Pannazdzieckiem napisał(a): PanM , Drogi Lucjanie , a znam gościa osobiście to lokalny bóg ateistów . Bardzo elokwentny , cholernie ambitny i wygrał walkę z rakiem . Do swej żony , pani Izy zwraca się per ... nie będę cytował :D Do byłych kolegów " szperdalaj " ... do dzisiaj się śmieję i cytuję poprawnie :D Pędzi , wędzi i robi serki z krowiego i koziego mleka ( gorąco polecam :) ), ale jako przyzwoity obywatel zraził do siebie już chyba wszystkich razem z własnymi dziećmi ... oprócz syna Horusa :D
Ale ten matoł nie do końca wie , co jest pięć i można mu wybaczyć :D
Jeśli miał bym powiedzieć dwa ciepłe słowa o PanuM , to powiem tak . Przemo ze swą antyklerykalną ideologią bardziej pasuje do protestantów niż protestujące małolaty. Być może nie chcieli go nie tylko na prezydenta , ale również do Twojej Solidarności Lucjanie :D
I dlatego taki dzisiaj hardy z pismem obrazkowym , sfrustrowany mechanik , ale to tylko insynuacja :)
Ja cham i prostak , obsługa betoniary , kmiot i złodziej chciałbym spytać publicznie PanaM , czy to wiertło , które kupiłem nadal leży tam gdzie je zostawiłem na posesji PanaM ? A Ciebie Głupia Papugo proszę ... odpier... dol się , żadnych insynuacji i sugestii . Panna jest łagodnym człowiekiem , ale ... jeszcze nie zna swych ciemnych , szatańskich stron ... chciałbyś być podmiotem eksperymentu Panny ?
JESTEŚ PEWIEN ?
... no to będziesz Horusie , mentalny synu Przema :D
O ile znam sytuację to Panna porzuciła pracę na rzecz pana M i ktoś inny musiał dokończyć remont ot takie małe sprostowanie. Z Panny niezły fachowiec ale z solidnością na bakier.
I jeszcze jedno to pan Lucjan zabiegał o te spotkanie z Januszem u Przema i ten się zgodził na swoje nieszczęście.
Z niecierpliwością oczekuję na rewelacje paana Lucjana.
M21W2 napisał(a): ~~Płoworuda Jukka , mogłem napisać od razu , zadecydują opinie - wasze opinie czekam co powie PanM .
Rozumiem i nie mam nic przeciwko ocenie Solidarności o wolność słowa walczyliśmy .
Ci dwaj panowie a szczególnie Horus jak był jeszcze Falco cały czas bezczelnie mnie atakują , oszczerstwa i insynuacje z ich strony przekraczają dopuszczalne granice .
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Kurde fele umieram z ciekawości. Dawaj Pan Panie Lucjanie.
PIS-PO-PRL napisał(a): ZA [5] - [0] nieZA
:D