~~Szarobrązowy Mieczyk niezalogowany 10 listopada 2020r. o 7:17
~Pąsowy Klon napisał(a): Ooooo... Uniwersytet Trzeciego Wieku wypocił protest song na kółku różańcowym. Bardzo ładnie.... A dla kurdupla jakiś list pochwalny będzie?
Nie obrażaj UTW. Nikt z nich nie jest słuchaczem Uniwersytetu Tzrzeciego Wieku. I nie mieszaj tej uczelni z kółkiem rożańcowym , bo nic z nim wspólnego nie ma. To nie jest organizacja pisowskiej adoracji. Tam są ludzie myślący.
~Żółtozielona Mięta niezalogowany 10 listopada 2020r. o 7:55
Szanowna redakcjo a okleje drzwi plebani i drzwi o. Pijarów tymi chorymi naklejkami to nie są oznaki wandalizmu.
Chodzenie dziewczyn 16 letnich ulicami miasta i wykrzykiwanie przekleństw to nie są oznaki wandalizmu.
No świat chyba stanoł na głowie.
~~Brunatnopopielata Abelia niezalogowany 10 listopada 2020r. o 8:12
Grupa zestresowanych, popierających PiS ludzi kończących swoja karierę chce nadal dzielić nasze społeczeństwo i pouczać młodych ludzi, władze miasta co mają robić. Dzielenie na tych lepszych i gorszych to ich prawdziwa domena. Dali temu przyklad przy odsłonięciu pomnika Solidarności,. Zwolennicy tworzenia stref wolnych od LGBT i przystawki PiS chcą pouczać młodych ludzi co mają robić.
Wstyd mi za tych ludzi, którzy czego im nie wolno zabrać walczyli z władzą totalitarną. Po tym nie zrobili poza małymi wyjątkami kariery zawodowej a teraz nie potrafią zrozumieć młodych ludzi, którzy walczą o swoje prawa i przyszłośc w sposób pokojowy i godny.
Wstyd mi za was, zrozumcie, że przyszłość należy do młodych. Jak czytam to pseudooświadczenie to czuję obrzydzenie.
I nasuwają mi się na myśl chociaż ich nie popieram hasła ośmioliterowe.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.