Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie podobają im się protesty bolesławieckich kobiet
~~Łososiowa Kolkwicja niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:44
Horus napisał(a): napisał ten który już rano o szóstej ,swój pierwszy wpis skierował w moją stronę ...hahaha

przecież ja ci ciągle przypominam ...
omijaj mnie ,zapomnij ...

skup się na lizaniu dup.ska koleżce...
nie trać czasu na pisanie do mnie ...:]

Lach...u..dro Bolesławiecka ,
Tro...j..n..a...rze Januszu ,
Przecież ty byś dopłacił nawet ,
Gdyby Czarzasty pozwolił ci w jego komunistyczne grube
, Du.....p...s..k..o mógł byś się wsliznąć ,
Niestety pozostaje ci tylko betoniara
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Blond Kobea niezalogowany
9 listopada 2020r. o 22:47
Tytuł artykułu mam wrażenie z brakiem poszanowania dla tych odpowiedzialnych i zasłużonych dla wolnej Polski ludzi.
Ale już sam fakt że na bolecinfo się pojawił to jakiś promyk nadziei na pluralizm.
Inicjatywa szlachetna i godna wszelkiej pochwały.
Dzieci i młodzież powinna wiedzieć że są ludzie którzy mówią nie dla nienawiści nie dla wulgaryzmów i nie dla niszczenia tradycji i kultury naszego kraju.
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2020r. o 22:48
~~Rozmaryn napisał(a): panna ,więcej chwalby jak palby.

trzeba było go widzieć jak zbolałym głosem coś tam próbował tłumaczyć sędziemu...
to był wspaniały widok ...
te jego ''maślane oczy'' ...hahaha

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2020r. o 23:00
Przepraszałem też za Głupią Papugę :D Ale dalej masz wpier ...ol wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :)
Co się odwlecze , to nie uciecze , póki co idę spać .

Dobranoc :)

... i żeby nie było . To nie jest agresja , to czysty pragmatyzm. Trzeba wyrywać chwasty :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
9 listopada 2020r. o 23:05
~~Łososiowa Kolkwicja napisał(a):
Horus napisał(a): napisał ten który już rano o szóstej ,swój pierwszy wpis skierował w moją stronę ...hahaha

przecież ja ci ciągle przypominam ...
omijaj mnie ,zapomnij ...

skup się na lizaniu dup.ska koleżce...
nie trać czasu na pisanie do mnie ...:]

Lach...u..dro Bolesławiecka ,
Tro...j..n..a...rze Januszu ,
Przecież ty byś dopłacił nawet ,
Gdyby Czarzasty pozwolił ci w jego komunistyczne grube
, Du.....p...s..k..o mógł byś się wsliznąć ,
Niestety pozostaje ci tylko betoniara

co ? ''jaj ''zabrakło?
''kolkwicja''?

prawda że łatwiej spod ''kwiatuszka''?

:]

Dopisane 09.11.2020r. o godz. 23:05:

Pannazdzieckiem napisał(a): Przepraszałem też za Głupią Papugę :D Ale dalej masz wpier ...ol wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :)

... i żeby nie było . To nie jest agresja , to czysty pragmatyzm. Trzeba wyrywać chwasty :D

pragmatyzm?
nie ...to idio.ty.zm

na dobranoc masz to...

nie strasz ,nie strasz bo sie ...wiesz...

Zastosowana autokorekta

~~Szarobrunatna Lobelia niezalogowany
9 listopada 2020r. o 23:06
"...Kiedyś komuniści wypowiedzieli wojnę swojemu narodowi, dziś robią to lewacy i tzw. „totalna opozycja..."

Słowo lewactwo nie istnieje w oficjalnym języku. Podobnie jak prawactwo. Są poglądy lewicowe, skrajnie lewicowe, ultralewicowe (podobnie jak ultraprawicowe itp). Użycie tego terminu w powyższym Oświadczeniu ma zamiar lżenia (żeby ulżyć sobie ??).
Zbitki słownej "totalna opozycja" użył (głupio) 1 raz (słownie jeden) Grzegorz Schetyna rozsierdzony wieloma zachowaniami obecnej władzy sprowadzającej rolę opozycji do małego kwiatka figowego. Od tego momentu przedstawiciele rządu i parlamentarzyści Zjednoczonej Prawicy a także dziennikarze zaprzyjaźnionych mediów (quasi publicznych) po tysiąckroć powtarzają jak mantrę : totalna opozycja, totalna opozycja, totalna opozycja.........aż słuchać hadko.....

~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
9 listopada 2020r. o 23:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Przepraszałem też za Głupią Papugę :D Ale dalej masz wpier ...ol wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :)

Daj sobie z typem spokój .
Przecież widać że celowo cię prowokuje. Potem znowu będzie cię ciągał po sądach .
Widać że całe jego życie to włażenie do tyłka jednym , a pozostałym za paznokieć.
To po prostu zły człowiek.

Zastosowana autokorekta

~Szarobrązowy Len niezalogowany
9 listopada 2020r. o 23:12
Miernota intelektualna z konkurencyjnego portalu dopiero spłodziła artykuł! Lewacka kreatura w imię równości aż kipi nienawiścią, tak tak o tobie mówię
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza