Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

18442
PIS-PO-PRL
11 listopada 2020r. o 18:09
E napisał(a):
Przeczytałam taki tekst "Nie należę do żadnej partii, należę do narodu polskiego" co Wy na to?
OK pytanie retoryczne.

Narodów polskich jest kilka i tylko jeden z nich jest narodem wybranym. Nikt tylko nie wie, który to dokładnie :D

ZA [6] - [1] nieZA

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Płoworuda Jukka niezalogowany
M21W2 napisał(a): ~~Płoworuda Jukka , mogłem napisać od razu , zadecydują opinie - wasze opinie czekam co powie PanM .

Rozumiem i nie mam nic przeciwko ocenie Solidarności o wolność słowa walczyliśmy .
Ci dwaj panowie a szczególnie Horus jak był jeszcze Falco cały czas bezczelnie mnie atakują , oszczerstwa i insynuacje z ich strony przekraczają dopuszczalne granice .

Panie Lucjanie wszelkie ataki na solidarność niepotrzebnie bierze pan do siebie
jeśli to co pan pisze jest prawdą to dziwi mnie pana reakcja - forum publiczne nie jest od tego żeby załatwiać swoje osobiste porachunki - nadal oczekuję na te rewelacje.
18442
PIS-PO-PRL
ZA [7] - [1] nieZA

:D

PIS=PO=PRL
6979
E
11 listopada 2020r. o 18:11
PIS-PO-PRL napisał(a): ZA [6] - [1] nieZA

:| :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 18:13
E napisał(a): Panowie, serio ?

Tak się wtrącę między...zakąskę.

Niezły temat(jeden z wielu) z okazji Narodowego Święta Niepodległości.
Nie, to nie jest dobry temat na żadną okazję.

Przez 10 lat mojego "bytowania" na Bolec.Info poznałam wiele osób (w realu)
Niektóre znajomości były przelotne, inne trwają do dziś, a są i takie, które mam nadzieję, przetrwają jeszcze wiele lat.
Znam wiele historii z życia Bolecnautów, ale nie przyszłoby mi do głowy, aby w jakiejkolwiek sytuacji ujawniać je publicznie, nie przyszłoby mi do głowy robić kopii postów, bo a nóż widelec, kiedyś się przydadzą.
To nie tajemniczy "ktoś" wpycha ludzi w konflikty. To my sami dajemy się ponieść emocjom. Najpierw siedzicie przy jednym stole, a później obrzucacie się inwektywami. Po co?

Przeczytałam taki tekst "Nie należę do żadnej partii, należę do narodu polskiego" co Wy na to?
OK pytanie retoryczne.

Trudno z Panem / Panią się nie zgodzić , jednak ich ataki ad personam przekroczyły dopuszczalne granice .
To się musi skończyć , dość oszczerstw i insynuacji .

~~Pawi Oczar niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:17
E napisał(a): Panowie, serio ?
...
To my sami dajemy się ponieść emocjom. Najpierw siedzicie przy jednym stole, a później obrzucacie się inwektywami. Po co?

OK pytanie retoryczne.

Paderewski - on Polskę miał w sercu.:)
Ale tu mówimy o "Panu"., który permanentnie wyraża swoją niechęć, graniczącą z nienawiścią, do wszystkiego co ma miejsce w Polsce od powstania "S" :(
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 18:18
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): ja się nie denerwuję ...zawsze jestem spokojny

pozwolisz że cię zapytam jak widzisz postępowanie tego ''opozycjonisty''
pasują ci ''metody'' do jakich się uciekł by zdobyć jakieś 'dowody''?

Snuj swoje domysły dalej , lubisz fantazjować dałem TOBIE pole do popisu .

gdzie tu kmiocie moje domysły?
zachowałeś się jak rasowy ''esbek'' który pod płaszczykiem dobrych chęci wkręcił się sam -dzwoniłeś do mnie czy możesz- na spotkanie...
po co?
napisałeś sam w swoim poście po co ...zbieracz ''haków'' się w tobie objawił
w tobie ? w tym ''fasadowym'' jak widać katoliku?
czy duch ''piotrowicza ''

tak ''opozycjonisto'' ...zachowałeś się identycznie jak ci dawni esbecy których tak jak piszesz nie znosisz ...

napisz tu więc CZEGO SIĘ DOWIEZIAŁEŚ?

CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁEŚO MNIE ?... czego się dowiedziałeś o trzecim uczestniku tego spotkania ?

ty jesteś nieodrodnym synem tych z Magdalenki ...
sprzedasz wszystko dla własnej ''legendy''

masz coś do dodania?
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 18:19
~~Pawi Oczar napisał(a): Jako anonim nie bardzo mam legitymację do wypowiadania się w temacie, ale jako ZIMOWIT od tygodni oczekujący na rejestrację konta jestem ZA.
Oczywiście pod warunkiem, że bez żadnych nazwisk, adresów, telefonów etc.
Jestem bardzo ciekaw czy potwierdzi się moja hipoteza, że bezgraniczna, organiczna niechęć PanaM do "S" ma źródła w kodzie kulturowym

Anonim wypowiadający się na temat nie atakujący w bezczelny , chamski sposób oponenta jest godny większego szacunku niż zalogowany opluwacz .