Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

PanM

~Niebieskofioletowy Złotlin niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:26
W jakiej 'demokracj' największą Central związkowa jest prorządowa?
W jakiej 'demokracj' władza sądownicza i 'wykonawcza' jest zależna od 'zwykłego członka'?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
6979
E
11 listopada 2020r. o 18:30
~~Pawi Oczar napisał(a): [Paderewski - on Polskę miał w sercu.:)
Ale tu mówimy o "Panu"., który permanentnie wyraża swoją niechęć, graniczącą z nienawiścią, do wszystkiego co ma miejsce w Polsce od powstania "S" :(

Możemy wyrażać swoje niezadowolenie, mieć własne zdanie, ale nie dajmy się sprowadzać poniżej pewnego poziomu.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 18:32
~~Płoworuda Jukka napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Płoworuda Jukka , mogłem napisać od razu , zadecydują opinie - wasze opinie czekam co powie PanM .

Rozumiem i nie mam nic przeciwko ocenie Solidarności o wolność słowa walczyliśmy .
Ci dwaj panowie a szczególnie Horus jak był jeszcze Falco cały czas bezczelnie mnie atakują , oszczerstwa i insynuacje z ich strony przekraczają dopuszczalne granice .

Panie Lucjanie wszelkie ataki na solidarność niepotrzebnie bierze pan do siebie
jeśli to co pan pisze jest prawdą to dziwi mnie pana reakcja - forum publiczne nie jest od tego żeby załatwiać swoje osobiste porachunki - nadal oczekuję na te rewelacje.

Proszę poczytać posty Horusa , ataki na Solidarność zaczęły się w 1980 r. przez komunistów , teraz tym bardziej każdy ma prawo do oceny mamy wolność słowa .
Nie czyta Pan dokładnie , chcę aby skończyli oszczerstwa i insynuacje w stosunku do mnie - tylko tyle .
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 18:36
E napisał(a): Panowie, serio ?

Znam wiele historii z życia Bolecnautów, ale nie przyszłoby mi do głowy, aby w jakiejkolwiek sytuacji ujawniać je publicznie, nie przyszłoby mi do głowy robić kopii postów, bo a nóż widelec, kiedyś się przydadzą.
To nie tajemniczy "ktoś" wpycha ludzi w konflikty. To my sami dajemy się ponieść emocjom. Najpierw siedzicie przy jednym stole, a później obrzucacie się inwektywami. Po co?

''literko ''czyżbyś do mnie ''piła '' ?
z tym robieniem kopii?

ja nie ukrywałem nigdy że je robię ...
podejrzewasz mnie że robię podobne z Twoich postów?
robię i będę robił kolejne pewnych ''wybrańców''...jest ich dwóch

dobrze piszesz ...''bo a nóż widelec się przydadzą''
słusznie ...w przypadku jednego wiele się przyda...;)

''Znam wiele historii z życia Bolecnautów, ale nie przyszłoby mi do głowy, aby w jakiejkolwiek sytuacji ujawniać je publicznie...''

czy gdziekolwiek napisałem cokolwiek o Tobie?
o innych których znam ,których adresy są również mi znane?

potwierdzisz taki fakt?

nie przypominam sobie byś się wpisała w temat o ''problemach Falco z bolecnautami''

no chyba że się mylę ...

a teraz jakiś dupek pisze tutaj że coś tam się o mnie ''dowiedział''
śmieszny gostek...

~~Brązowy Dyptam niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:40
Jestem za, ale nie wiem czy można mnie liczyć bo jestem "zbanowany "anonim na wygnaniu.
Ps. ale zagotowaliście falco :D tylko niech uważa, bo z zawałem do szpitala nie przyjmują, bez covida :D
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 18:41
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): ja się nie denerwuję ...zawsze jestem spokojny

pozwolisz że cię zapytam jak widzisz postępowanie tego ''opozycjonisty''
pasują ci ''metody'' do jakich się uciekł by zdobyć jakieś 'dowody''?

Snuj swoje domysły dalej , lubisz fantazjować dałem TOBIE pole do popisu .

gdzie tu kmiocie moje domysły?
zachowałeś się jak rasowy ''esbek'' który pod płaszczykiem dobrych chęci wkręcił się sam -dzwoniłeś do mnie czy możesz- na spotkanie...
po co?
napisałeś sam w swoim poście po co ...zbieracz ''haków'' się w tobie objawił
w tobie ? w tym ''fasadowym'' jak widać katoliku?
czy duch ''piotrowicza ''

tak ''opozycjonisto'' ...zachowałeś się identycznie jak ci dawni esbecy których tak jak piszesz nie znosisz ...

napisz tu więc CZEGO SIĘ DOWIEZIAŁEŚ?

CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁEŚO MNIE ?... czego się dowiedziałeś o trzecim uczestniku tego spotkania ?

ty jesteś nieodrodnym synem tych z Magdalenki ...
sprzedasz wszystko dla własnej ''legendy''

masz coś do dodania?

Co to jest jak nie insynuacje i próba zdyskredytowania .
Ataku , obrażaj dalej jestem ze wsi Paniczu z miasta .

kmiot obraźliwie . «człowiek nieobyty, niewykształcony, zwykle pochodzący ze wsi»
6979
E
11 listopada 2020r. o 18:43
Horus napisał(a): ''literko ''czyżbyś do mnie ''piła '' ?
z tym robieniem kopii?

To było zdanie dotyczące "zjawiska" ,nie konkretnych osób.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 18:47
M21W2 napisał(a):
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Kurde fele umieram z ciekawości. Dawaj Pan Panie Lucjanie.

Nie chcę robić tego pochopnie muszę dać czas PanuM , zapewne dzwonią do siebie . Dziś tego nie zrobię , jeżeli PanM zaproponuje wyjaśnienie w cztery oczy przyjmę propozycję i podam co ustaliliśmy .

a dlaczego z nim a nie ze mną?
przecież to do mnie dzwoniłeś kiedy tu napisałem że jadę do Przemka pytając czy możesz się podłączyć do spotkania ...
dzwoniłeś do mnie bo Przemek ci zaufał ,w dobrej wierze podał ci mój numer ...a ty co?
okazałeś się sz......w.ykorzystując obdarzenie cię zaufaniem ...
jesteś godny swojego koleżki...

co ty tu pierdzielisz?
co ''podasz''?
przecież nawet łgałeś tu że nic ''w oczy '' ci nie powiedziałem jak widzę tą twoja ''s''
kłamco ...

Dopisane 11.11.2020r. o godz. 18:47:

~~Brązowy Dyptam napisał(a): Jestem za, ale nie wiem czy można mnie liczyć bo jestem "zbanowany "anonim na wygnaniu.
Ps. ale zagotowaliście falco :D tylko niech uważa, bo z zawałem do szpitala nie przyjmują, bez covida :D

mnie takie ''cóś'' jak m21 nie jest w stanie ''zagotować''
nikomu tutaj to się nie udało...

REKLAMAEfekt-Okna zaprasza