M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Nie przyjdzie Drogi Lucjanie . Mam tyle haków na Głupią Papugę ... i na wejściu wie , że wpierw wyłapie w pystk zanim przedstawię dowody :) Kiedyś podałem rękę na sądowym korytarzu w Bolesławcu , a teraz dostanie po łapach i po pysku . I już się boi. A szczekać będzie dalej.
Wychyl dziubek Głupia Papugo :D .... bo ja donosicielem nie jestem :)
Mnie , albo Lucjana ... wychyl dziubek :D
Wiem Piotrek mocny w oszczerstwach przy komputerze .
Już kiedyś napisałem , nie podałbym go nigdy do Sądu , biegły psycholog , badanie i umorzenie .
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:43:~~Burawy Żywotnik napisał(a):M21W2 napisał(a):
Ziejący nienawiścią do wszystkich o innych poglądach oszczerca .
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?
Już został zdekonspirowany , jest to Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości
Janusz pisz pozew .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Nie przyjdzie Drogi Lucjanie . Mam tyle haków na Głupią Papugę ... i na wejściu wie , że wpierw wyłapie w pystk zanim przedstawię dowody :) Kiedyś podałem rękę na sądowym korytarzu w Bolesławcu , a teraz dostanie po łapach i po pysku . I już się boi. A szczekać będzie dalej.
Wychyl dziubek Głupia Papugo :D .... bo ja donosicielem nie jestem :)
Mnie , albo Lucjana ... wychyl dziubek :D
Wiem Piotrek mocny w oszczerstwach przy komputerze .
Już kiedyś napisałem , nie podałbym go nigdy do Sądu , biegły psycholog , badanie i umorzenie .
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:43:~~Burawy Żywotnik napisał(a):M21W2 napisał(a):
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?
Już został zdekonspirowany , jest to Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości
Janusz pisz pozew .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Horusie , rozmawiałem z Przemkiem pół godziny telefonicznie nic to nie dało .
Masz w ippeku co ja odpowiedziałem po co kłamiesz że straszyłem Ciebie pozwem .
Ktoś do mnie napisał że za oszczerstwa które o mnie piszesz powinienem założyć Tobie sprawę .
Odpowiedziałem jemu że porozmawiam z prawnikiem Solidarności z Jeleniej Góry i podejmę decyzję co dalej .
Następnego dnia dalej dyskutowaliśmy , przestałeś pisać chamskie komentarze , z prawnikiem to był blef , nie jestem Tobą aby kogoś ciągać po sądach .
Reszta Twoich bredni - BEZ KOMENTARZA .
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:31:~~Burawy Żywotnik napisał(a): Kim jest ten "najmądrzejszy" na forum? Przybrał nazwę egipskiego boga .....
Pannazdzieckiem napisał(a): Pisz Janusz pozew , że Cię obrażają w internecie , a w realu jesteś jak baranek boży :D
Choć zdania są podzielone :D
I pamiętaj , wpierw w pysk , a następnie cytaty z Ciebie . A umie cytować w przeciwieństwie do Ciebie wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :D
Dobrej nocy Wam życzę Szacowni Dyskutanci :)
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a): Horusie , rozmawiałem z Przemkiem pół godziny telefonicznie nic to nie dało .
Masz w ippeku co ja odpowiedziałem po co kłamiesz że straszyłem Ciebie pozwem .
Ktoś do mnie napisał że za oszczerstwa które o mnie piszesz powinienem założyć Tobie sprawę .
Odpowiedziałem jemu że porozmawiam z prawnikiem Solidarności z Jeleniej Góry i podejmę decyzję co dalej .
Następnego dnia dalej dyskutowaliśmy , przestałeś pisać chamskie komentarze , z prawnikiem to był blef , nie jestem Tobą aby kogoś ciągać po sądach .
Reszta Twoich bredni - BEZ KOMENTARZA .
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 20:31:~~Burawy Żywotnik napisał(a): Kim jest ten
"najmądrzejszy" na forum? Przybrał nazwę egipskiego boga .....
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta
powrócił jako Horus .
a co mnie obchodzi że z nim rozmawiałeś?
dziwi mnie zresztą że chciał z tobą rozmawiać...
a co do pozwu...nie pisałeś że to rozważysz?
i co?
po co ci jakaś Jelenia?
to nie Jelenia ci przypinała madalik ...;)
nie pierdziel mi tu o ''blefach'' bo dobrze wiesz że każdy twój post jest do
ośmieszenia ...
ja ''ziejący nienawiścią''?
a ty kim jestęś kmiocie?
wszystkich o odmiennych tobie poglądach poniżasz ...
jak do mnie pisałęś?
jak mnie obrażałeś ?
M21W2 .................. 2020r. o 14:05
Ten baran wszystko tłumaczy w swój chamski sposób , przez długi czas posty udostępniałem tylko znajomym , zmiana polegała na tym że zmieniłem ustawienia na udostępnij publicznie .
to tylko jeden z nich ...
wejdę w jeden czy dwa tematy i zasypię cię kmiocie cytatami jak to do innych się odnosisz...
Dopisane 11.11.2020r. o godz. 21:27:Pannazdzieckiem napisał(a): Pisz Janusz pozew ,
że Cię obrażają w internecie , a w realu jesteś jak baranek boży :D
Choć zdania są podzielone :D
I pamiętaj , wpierw w pysk , a następnie cytaty z Ciebie . A umie cytować w
przeciwieństwie do Ciebie wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :D
Dobrej nocy Wam życzę Szacowni Dyskutanci :)
bez komentarza bo po co?...
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): I Głupia Papuga zaś się zabulgotała :D
Ale mam radoche :D
Pisz pozew Janusz . Mnie , albo Lucka na tapetę . I tak masz wpie ... dol :)
Nara , idę pomedytować :)
Horus napisał(a): naiwniak ...:]Dopisane 11.11.2020r. o godz. 21:39:Pannazdzieckiem napisał(a): I Głupia Papuga zaś się zabulgotała :D
Ale mam radoche :D
Pisz pozew Janusz . Mnie , albo Lucka na tapetę . I tak masz wpie ... dol :)
Nara , idę pomedytować :)
masz coś jeszcze do dodania ?