował w moją stronę ...hahaha

przecież ja ci ciągle przypominam ...
omijaj mnie ,zapomnij ...

skup się na lizaniu dup.ska koleżce...
nie trać czasu na pisanie do mnie ...:]
~Zgniłozielona Nemezja niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:29
Zapamietamy Dane. Bez słów. Zenada.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2020r. o 22:36
Nie , nie MISIU :) Kiedy rozprawa ? Jak powiedziało się A , to trzeba powiedzieć B wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości. Lucjan może być tolerancyjny , ale Ty łazisz mi pod paznokciami od kilku lat i trzeba będzie za to beknąć ? Kiedy MISIU , bo ja donosicielem nie jestem ?

Albo udeptana ziemia . Twój wolny wybór Głupia Papugo .

Dopisane 09.11.2020r. o godz. 22:36:

Tak , czy siak masz wpi ...ol :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Srebrna Poziomka niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:40
Brawa, drodzy państwo za ten apel. Bardzo dobra inicjatywa.
~~Rozmaryn niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:40
panna ,więcej chwalby jak palby.
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2020r. o 22:43
straszyć to ty sobie możesz własnego synka...
:]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy