skorn napisał(a): Jaka samotność? Kto się żali? Wklejaj, tylko licz się z konsekwencjami.
To ty jesteś samotny, do tego stopnia, że przesiadujesz tu całymi dniami, szukając towarzystwa albo zaczepki. ; )
~~ZK Polska napisał(a): Qrna jak przekupki ,3 dziadersów i 1 cnotliwy stary kawaler .Idźcie sobie na priva .
M21W2 napisał(a): Horusie , ty podły kłamco , obarczasz teraz winą PanaM , że to on coś napisał o mieszkaniu na forum , zaraz niedługo po moim spotkaniu u Pana M sam się zdemaskowałeś pisząc to o czym rozmawiałem z Panem M i jaką legitymację jemu
pokazałem .
Pan M miał mnie zaprosić do siebie a Ty miałeś się pojawić bez wyjawienia kim jesteś , mimo wszystko bardziej dla mnie jest wiarygodny Pan M jak Ty podły oszczerco .
Dopisane 17.12.2021r. o godz. 17:58:P.S - Pan M nie znał Twojego adresu , podał po sprawdzeniu w laptopie na jaki adres i na kogo zrobił przelew za prace jakie u niego wykonałeś , Ty sam tu pisałeś że nie masz żadnego konta .
Zastosowana autokorekta
~~ZK Polska napisał(a): Qrna jak przekupki ,3 dziadersów i 1 cnotliwy stary kawaler .Idźcie sobie na priva .
Horus napisał(a): ale popatrz teraz na to co sam pisałeś i sam powielałeś a co ja mam zapisane w moim ukochanym ipeenku...;D
przypomnieć ci łajzo jak wyzywałeś mnie tu od ''pedałów'' czy ''zoofilów''?
a może to gdzie określiłeś mnie wręcz ''nekrofilem'' ;D
Horus napisał(a): kim jest falco?
kimś na tyle ważnym dla ciebie że poświęcasz mu sporo czasu latając za nim jak kot z pęcherzem ...
i kto tu szuka zaczepi ?
kto tu jest na tyle samotny że szuka i węszy ?
''konsekwencje''? ;D
co? postraszysz mnie prokuratorem jak to robiłes pod adresem swojego przyjaciela z sąsiedztwa? ;D